- 19 Şubat 2015
- 196
- 37
- 38
- 30
- Konu Sahibi ReklawDivad
-
Az önce yukarda biriniz şeriatla ilgili bi laf soylediniz unutmayın ki peygamber efendimiz bunu buyurmuştur şimdi o ağzınıza peygamberi almayınŞeriati isteyen bu şahıs güüya ilahiyat okuyan hani, peygamberimizin ahlakından yumusak huylulugundan kalp kırmayısında hiç bişey öğrenmemiş olsa gerek. Ki ağzına geleni söyleyebiliyo. Aman neyse kızın sadece yatak ilişkisine dikkat cekmeyi basardı yinede tebrikler:)
Fal değil o dikkatli oku yazımı
Kocamla ayrıyım barışacz yakında bayanların olduğu sitelerde dolanıyorum bu seni alakadar etmz. şukur ki harama bulaşmadım kocamdan başkasıyla ilgilenmedim kndimle gurur duyuyorumSenin şuan kocanla ve cocugunla ilgilenmen lazım ne kadar günah kocanla ilgilenmek yerine internettesin ?
Dua kitabından alıntı o fal değil tertip..Bildigin fal iste okudum.
Az önce yukarda biriniz şeriatla ilgili bi laf soylediniz unutmayın ki peygamber efendimiz bunu buyurmuştur şimdi o ağzınıza peygamberi almayın
Benim peygamberim senin gibileri görse nasıl üZülürdü kim bilir. Yalancı kırıcı vs vs.. Canım dini forumlarda kendini tatmin etmen dah hoş olur sanki. Bizim gibi gunahkar insanlarlA aynı ortam fln..ı ıh hadi git senAz önce yukarda biriniz şeriatla ilgili bi laf soylediniz unutmayın ki peygamber efendimiz bunu buyurmuştur şimdi o ağzınıza peygamberi almayın
Bu kadının müslümanlığıyla benim müslümanlığım bir mi şimdi sen cennete gidersen ben gidemezsem valla cok üzülürüm ufkunuzu geliştirmeniz at gözlüğünü çıkarmamız dileğiyle iyi gecelerAz önce yukarda biriniz şeriatla ilgili bi laf soylediniz unutmayın ki peygamber efendimiz bunu buyurmuştur şimdi o ağzınıza peygamberi almayın
Ben şuan onlisans duzeyinde okuyorum bu sene girdim 4 yıllığa geçiş için kazanamadım yalan mı atacm be
Canım aynı benim tercihlerim :)
Bunlar için lys ye girmene gerek yokki... O 183 puana diploma puanı da eklenecek tahminen 200-210 olur heralde o puanla 2 yıllık sosyal hizmetler veya iki yıllık ilahiyat gelir...
Bende oyle yapcam benim puanım da 240
Dua kitabından alıntı o fal değil tertip..
Bn rezil olduğumu düşünmüyorum . Kalp kıran sizsiniz farkında değilsin yazıklr olsnYalancı birinin dini savunması olamaz..hadi bakım canım sen yavaş yavaş terket konuyu daha fazla rezil olmadan.
Dört yıllığa geçiş için dgs ,(dikey geçiş sınavı) ye girilir o da mayıs ayında, üniversite sınavını kastediyorsan puanını daha yeni almışsın kazanıp kazanmadığını şimdiden bilemezsin daha sınavlar bitmedi terichleri başlamadı. her türlü battın yani düze çıkamazsın.Ben şuan onlisans duzeyinde okuyorum bu sene girdim 4 yıllığa geçiş için kazanamadım yalan mı atacm be
Sen önce doğru söylemeyi öğren,gece gece uğrasamıcam seninle artık.Bn rezil olduğumu düşünmüyorum . Kalp kıran sizsiniz farkında değilsin yazıklr olsn
Oraya napmakta olduğumu yazmadım ben izah etmek zorunda değilim ama beni yalancı duşurduğunız için soyle söyleyeyim geçen sene daha yüksek aldığını belirtmişim orda tercih yaptm şuan okuyorum bu sene tekrar girip 4 yıllık seçecekken daha beter bi puan alınca arkadaşa ordan oyle bi fikir verdim..2 yıllık okuyacağım demişsin ki o puanla belki tutar. Nasıl 4 yıllık okuyacaksın ki? Ayrıca 4 yıllığa geçiş yapmak için DKY sınavına girmen geriyor sen neden bahsediyorsun ne diploma puanı?
Hafife aldığım yok siz beni kuçuk duşurmeye çalışıyorsunuz .. Konu sahibi ne yazdığım yorum hiçbirinizi ilgilendirmez halbuki oyle bir yaşantıya ben karşıyım herkesi kendim gibi sanmışımCanım sen kk kadınlarını hafife alma be zihninde kadının zerre yeri yok o belli ama buradaki hatunlar öyle değil işte.
Allah korusuuun ya senin gibi olsaydı herkes!Hafife aldığım yok siz beni kuçuk duşurmeye çalışıyorsunuz .. Konu sahibi ne yazdığım yorum hiçbirinizi ilgilendirmez halbuki oyle bir yaşantıya ben karşıyım herkesi kendim gibi sanmışım
Meremin bu da senin iki yıllık ilahiyat okumadığına kanıt. o puanla iki yıllık ilahiyat geleceğini senin de öyle yapacağını yazmışsın.Canım aynı benim tercihlerim :)
Bunlar için lys ye girmene gerek yokki... O 183 puana diploma puanı da eklenecek tahminen 200-210 olur heralde o puanla 2 yıllık sosyal hizmetler veya iki yıllık ilahiyat gelir...
Bende oyle yapcam benim puanım da 240
HAAA ŞÖYLE itiraf ett bakalım,az önce ilahiyat okuyorum dedin ben sana okumadığını ispat ettim sonra iki yıllık dedin onunda doğru olmadığını da ispat ettim,yalanların açığa çıktı kiii neden çıkardım biliyomusun sen önceki yorumlarda arkadaşı ben zaten din konusunda her şeyi biliyorum der gibi ilahiyat okuyorum dedin.Ewet iki yıllık ilahiyat kazandım kayıtta yaptırdım gitmedim tekrar girdim tekrar kayıt yapacam şuan ayrı bir kursda eğitim görüyorum ilahiyat okuyorum yada okumuyorum ne fark eder hedefim o yönde.. Arkadaş üniversite okumadın heralde diye kuçumsemeye ezmeye çalıştı ondan bunu izah ettim.... Tamam hoşsunuz akıllısınız modern çizginize devam edin hepinize yazıklar olsn... Birdaha girmiycem bu siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?