- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 29
- Konu Sahibi kiraz cicegi
-
Çalışmana yada çalışmamana karışmam diyor ileride ama bunlara karışan nelere karışmaz diye korkuyorum. Herşey lafla sözle olmuyor.mesele sadece tuz ve soğansa sıkıntı yok.geri kalan konular önemli iş eğitim gibi konularda da böyle şeyler yaşanıyor mu ?
Yani ikimizin tercihleri farklı olabilir sen kendi tercihini bana diretiyorsun gibi hissediyorum ve hoşuma gitmiyor dedim ona abartiyorsun dedi. Bi tartisma olmadi ama nasilsin iyi misin der gibi konustuk kapattik mevzuyu.Dün bi konuda bunun gibi seyleri Marjinaly ile konustuk. Konuyu okursa mutlaka yardimci olacak seyler yazacaktir.
Tabi bu kadar karismasi hos degil. Yani iyi bir sey yaptigini saniyor olabilir :) hani sen istemeden tuz atip teşekkür bekliyordur, dusunceli sevgili profili..
Ne sekilde konusuyorsunuz da abartiyosun diyor? Yani ne gibi bi uyari yaptınız ona?
Yani ikimizin tercihleri farklı olabilir sen kendi tercihini bana diretiyorsun gibi hissediyorum ve hoşuma gitmiyor dedim ona abartiyorsun dedi. Bi tartisma olmadi ama nasilsin iyi misin der gibi konustuk kapattik mevzuyu.
Bakin baslarda benim de hoşuma gidiyordu ama 3 yildan sonra batıyor bi noktadaaslinda o kadar batmiyordu da hani birikir birikir bi yerde canı sıkılır ya insanin. öyle yani
Bir arkadasa daha yazdim aslinda ornek tekrar yazayim, (kusura bakmayin sanırım ben bir hata yaparak yanlis ornekleri verdim. Yani en son olanlar bunlardi. Oncesi elbette var)Baska sunacaginiz baska somut örnek yok mu?
Kiyafet olur, arkadaslariniza karismak olur, aksam saatleri eve gitme mevzusu olur vs?
Ben bu yazdiklariniz en basiti diye dusunerek fazla dedim ama sadece tuz ve soganli donerse bence sevgilinden sogumussun ve bu davranışlari da sana batiyor gibi geldi.
Çok haklısın canım "Kendi kararlarını vermek konusunda" Bahsettiğin kısım çözülebilir ama senin giysine kilona saçına konuşma tarzına herşeyine karışıyorsa bir zaman sonra hayran oldugun sevgili gider yerine bir baba bir abi gelir kadınlığını hissedemessin. Önlemini almalısın bence. Mesela soğanlı mı söylüyor tek tek ayır ya da üzgünüm yiyemicem de iki ısırık al bırak mutsuz oldugunu belli et ondan sonra hatasını anlar normal karşılarsan tepki vermessen normalleşir herşey
Hayir hani herkes kendi huyunu bilir, oyle ezik bi tip de degilimki. Arkadaslar arasinda da oyle degilim . Sadece bi kararsizligim var cidden, yani kendi kararimi elbette kendim veriyorum ama o buna mudahale etmeye çalışıyor gibi hissettigim icin rahatsizim. Sanirim en sevmedigim huyu bu.Valla can çıkar huy çıkmaz. Adamda mi sizin gibi kararsız olsun anlamadım ki. Benim Annem 52 yaşında kadın, ndn kendimi bildim bileli öyledir.
Sorun sevgilinde değil bence sende. Sesini çıkar ve beğenmedim de. Ben bunu yemem de. 3 yıl ya 3 yıl. 3 hafta değil ki..
Daha çok bana secimlerime saygi duymasini tercih ediyorum. Tabiki ona rest çekip kizabilirim yapmadim değil yaptim da, ama sonrasinda üzülüyor kiyamiyorum.
Rest cekmek degil. Cok basit şeyleri cok fazla abartiyorsun. Nerde nasil tepki vermen gerektiğini ogrenmen lazim. Sorun sevgilinde degil sende.
O begeniyor olabilir almak zorunda hissetmek seninle alakali bir durum.
Genelde erkekler alışverişi sevmezken seninki, sana bir seyler begeniyor ne guzel bu. Rahatsiz oluyorsan çözüm basit. Birlikte gitmeyin alisverise.
O yanindayken magazalara girip bakmayin.
Sorunlarin bana çözümsüz, vahim seyler gibi gelmedi aksine biraz oturup dusunulse ne yapilacagina karar verilebilirdi.
Birlikte yemege gittiğinizde tuzu onun önüne koy, ben istemiyorum bana atma kendine atacaksan at askim de.
Döner yemeye gittiğinizde, sen garsona benimki sogansiz olsun diye söyle hemen.
Yani sen sus pus olup bir sey demezsen o da sıkıntı yok diye ayni seyleri yapmaya devam eder. Sonra bunlari sorun ettiğinde abartiyorsun demesi normal.
Bence sen kendini degistir.
Merhaba kizlar. Son zamanlarda sevgilimle buluştuğumuz zamanlar beni rahatsız eden hareketlerini farkettim. Söylediğimde abartıyorsun dedi ama yine aynı şeyi yaptı son görüşmemizde..
Onda rahatsız olduğum nokta ise şu, bu adam her şeyime kendi karar veriyor!!
Yani örnekle açıklayacak olursam misal oturuyoruz, kendine katarken benim yemeğime de tutup tuz katıyor. Kac kere dedim bak benim damak zevkim farklı diye. En son bıraktı biraz o davranışını. Onun dışında mesela döner alırız satıcı soğan olsun mu der, beyefendinin bana sormak gibi bir dusuncesi yook olsun diyor ben taa yerken sogan koydurduğunu farkediyorum ki sevmem de o şekilde soğan.
Basit gibi görünüyor esasında ama beni kisitliyor olmasi düşüncesi o kadar korkunç ki. Benim yerime karar vermesi bunu istemesi bile beni çileden çıkartır. (Aşağılık kompleksi diye düşünmeyin, yapım bu) Ben onu tum ataerkil düşüncelerden uzak kendini yetiştirmiş kültürlü biri diye sevdim.
Neyse bu düşüncelerimi söylediğimde abartiyorsun tabiki yok oyle bisey dedi ama uzun gozlemlerim sonucu vardığım bi kanı bu.
Sizce abartiyor muyum?
Hayir hani herkes kendi huyunu bilir, oyle ezik bi tip de degilimki. Arkadaslar arasinda da oyle degilim . Sadece bi kararsizligim var cidden, yani kendi kararimi elbette kendim veriyorum ama o buna mudahale etmeye çalışıyor gibi hissettigim icin rahatsizim. Sanirim en sevmedigim huyu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?