sevgilimde bulunan paramı nasıl alabilirim...

Hem aşkından hem parandan olacaksın gibi dürüst adam değilmiş

annem carsaf kenarı yaptırmıs kadın parasını ıstıyormus param yok dedım.2 ceyrek ıstedım tamam aksam verırım ben sana nakıt dedı.bosuna altın bozdurma dedı off ama.artık benım aklımada ya bozdurdu lazım olduda sonra yerıne koyarım dedı.yada param onda dıye ayrılmaz benden dıye dusunuyor valla anlıyamadım.

valla ilişki sürsün diye paraya güvenen adamdan pek hayır gelmez. sen benden ayrılama diye paranı vermiyorum şantaj neredeyse. madem öyle üç beş sürekli isteyerek kurtar paranı. sonra da yol ver bence. bu tür adamlar evlenince de çocuklarını kullanıyorlar eşlerine karşı.

annem carsaf kenarı yaptırmıs kadın parasını ıstıyormus param yok dedım.2 ceyrek ıstedım tamam aksam verırım ben sana nakıt dedı.bosuna altın bozdurma dedı off ama.artık benım aklımada ya bozdurdu lazım olduda sonra yerıne koyarım dedı.yada param onda dıye ayrılmaz benden dıye dusunuyor valla anlıyamadım.

Altınları bozdurmuş demek ki canım yaaaaaa:77:

valla ilişki sürsün diye paraya güvenen adamdan pek hayır gelmez. sen benden ayrılama diye paranı vermiyorum şantaj neredeyse. madem öyle üç beş sürekli isteyerek kurtar paranı. sonra da yol ver bence. bu tür adamlar evlenince de çocuklarını kullanıyorlar eşlerine karşı.

bende dedıgın gıbı yapıyorum canım 3 5 isteyerek alıyorum parayı yada cıddı cıddı bırıktırıyımde yarısınıda o katıp arabamı alsamkı hem zararda etmemıs olurum.ıcıme kurt dustu valla dusunup duruyorum ne yapsamkı dıye.altın ıstıyorum para verıyor bana ya gercekten ıyılıgımı ıstıyor harcarım dıye vermıyor.

çok saçma bir bahane, gerçektende ayrılmak istesen parayla yanında tutacak demekki seni, düşünce tarzı insanı ürkütüyor, bozdurup bankaya yatıracağım de bir an önce almaya çalış, taviz verme, bahanelerinede kanma bence

bende dedıgın gıbı yapıyorum canım 3 5 isteyerek alıyorum parayı yada cıddı cıddı bırıktırıyımde yarısınıda o katıp arabamı alsamkı hem zararda etmemıs olurum.ıcıme kurt dustu valla dusunup duruyorum ne yapsamkı dıye.altın ıstıyorum para verıyor bana ya gercekten ıyılıgımı ıstıyor harcarım dıye vermıyor.

iyiliğini bile istemiş olsa hakkı yokki böyle birşeyi yapmaya, sana ait olan bir şeyi senin isteğin dışında elinde tutuyor, suçtur bu yaptığı

Bu altınları verirken nasıl verdiniz ne zaman istersem alırım demediniz mi? Çok toy davranmışsınız belki bu adam bu şekilde bir kaç kadını idare etmektedir?

4000 liralik altinlar erkek arkadasin kasasinda ha! Hey yavrum hey... Cesaretine hayran kaldim. Kolay mi kazandin o parayi be guzelim de gidip erkek arkadasina verdin?
Acik acik sor, "dogru soyle, altinlari harcadin mi?" de. Kendi malini isteyince duygu somurusu yapip vermemesine sinir oldum acikcasi. Benim guvenim biterdi bu kisiye aninda. Oncelikle sor harcamis mi, sonra da ne yap et al altinlari. Hic bahaneye de gerek yok. Kendi parani almak icin ne diye yalan soylemek zorunda olasin ki? bu senin en dogal hakkin. Insallah alirsin o paralari geri. Emek verilerek kazanilan paranin degerini bilirim.
Bir daha kimseye verme parani.

direk istemek en doğru olanı ama öyle isteyemiyorsun madem,annem sordu sana verdgımı soylıyemedım eskı yerıne koymalıyım fln de ay ne bılıyım hıcte uyduramam ya :26:

daha önce açtığın konuları okudum,sanırım sevgilinle zaten umursamama gibi problemleriniz var ve evliliği düşünmüyorsunuz
bunları da göz önünde bulundurursak durum daha umutsuz gibi duruyor

Ben çok kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum hayaliniz varmış araba alacakmışsınız o da bunun için olur olmadık yerde parayı vermek istememiş olabilir ama tabii sizin paranız çok kararlıysanız bunu net bir şekilde söyleyin ki anlasın öyle 2 çeyrek falan isterseniz o da azar azar paranız bitmesin diye kendi yardım ediyordur...

yaslariniz kac canim?? merak etim.. belki gercekten sen harcarsin ona buna diye para olarak veriyordur, cünkü suan altin fiyatlari firladi hani almak zor olur yine diye ne bileyim.. :S

Annem istiyor, bu konu yüzünden fena girdik birbirimize deyin, annemde duracakmış bundan sonra, lütfen iade et ailemle aram bozulacak bu yüzden deyin.
Aslında açıklama yapmak zorunda bile değilsiniz ya, sizinki biraz inatçıymış.

Aranızda 8 yaş var, sizi yönlendiriyo gibi geldi. Ailelerin ilişkinizden haberi var mı. 4 yıla rağmen bilmiyolarsa bence ne yapın edin altınları geri alın.

keşke parayı saklasın diye annenize verseymişsiniz..ama olan olmuş, ben harcadığını düşünmüyorum ilişkinizde yolunda gitmeyen birşeyler varsa ayrılcağınızı düşünüp vermiyodur.. durumu birkez daha anlatın babamın ailemin paraya ihtiyacı var diyip tekrar isteyin

belkide harcarsınız diyevermiyordur,hemen kötü düşünmeyin,altın yerine para olarakta olsa veriyormuş.art niyetli biri olsa bence hiç vermez,sizi devamlı atlatırdı

ben şahsen daha ilk vermem dediğinde dünyayı dar ederdim zaten. beni kimse parayla yanında tutamaz, ayrılmayacağım diyorsam kimse bana yalancı muamelesi yapamaz. ayrıca kendi paramın dilencisi durumuna düşüremez. ben bunu tatlılıkla halletmezdim yani. ama her ilişki başka. ama şunu biliyorum. alamazsam paramı çok hırslanırım. emeğimin dolandırılır gibi elimden alınması çok kızdırır.
bence üstüne para vermeye devam etme(yanlış anlamadıysam araba için biriktirmeye devam etmeyi düşünüyorsun). adam ne kadar iyiniyetli kabul edilse de sana güvenmiyor demek ki. bu bile yeter artık sen de ona güvenme.

ne yani 4000 tl senin ondan ayrılmayacağının güvencesi mi_?saçma bi bahane bence bir an önce al altınını kendin sakla daha şimdiden böyle alıştırma bence..

Back
X