- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Yani bide evine gidiyorum misafirim biraz ayıbımada gitti. Şaşırdım üstelik. Yani insan gerçekten sevdiğine bu lafı etmez ki bunun hesabınıda yapmaz bence. Hayal kırıklığı oldu şuan içimde. Hevesim kırıldı. Her şey bi eksildi içimde. Buruklaştım. Yüzyüzeyken söylesem mi bu düşüncelerimi acabaGerçekten çok kabalık etmiş bence,insanı istediğine pişman eder..
Galiba cimri. En azından bana karşı cimrileşti sanırım. Bilemiyorum biraz karmaşığım şuan. Üzüldüm açıkcası.Normalde cimri mi yoksa ilk defa mı oldu böyle bir şey? Söylediği şey pek güzel olmamış ama parasal olarak sıkışık bir dönemdeyse öyle demiş olabilir mi ya da şaka falan mı yaptı ki?
Bence kesinlikle söylemelisin,kişiliği buysa kendini belli etsin sen de onu ona göre değerlendir. Çok kaba bir hareket çünküYani bide evine gidiyorum misafirim biraz ayıbımada gitti. Şaşırdım üstelik. Yani insan gerçekten sevdiğine bu lafı etmez ki bunun hesabınıda yapmaz bence. Hayal kırıklığı oldu şuan içimde. Hevesim kırıldı. Her şey bi eksildi içimde. Buruklaştım. Yüzyüzeyken söylesem mi bu düşüncelerimi acaba
Espri değildi kesinlikle.Belki karakteri budur, cimridir ve gerçekten laf çarpmıştır.
Ya da espri yeteneği vasattır?
açık açık konuşun, üzüldüğünüzü söyleyin o zaman düzelir cimrilik konusunda umarım. İnsan öyle bir durumda kendini gerçekten çok kötü hisseder.Galiba cimri. En azından bana karşı cimrileşti sanırım. Bilemiyorum biraz karmaşığım şuan. Üzüldüm açıkcası.
Sanal alemde duyar kasanlarıda garipsemişimdir oldum olasıÜlkede bir bölüm açlığın sınırında nir bölümü ise narine tacoları tatilleri için giden giderler karşısında maaş bitebilir diye konuşunca soğudum cimri mi acaba diyebiliyor
Kınadığımdan değil bilipte yüzleiirim ama yinede garipserim sizcede tuaf değil mi?
Size göre olmayabilir ama belki espri yapmaya çalışmıştır, hemen infaz etmeyin derim.Espri değildi kesinlikle.
Bu anlamda garipsenmek hoşuma gittiSanal alemde duyar kasanlarıda garipsemişimdir oldum olası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?