- 14 Temmuz 2023
- 14
- 18
- 3
- 33
- Konu Sahibi merve1888888
-
Evlidir oİyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Seven insan sevdiğine de zaman yaratır o yüzden bana bahane gibi geliyor bunlar 24 saat ne işinde çalışıyormuş öyle? İlgi istediğini ve sana da zaman yaratmasını dile getir güzelce konuş eğer hala aynıysa uzak dur. Bu tipler evlenince de ''yorgunum, dışarı çıkamam'' gibi şeyler söyler.gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor
Ay cidden ya flşdfşldsf bazı ilişkilerde cicim ayı bile olmuyor kızlarımız nasıl bu kadar alttan alabiliyor acaba...4 ayda sizin ayaklarınızın bulutlarda olması gerek yahu.
İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Evet. Uzak dur.İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Ay inanamayin bu saçmalıklara.Bana dediği sen küçük gösteriyorsun yanımda
İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı
Hep sevgi eksikliğinden ya. Ailede özellikle baba figüründen alınması gereken ilgi ve sevgi gösterilmeyince en ufak jest, ilgi, flörtöz tavır çok farklı yorumlanıp büyütülüyor.Ay cidden ya flşdfşldsf bazı ilişkilerde cicim ayı bile olmuyor kızlarımız nasıl bu kadar alttan alabiliyor acaba...
Evlidir sevgiliniz büyük ihtimalle. Böyle bahane mi olur. Şimdi küçük gosteriyorsunuz da evlenince büyüyecek misiniz. Adam sizi uyutuyor. Kendinize böyle bir muameleyi layık görmeyin. Devir iyice sacmalasti uyanık olmaya bakınBana dediği sen küçük gösteriyorsun yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?