Sevgilim

evli olmasın ?

Adamın sizinle evlilik düşüncesi sadece düşünce kalır zaten zira aynı anda 2. Defa evlenemez ne yiyip ne içip böyle saf saf geziyosunuz kendinizi kullandırıyosunuz kuzum siz?

31 yaşınd abiri ne kadar küçük gösrerebilir ki bende konu sahibi 20 yasında falan sandım hadi 20 gösterin yani kim ne diyebilir böyle bi şeye inanıyor musunuz gerçekten. Bu gözler 50 yasındaki adamlarla 20 yasında gencecik kızları gördü adamlar hiç saklama gereği de duymuyordu. Sevgiliniz evli olabilir ayrıca 24 saat çalıştığına nasıl inandınız

Sürekli eve çağrıyor evde buluşalım diyor
Aşkından , ondan
Ben sen 31, o 21 sandım..Türkiye'de bir erkek bundan utanabilir. 31-39 ne yani, yaş farkı mi?
Hele utanacak hiç degil, gurur bile duyar kendiyle.
Siz ilişki yaşıyorsunuz sanıyorsunuz. Adam da ilişki yaşıyor ama sadece yatakta. Onun dışında ağzınıza bal çalıyor işte canım cicim iltifat falan filan , o da elinden kaçmayın diye.
Göğsünü gere gere elinden tutup meydanda dolasmiyorsa, senle gece iletişim kurmuyorsa, hele de yaşı 39sa yüzde seksen adam evlidir, yüzde 19da sevgilisi vardir

Arkanıza bakmadan kaçın

Ben konuyu tam anlamadim hic mi yazmiyor? 24 saat hic yazmiyorsa nasil gorusuyorsunuz
Bana da anormal geldi

Evli olma ihtimali yüksek. Ayrıca çok ilişkisi falan olmuş diyorsunuz belli ki şüphelenmişsiniz , şüpheler yol gösterir bazen , bence uzak durmalısın.

Ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var.En kötü senaryo bir sebepten sizden faydalanıyor Dışarı çıkmamak,aranamamak,merak edilmemek falan bir ilişki de normal değil

Benimde kendimden 14yas büyük sevgilim olmuştu Tam tersi seni ilan etmesi lazım herkeze sürekli göze sokarak.. Bu adam evli değilsede çok ciddi bilinen bir ilişki içinde olabilir.. Yoğunluğu tamam hadi olabilir ama size evlilik gibi bunca vaadi nerede veriyor arkadaş ?

Evli olabilir. Hemen e devletten belge iste. Senden büyük duruyor diye dışarı çıkmaması çok saçma öyle adamlar bak ben bu halimle nasıl kizlarlayim egosundayken hemde.

Kaç canım kaç.
Ya evli ya sevmiyor.

ya başka ilişkisi var ya da siz ilişki yaşadığınızı sanıyorsunuz ama adam sizi fuckbuddy falan olarak görüyor. daha kolay sekse ulaşmak için sevgiliyiz, evlenmek istiyorum demiştir, nolacak ki demesi bedava.

Daha ilk başta evlilik diyen adamdan ben korkarım 1.
Sürekli evde buluşalım dediği anda zaten anlamanız lazım 2.
Çocukta değilsiniz yani anlamıyorum nasıl ayıklayamıyorsunuz. Sevgisiz büyümüş olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…