Sevgilimde cinsel hastalık varmış…

İyi de hpv günümüzde çok yaygın zaten.
Önemli olan tedbir almak.
Ki hpv erkeklerden ziyade kadınlara zarar veren bir hastalık.
Siğil yapıyor erkeklerde onunda çaresi var.
Madem öyle bı ilişki yapmasaydi tek tabanca takilsaydi o zaman anlardım da şu anda anlam veremedim açıkçası.
Bir an evvel gitsin tedavi olsun.

Evet siğiller var gösterdi hpv dedi değil mi yanı bilmiyorum da cevaplarsanız çok sevinirim sigil olunca ne oluyor ?
Evet hpvde siğiller mevcut olabilir. Hpvnin türleri var ve kimisi siğil yapar. Ben burada şunu anlatmak istemiştim; sizinle cinsellik yaşamamasının tek sebebi sizi düşünmesi değil bana göre. Hani kendisi demiş ya yaktıracağım ama korkuyorum diye her türlü o çamaşırını çıkarınca siz de siğilleri görecektiniz. Sadece süreci uzatmış sizin de görmemeniz adına. Nasıl tepki vereceğinizden korktuğu için.

Doktora götür zorla.yaktırsınlar, bir süre daha bekleyin sonra cinsellik yaşayın.herkeste var birşeyler.her zaman derim asosyal beğenilmeyen birinden her zaman daha iyidir.bunun için ayrılınmaz.

Hayir yok Adamin kac kadinla yattigi belli degil. Kadinda ayni durum olsa bak nasil kaciyor

yav ne bu eziklik, sen neden agliyorsun, hasta olan adam, o aglasin.

ben olsam ayrilirdim, hastalik kapmis adama da goz yasi dokup yalvarmazdim.

Sen çok fakesin ya gerçek olamazsın ferhan. Kadın zihni değil sendeki.
Diger yorumlari da garip olan uye mi bu? Cok usendim bakamayacagim. Ama soyle ki sadece bu yorumuna dayanarak bunu soyleyen bir kadin olabilir demek istedim. Ama hayatindaki erkege zamaninda hpvsi olmasina ragmen okey demis bir kadindir muhtemelen.
Aldatilan ama affeden kadinlar da cunku kendilerini genelde her erkek yapiyor bi sekilde diyerek avutuyorlar.

Evet değişik biri

Hayir yok Adamin kac kadinla yattigi belli degil. Kadinda ayni durum olsa bak nasil kaciyor
İşte yatamamış olsaydı kötüydü ama kadınlarla yatmayı başarmış ferhans açısından sorun değil, para vermiş de olabilir ama ferhans bunu düşünmüyor sadece cinsellik eylemine odaklı kendisi

Ya cok kadinla yatmak basari isareti degil ki. Yada söyle söyliyim: Tamam istedigi kadar insanla yatsin. Ama madem hastalik kaptigini biliyorsun, bari karsindaki insanin hatirina git tedavi ol, riske atma. Yok bazi erkekler her halti yerken utanmiyor, ama is doktora gitmeye gidince bakireden daha utangac oluyorlar. Benim bir arkadasim erkek arkadasindan en azindan hiv testi yaptirmasini istedi, cünkü adam ilk sadece eski esiyle beraber oldugunu anlatmisti. Sonra kiz adamin esiyle internetten bulduklari baska kadinlarla da beraber iliskiye girdigini ögrendi. Adam testler yapmayi reddetti, kiz da ayrildi hemen cünkü kendi bakireydi daha. Insanlae istedikleri ile yatsinlar, ama madem hayatina yeni birini aliyorsun o zaman ona göre davran. Bu hastaliklar durduk yere bu kadar yayilmiyor ya. Sonradan aglamanin faydasi yok

Ben de test isteyeceğim sanırım. Sevismedik ama öpüştük lavabosunu kullandım vs deliricem düşündükçe ya bana da geçtiyse diye

Hani insan yaptıklarını değerlendirir, ona göre sağlık durumuyla ilgili gerekli kontrolleri yaptırır. Ben böyle bir ortama girmiştim riskleri var mıdır, nasıl kendimi koruyabilirimi araştırır. Bodoslama olmaz yani

Siz aşı oldunuz mu? Hpv aşısı var mutlaka yaptırın çünkü kadınlarda erkeklere oranla daha sıkıntılı. Erkekte siğil ile sınırlı kalırken kadında rahim ağzı kanserine uzanan komplikasyonlara sebep olabiliyor. Aşı ücretli tabii ama buna değer

Olmadım araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…