Sevgilim

merve1888888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
14
18
3
33
İyi Akşamlar 3 4 aydır hayatımda biri var ben onla olmaktan çok mutluyum ama aramızdaki yaş farkını sorun ediyor benle dışarda görüşmek istemiyor on yaş var aramızda ben minyon tipliyim o biraz olgun benim size sormak istediğim hayatında çok kadın girmiş birşeyler yaşamış birlikte ev paylaşmış şimidide benle evliliği düşünüyor söylüyor ama gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor sizce ne yapmam lazım uzak mı durmam lazım mı

Evlidir o

gün içinde beni hiç aramıyor mesaj bile atmıyor 24 saat çalıştığı için yoruluyorum diyor
Seven insan sevdiğine de zaman yaratır o yüzden bana bahane gibi geliyor bunlar 24 saat ne işinde çalışıyormuş öyle? İlgi istediğini ve sana da zaman yaratmasını dile getir güzelce konuş eğer hala aynıysa uzak dur. Bu tipler evlenince de ''yorgunum, dışarı çıkamam'' gibi şeyler söyler.
Yaşlar kaç bu arada?

26 yaşıma geldim hala 17-18 sanılıyorum, hayatımda kimseden yanımda gözükme, küçük duruyorsun lafını duymadım. Keşke daha iyi bir yalan uydurabilecek kadar kafası çalışan biri olsaymış..

Evet. Uzak dur.
Yaslarınızı yazmamışsın. 18 den ufak mısın?
Senle ortalıkta görünmemesi evli oldugu şüphesi uyandırdı. Ayrıca aramıyormuş. Bu da şüphemi destekledi.

Seni yanında gezdirmeyen aramayan sormayan insanla nasıl gelecek planlıyorsun? Aklını basına al.

En olmadı evlenseniz bile seni eve kpyup eline bir cocuk verip dısarda o bildiği hayatı yasamaya devam edecek.

evlenince yaş farkı kapanıyor mu?
saf mısınız?
evli sanki bu adam.

Ay cidden ya flşdfşldsf bazı ilişkilerde cicim ayı bile olmuyor kızlarımız nasıl bu kadar alttan alabiliyor acaba...
Hep sevgi eksikliğinden ya. Ailede özellikle baba figüründen alınması gereken ilgi ve sevgi gösterilmeyince en ufak jest, ilgi, flörtöz tavır çok farklı yorumlanıp büyütülüyor.

Bana dediği sen küçük gösteriyorsun yanımda
Evlidir sevgiliniz büyük ihtimalle. Böyle bahane mi olur. Şimdi küçük gosteriyorsunuz da evlenince büyüyecek misiniz. Adam sizi uyutuyor. Kendinize böyle bir muameleyi layık görmeyin. Devir iyice sacmalasti uyanık olmaya bakın

Evlidir. Net.
24 saat çalışmak yalan.
Hiç aramamak saçma, aramaz mı insan?
Aramasa yazar, zor mu şu zamanda?
Sizle dışarda gözükmek istememesi falan.
Hepsi evli olduğundan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…