• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimde mi bi sorun var bende mi?

Sizin abartılı istek listenize karşılık o da abartılı laf söylemiş işte. Yani şakaya şakayla karşılık vermiş ama anlamamışsınız. Alınganlık etmişiniz. Yok sevgiliye söylenir mi falan gibi dramatize etmeye gerek yok. Abartmayın. Birbirine yakın insanlar bu tür şakalar yaparlar. Sanırım fazla mesafeli bir ilişkiniz var diyeceğim ama bu sefer de şunu bunu isterim filan diyememeniz lazım. Bilmiyorum, bana çelişkili geldiniz.

Değer verdiğim biri geldi mi daha o teklif etmeden ben en güzel yemekleri yaparım
Değer vermekle alakalı
Oturup bı dana yemiceksinz zaten iki lokmalik et için maaşı gidecek saniyorsa ...
Kendisi misafirin olsa istemez mi senden elinden yemek

bir kilo bonfile hadi en pahalı yerden al 80 90 tl öyle çok maaş yatırmasına gerek yok.
Yaa yediğim iki lokma zaten. Evi donatsa en fazla 200 lira çıkar cebinden. Bilmiyorum şaka yaptım falan dedi ama bana çevirmeye çalıştı gibi geldi. Şuandada kötü gidiyoruz zaten. Bakalım, hayırlısı artık.

Normaldede boyle mi sana karsi.
Cimri insanlardan nefret ederim şahsen. Yasamasi ve anlasmasi zor olur
Bana para saçsın döksün istemiyorum zaten. Kimseden böyle bi şey beklemem. Birlikte bi şey yaptığımızda ortaklaşa yapıyoruz asla ondan otlanmıyorum. yeri geliyor yemeği ben ısmarlıyorum. Benim derdim bana para döksün değil, ben o bonkörlüğü, bana karşı elinin açıklığını görmek isterim. Benden değerli olmadığını görmek isterim hiç bi şeyin. Her şey bana feda olsun ya ne demek bi maaş... Sinirlendim bak şimdi :KK53:

Bana para saçsın döksün istemiyorum zaten. Kimseden böyle bi şey beklemem. Birlikte bi şey yaptığımızda ortaklaşa yapıyoruz asla ondan otlanmıyorum. yeri geliyor yemeği ben ısmarlıyorum. Benim derdim bana para döksün değil, ben o bonkörlüğü, bana karşı elinin açıklığını görmek isterim. Benden değerli olmadığını görmek isterim hiç bi şeyin. Her şey bana feda olsun ya ne demek bi maaş... Sinirlendim bak şimdi :KK53:
naptın ilişkiyi

Back
X