sevgilimde bulunan paramı nasıl alabilirim...

harcarsınız diye vermiyordur diyen arkadaşlara katılmıyorum
konu sahibi çocuk değil ki bakkala gidip harcasın paralarını
kaç yaşına gelmiş araba almayı düşünen genç bir kadın sonuçta
ona çocuk gibi muamele yapılması bence uygun bir davranış değil

Senin yerinde olsam çok sert bir şekilde altınlarımı isterdim. Ben bile sinir oldum şu an :47: Altınları alınca da burnunu sürterdim onun biraz :63:

Ama altınları verecek gibi durmuyor. Büyük ihtimalle altınlarının üstüne yatmış.. Geçmiş olsun ne diyeyim :50:

ülkemizde banka diye bi şey var. keşke vermeseydiniz

parayı kazanmasını bilen saklamasını da bilmeli

kocana bile vermeyeceksin bu devirde paranı

ben çok cimriyim, kuruşumu kimseye emanet edemem...edenlere de hayret ediyorum

sevgılınız bana da altınları bozdurup harcamıs gıbı geldı .ne demek yanı altınları alırsan onu terkedecegını nasıl dusunebılır kı sızın ayrılıp ayrılmayacagınız altınlaramı baglı .yanı senı o altınlarla mı elınde tutacak cok sacma .ama bır yandan da ıstedıgınız parayı pat dıye cıkarıp nakıt verebılmesı de garıp .hanı kotu nıyetlı olsa desek cıkarıp vermez.sız sevgılınıze annem ıstıyor dedıgınızde de hayır olmaz ben onunla sana araba alıcam demesı de cok yanlıs .kendı parası degıl sonucta sızın paranız e evlı degılsınız ,annem ıstıyor dedıgınızde hıc bır bahane sunmaya hakkı bıle yok .annen sonucta senden para da ıster harcarda bu sevgılının sorunu degıl .aıle ılıskılerınıze karısmamalı .bence sız ustune gıdın ,babam sureklı paranın nerede oldugunu soruyor ustume gelıyor harcadınmı yoksa dıe baskı yapıyor en azından parayı bır kere bı gorsunde rahatlasın sonra yıne verırım sana de.babam sende oldugunu anlarsa eger problem olur hergun evde bu muhabbet donuyor de.bunun uzerıne hala vermesse sız o paradan umıdınızı kesın.

Parayı vermemk için kelıme oyunu oynuyor apaçık ortada ! ayrıca ne diye verdın anlamadım ??? Bence çocuk parayı yedi :1: Annem hasta doktor ilaç masraf ne bıleyım bişeyler uydur iste eve eşya aldı babam istiyo de bu nasıl bi düşünce arkadaş ne diye erk. arkine veryosun 400 tl de değil tam tamın 4000 tl...!!! bilemıyorum artık :26:

sevgılınız bana da altınları bozdurup harcamıs gıbı geldı .ne demek yanı altınları alırsan onu terkedecegını nasıl dusunebılır kı sızın ayrılıp ayrılmayacagınız altınlaramı baglı .yanı senı o altınlarla mı elınde tutacak cok sacma .ama bır yandan da ıstedıgınız parayı pat dıye cıkarıp nakıt verebılmesı de garıp .hanı kotu nıyetlı olsa desek cıkarıp vermez.sız sevgılınıze annem ıstıyor dedıgınızde de hayır olmaz ben onunla sana araba alıcam demesı de cok yanlıs .kendı parası degıl sonucta sızın paranız e evlı degılsınız ,annem ıstıyor dedıgınızde hıc bır bahane sunmaya hakkı bıle yok .annen sonucta senden para da ıster harcarda bu sevgılının sorunu degıl .aıle ılıskılerınıze karısmamalı .bence sız ustune gıdın ,babam sureklı paranın nerede oldugunu soruyor ustume gelıyor harcadınmı yoksa dıe baskı yapıyor en azından parayı bır kere bı gorsunde rahatlasın sonra yıne verırım sana de.babam sende oldugunu anlarsa eger problem olur hergun evde bu muhabbet donuyor de.bunun uzerıne hala vermesse sız o paradan umıdınızı kesın.

aynen canım katılıyorum

bazen biz kızlar sevgilimize kendi elimizle verdiğimiz parayı istemekte çekiniriz (eski sevgilimde başıma geldi istemedim pişmanım) ama ayrıldığınızda anlarsın ki cnm o parayı vermemek için bahane bulabilecek kadar yüzsüzlük yapmışken sen neden kendi kazandığın parayı açık açık isteyemeyesin ki? bahane falan arama o benim param sana emanet etmiştim şimdide istiyorum de

Madem o parayla araba alacaktınız o zaman sevgiline "babama miras arsa düşmüş onu satacak bana da biraz para verecek, sen altınları 3-5 güne kadar hazırla babamla altınları bozdurup araba alacağız" dersin olur biter.

Harcamış mı harcamamış mı yorum yapamam ama çok sığ düşünmüş erkek arkadaşınız.
Paranız onda diye ayrılmak isteseniz ayrılmayıp para var diye sürdüreceğinizi mi düşünüyor? da verirsem ayrılırsın sinyallerini veriyor...
Kendini bunla garantiye alıyor gibi hissediyor herhalde ayrılamaz parası var diye.
Ben para altından çok buna üzüldüm açıkçası, düşüncesine.
Harcarsınız diye iyiliğinizi düşünme mevzusunu size tam anlamıyla yansıtamamış ki sizde kararsız kalmışsınız neden böyle davrandığına dair.
Umarım ilişkinizde pürüz yaratmaz bu mevzu.

Bence istediğiniz zaman hemen vermesi gerekirdi altınlarınızı..Bence makul bi mazeret söyleyip isteyin insanın aklına binbir türlü şey geliyor günahını almak istemem ama altın fiyatları malum daha önce verdiniz bozdurdu belki?şimdide altın fiyatları yüksek düşmesini bekliyor olabilir tekrar almak için

Bahanesi ilginç!!
Yani bir kadın bir adamdan vazgeçtiyse o adamda isterse 40.000 lirası olsun yakar gider valla.
Bunu anlayamamış demek ki sevgiliniz...

Hayır yani borçta istemiyorsunuz ki.
Kendi paranız/altınınız sonuçta.
Sokağa saçacak bile olsanız geri vermeli size.

Bir yandan da her istediğinizde tirink para vermesi var tabii.
Tuhaf bir durum...
Allah yardımcınız olsun.
Düşünüyorum da sizin durumunuzda olsam ben ne yapardım diye.
Sevgilim altınları o yada bu sebeple bana sormadan harcamış bile olsa -ki böyle birşeye asla hakkı yok- sorduğumda bunu dürüstçe söylemesini isterdim.

paranı alınca muhakkak buraya yaz. bilgimiz olsun. o zaman biz de aslında nasıl bi adam anlayacağız.

yazmadığına göre hala onda sanırım.

paranı alınca muhakkak buraya yaz. bilgimiz olsun. o zaman biz de aslında nasıl bi adam anlayacağız.

yazmadığına göre hala onda sanırım.

evet canım hala onda duruyor.bugun 200 tl aldım ceyız arası dıye babam sıkısık falan dedım bır anda nerden cıktı demesın ufacık bır lafımı bıle gunlerce dusunup altından bısey cıkartıyor.benım aklıma buyuk ıhtımal altın cıkınca bozdurdu sımdede dusmesını beklıyor olabılır.yada cıddı cıddı benı bırıktırsın harcarım dıye yapıyor.anam kucuk cocuk degılımkı 24 yasındayım.

sen hala alamadın mı cnmm yha:87:
valla açık açık istemekten başka çare göremiyorum...he derse ki de sen benden ayrılmayı düşünüyorsun sende seneryo uydurmayı seviyorsun de :6:

sen hala alamadın mı cnmm yha:87:
valla açık açık istemekten başka çare göremiyorum...he derse ki de sen benden ayrılmayı düşünüyorsun sende seneryo uydurmayı seviyorsun de :6:

canım pazar günü buluşcaz aklımdakı bakalım benım ne kadar param olmus ne kadar daha bırıktırırsek alabılıyoruz araba dıyecem.kötü niyette aramıyorum fazla öyle bir insan değil dun ceyrek altın ıstedım bosuna bozdurma dıye cebınden para verdi.

Son düzenleme:
inşallah cnmm dediğin gibi art niyetli değildir ama yanlış onda durması ayrıca bence arabaya ne kadar biriktirmeliyim demede açıkça iste eğer derse ki ayrılmak mı istiyorsun onları sana verince garanti mi yani ayrılmayacağım param sende diye seninle devam edeceğim gerçekten kızıyorum böyle demene falan sen kız:47: bu sefer sen zeytnyağı gibi üste çık ne biliyim ama böyle açık kapı bırakma onun sana vermesi gerektiği hissine kaptıracak birşeyler bul....bu devirde insan eşine güvenemiyor sen iyi güvenmişin:68:

Back
X