- 19 Şubat 2015
- 196
- 37
- 38
- 30
- Konu Sahibi ReklawDivad
-
Siz benm yorumlarımı çarpıtarak okudunuz ben herşeyi biliyorum demedim ki tam tersi siz yapıyorsunuz .. Bu knunun unv.alakası bile yok siz sanki çokmu güzel yorumlar yapıyorsunuz anca milletle dalga geçiyorsunuz.. Yukarda erkek olduğunu fake olduğunu söyleyenler vardı bende kadınsan ara sevgilini dedim . Kız mıymış yoookk! Biyolojik olarak kız değilmiş anlattıklarına goreHAAA ŞÖYLE itiraf ett bakalım,az önce ilahiyat okuyorum dedin ben sana okumadığını ispat ettim sonra iki yıllık dedin onunda doğru olmadığını da ispat ettim,yalanların açığa çıktı kiii neden çıkardım biliyomusun sen önceki yorumlarda arkadaşı ben zaten din konusunda her şeyi biliyorum der gibi ilahiyat okuyorum dedin.
YA sen önce insanları kandırmamayı yalan söylememeyi öğren sonra gel burada din hakkında insanları bilgilendir..
Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez ben gelip niye ayrıldığımı anlatmadım sana yorum yapmaya hakkın yokO kızın bakire olmamasıda seni ilgilendirmez eğer yorum yapma hakkı buluyosan bende buluyorum o zaman bende seni eleştiriyim niye ayrıldın benm müslümanlığıma göre o böyle günah şöyle günah nasıl oluyomus ?
Yeniden evleneceğim diye birşey yazmadım ben. Yazmışsam ispat edeceksin arkadan kınuşmayacaksınAynen çok haklısın,o başkasının hayatını yerden yere vuruyor kendine bakmadan. ezber kelimeleri savunuyor sanırım çevresinden duydukları. hayaller başka hayatlar başka
Evt sigara tiryakisiyim ???? Konuyla ne alaka ??? Laf mı bulamadınÖnceki yorumlarını okusanız sigara tiryakisiyim falan yazmıs e oda günah kadın kendiyle çelişiyo sürekli cahillikten baska bişey değil cok yazık ya burda harcıcan zamanı git internette faydalı bilgiler öğrenerek değerlendir
Burda cok dindar ayakları yaptın ya sigara içmekte günah biliyosun demi ?Evt sigara tiryakisiyim ???? Konuyla ne alaka ??? Laf mı bulamadın
Sigara içmek günah değil mekruh .. Kendime engel olamadığım için içiyorum bunla konunun bi alakası yok ki... Ayrıca ben herşeye günah demedim sadece cinsel yaşamına dedim bunu 5 yaşındaki çocuk da bilir yani.. Neyse burdan konu sahibinden ozur diliyorum kadın kelimesini bırak dini sosyal açıdan sadece biyolojik açıdan değerlendir canm kırdıysam ozr dilerim . Hakan konusunda soylediğimin arkasındayım onun gibisini zor bulursn. 3. Kişide bu kadar şanslı olamayabilir çunku erkek bakireymiş konu sahibini de olduğu gibi kabul etmiş sende sewerek devam et onunla derim ben...Burda cok dindar ayakları yaptın ya sigara içmekte günah biliyosun demi ?
Evt sigara tiryakisiyim ???? Konuyla ne alaka ??? Laf mı bulamadın
Konuyu anlatan kişinin iyiliği için söyledim bende niyetim aşağılamak değildi fake gesap olabilme ihtimalini de düşünerek biraz kaba davrandım sadeceDaha çok kucuksun bu yasta çok şey yasamis cokca uzulumussun. Seni kirmak istemiyorum ama kimseyi yasadigi hayat için küçük görme asagilama. Sana gelen tepkiler de bunun yüzündendi.
Bak sen evlenmissin bakireymissin ama hak ettiğin değeri gördün mu? Üstün biri , kusursuz insan, sonsuz mutlu, hatasiz biri oldun mu? Hayir. Ama burada bakire olmayip mutlu olan el üstünde tutulan kadınlar var. Yani insan olmak için , mutlu olmak için, iyi bir ese sahip olmak için bakirelik yeterli olmuyor tek basina.
Bu hayatta bakirelikten mühim şeyler var
Vicdan , karakter , kalp gibi... Karakterini bilmediğin kimseye sirf sevişti diye asagilik biriymiş gibi görme. Kizmis kadinmis ne fark eder? Kadin kadini böyle ezerse ne olur sonumuz?
konuyu dine çekmek dini konu açmak,,dini yorum ve mesaj atmak yasaktır.Şe
Şeriat her yerde canm ben 21 yaşndayım bildiğim doğruları yaşarım sadece yanlışlardan da uzak dururum
K
Kızmıdır kadın mıdır erkekmidir belli olamayan biri halknda yaptığım yorum neden canınızı sıkıyor bu kadar da konuyu bekaretten açtınız kişi bayansa bile kız olmadığını açık açık bile ballandıra ballandıra anlatan biri HAYIR da size ne oluyor ?
evleniyorlar.. sana çevremden en az bir düzine kişi sayarım.Ben hiç oyle bişey yapmadığım için erkeklerin bakire olmayan kızlarla evlendiğini bilmiyorum belki de evleniyorlar
Ben hiç oyle bişey yapmadığım için erkeklerin bakire olmayan kızlarla evlendiğini bilmiyorum belki de evleniyorlar
bence daha fazla üzerine gitmeyin herkesin kendi görüşü kendince doğru olan bir yorum yapmış, devam etmek sadece konuyu büyütüp konu sahibi arkadşın yardım isteğinden uzaklaşıyor.bayanın düşüncelerine katılmıyorum saygısız davrandığı yerler olduğunun da farkındayım ama bence uzatmayalım arkadaşlar
Şimdi de iftira atmaya başladınız . Çok oluyorsunuz ama YETERmereemin burada üstüne gelinince kendine taraf bulamayınca yeni üyelik mi aldın saygısızlıklarına devam etmek ve bizleri cıldırtmak icin.
Tercih meselesiBensoramaz bile. Ona o hakkı vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?