Sevgilimden 1 hafta önce ayrıldım, 8 nisanda doğum günü var mesaj atsam tekrar benim olur mu?

Az önce yukarda biriniz şeriatla ilgili bi laf soylediniz unutmayın ki peygamber efendimiz bunu buyurmuştur şimdi o ağzınıza peygamberi almayın

Senin şuan kocanla ve cocugunla ilgilenmen lazım ne kadar günah kocanla ilgilenmek yerine internettesin ?
Kocamla ayrıyım barışacz yakında bayanların olduğu sitelerde dolanıyorum bu seni alakadar etmz. şukur ki harama bulaşmadım kocamdan başkasıyla ilgilenmedim kndimle gurur duyuyorum

Az önce yukarda biriniz şeriatla ilgili bi laf soylediniz unutmayın ki peygamber efendimiz bunu buyurmuştur şimdi o ağzınıza peygamberi almayın

Herkes dengiyle evlensin yani zina yapan zina yapanla. Yapmayan yapmayanla bunuda peygamber efendimiz soylemis ee nerde idam? Nerde seriat

Benim peygamberim senin gibileri görse nasıl üZülürdü kim bilir. Yalancı kırıcı vs vs.. Canım dini forumlarda kendini tatmin etmen dah hoş olur sanki. Bizim gibi gunahkar insanlarlA aynı ortam fln..ı ıh hadi git sen

Bu kadının müslümanlığıyla benim müslümanlığım bir mi şimdi sen cennete gidersen ben gidemezsem valla cok üzülürüm ufkunuzu geliştirmeniz at gözlüğünü çıkarmamız dileğiyle iyi geceler

Ben şuan onlisans duzeyinde okuyorum bu sene girdim 4 yıllığa geçiş için kazanamadım yalan mı atacm be

2 yıllık okuyacağım demişsin ki o puanla belki tutar. Nasıl 4 yıllık okuyacaksın ki? Ayrıca 4 yıllığa geçiş yapmak için DKY sınavına girmen geriyor sen neden bahsediyorsun ne diploma puanı?

Ben şuan onlisans duzeyinde okuyorum bu sene girdim 4 yıllığa geçiş için kazanamadım yalan mı atacm be
Dört yıllığa geçiş için dgs ,(dikey geçiş sınavı) ye girilir o da mayıs ayında, üniversite sınavını kastediyorsan puanını daha yeni almışsın kazanıp kazanmadığını şimdiden bilemezsin daha sınavlar bitmedi terichleri başlamadı. her türlü battın yani düze çıkamazsın.

Canım sen kk kadınlarını hafife alma be zihninde kadının zerre yeri yok o belli ama buradaki hatunlar öyle değil işte.

2 yıllık okuyacağım demişsin ki o puanla belki tutar. Nasıl 4 yıllık okuyacaksın ki? Ayrıca 4 yıllığa geçiş yapmak için DKY sınavına girmen geriyor sen neden bahsediyorsun ne diploma puanı?
Oraya napmakta olduğumu yazmadım ben izah etmek zorunda değilim ama beni yalancı duşurduğunız için soyle söyleyeyim geçen sene daha yüksek aldığını belirtmişim orda tercih yaptm şuan okuyorum bu sene tekrar girip 4 yıllık seçecekken daha beter bi puan alınca arkadaşa ordan oyle bi fikir verdim..

Canım sen kk kadınlarını hafife alma be zihninde kadının zerre yeri yok o belli ama buradaki hatunlar öyle değil işte.
Hafife aldığım yok siz beni kuçuk duşurmeye çalışıyorsunuz .. Konu sahibi ne yazdığım yorum hiçbirinizi ilgilendirmez halbuki oyle bir yaşantıya ben karşıyım herkesi kendim gibi sanmışım

Meremin bu da senin iki yıllık ilahiyat okumadığına kanıt. o puanla iki yıllık ilahiyat geleceğini senin de öyle yapacağını yazmışsın.

Hakkımı helal etmiyorum size tek ağır kelime soylemedim ben hepiniz hakaret ettiniz demekki sizin benden bir farkınız yokmuş uzulmeyin sonuçta kendinizi tanımış oldunuz dimi buda iyi bişey

Ewet iki yıllık ilahiyat kazandım kayıtta yaptırdım gitmedim tekrar girdim tekrar kayıt yapacam şuan ayrı bir kursda eğitim görüyorum ilahiyat okuyorum yada okumuyorum ne fark eder hedefim o yönde.. Arkadaş üniversite okumadın heralde diye kuçumsemeye ezmeye çalıştı ondan bunu izah ettim.... Tamam hoşsunuz akıllısınız modern çizginize devam edin hepinize yazıklar olsn... Birdaha girmiycem bu siteye

HAAA ŞÖYLE itiraf ett bakalım,az önce ilahiyat okuyorum dedin ben sana okumadığını ispat ettim sonra iki yıllık dedin onunda doğru olmadığını da ispat ettim,yalanların açığa çıktı kiii neden çıkardım biliyomusun sen önceki yorumlarda arkadaşı ben zaten din konusunda her şeyi biliyorum der gibi ilahiyat okuyorum dedin.

YA sen önce insanları kandırmamayı yalan söylememeyi öğren sonra gel burada din hakkında insanları bilgilendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…