- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi ironihayat
Hem aşkından hem parandan olacaksın gibi dürüst adam değilmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem carsaf kenarı yaptırmıs kadın parasını ıstıyormus param yok dedım.2 ceyrek ıstedım tamam aksam verırım ben sana nakıt dedı.bosuna altın bozdurma dedı off ama.artık benım aklımada ya bozdurdu lazım olduda sonra yerıne koyarım dedı.yada param onda dıye ayrılmaz benden dıye dusunuyor valla anlıyamadım.
annem carsaf kenarı yaptırmıs kadın parasını ıstıyormus param yok dedım.2 ceyrek ıstedım tamam aksam verırım ben sana nakıt dedı.bosuna altın bozdurma dedı off ama.artık benım aklımada ya bozdurdu lazım olduda sonra yerıne koyarım dedı.yada param onda dıye ayrılmaz benden dıye dusunuyor valla anlıyamadım.
valla ilişki sürsün diye paraya güvenen adamdan pek hayır gelmez. sen benden ayrılama diye paranı vermiyorum şantaj neredeyse. madem öyle üç beş sürekli isteyerek kurtar paranı. sonra da yol ver bence. bu tür adamlar evlenince de çocuklarını kullanıyorlar eşlerine karşı.
bende dedıgın gıbı yapıyorum canım 3 5 isteyerek alıyorum parayı yada cıddı cıddı bırıktırıyımde yarısınıda o katıp arabamı alsamkı hem zararda etmemıs olurum.ıcıme kurt dustu valla dusunup duruyorum ne yapsamkı dıye.altın ıstıyorum para verıyor bana ya gercekten ıyılıgımı ıstıyor harcarım dıye vermıyor.