Sevgilimde mi bi sorun var bende mi?

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Direkt özetliyorum.
Onlara gideceğim ailesi tatile gidiyor.
Yemek yapmayı çok seviyor. Değişik yemekler yapıyor devamlı. O günler içinde yapacaktı işte anlatıyordu. Biraz önce işte konusu geçti. Yine aynı şeyleri konuştuk ne bi eksik ne bi fazla. Senin o bilmem ne usulü marine etlerini tacolarını falanlarını filanlarını istiyorum dedim. " ohoo bi maaş ayırmam lazım benim o zaman " falan dedi. Şaşırdım yani. Şok oldum. Baya baya cimri olduğunu üstelik bu lafı bana yapacak kadarda değer vermediğini düşündüm. Bi garip hissettim. Kesinlikle yapma diye üstüne basa basa belirttim. Konu kapandı gitti. Ama yani soğuma sebebi gibi oldu. Garip hissediyorum hala daha. İçim bi tuhaf. Böyle gitgide uzaklaşma gelmeye başladı. Hayal kırıklığı gibi sanki. Tuhaf. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?

Normalde cimri mi yoksa ilk defa mı oldu böyle bir şey? Söylediği şey pek güzel olmamış ama parasal olarak sıkışık bir dönemdeyse öyle demiş olabilir mi ya da şaka falan mı yaptı ki?

Gerçekten çok kabalık etmiş bence,insanı istediğine pişman eder..
Yani bide evine gidiyorum misafirim biraz ayıbımada gitti. Şaşırdım üstelik. Yani insan gerçekten sevdiğine bu lafı etmez ki bunun hesabınıda yapmaz bence. Hayal kırıklığı oldu şuan içimde. Hevesim kırıldı. Her şey bi eksildi içimde. Buruklaştım. Yüzyüzeyken söylesem mi bu düşüncelerimi acaba

Normalde cimri mi yoksa ilk defa mı oldu böyle bir şey? Söylediği şey pek güzel olmamış ama parasal olarak sıkışık bir dönemdeyse öyle demiş olabilir mi ya da şaka falan mı yaptı ki?
Galiba cimri. En azından bana karşı cimrileşti sanırım. Bilemiyorum biraz karmaşığım şuan. Üzüldüm açıkcası.

Bence kesinlikle söylemelisin,kişiliği buysa kendini belli etsin sen de onu ona göre değerlendir. Çok kaba bir hareket çünkü

Belki karakteri budur, cimridir ve gerçekten laf çarpmıştır.

Ya da espri yeteneği vasattır?

Ülkede bir bölüm açlığın sınırında nir bölümü ise narine tacoları tatilleri için giden giderler karşısında maaş bitebilir diye konuşunca soğudum cimri mi acaba diyebiliyor
Kınadığımdan değil bilipte yüzleiirim ama yinede garipserim sizcede tuaf değil mi?

Sanal alemde duyar kasanlarıda garipsemişimdir oldum olası

Yahu beraber aliriz herseyi önemli olan senin elinden yemek deseydin.. Ne bileyim bana tuhaf gelmedi. Ben olsam hiç takilmazdim

Sevgiliniz tuhafsa sizde tuhafsınız bana göre ,misafir umduğunu değil bulduğunu yer,ben misafir olarak gideceğim bir eve sevgilimde olsa şunu yap bunu yap demezdim,oda belki sizin istemenize sinir oldu bu cevabı verdi

Adam açık açık sana marine edilmiş bonfile taco yediremem kbkma demiş... Biraz pinti biraz mı hayır fazlasıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…