- 31 Mart 2015
- 142
- 76
- 38
- Konu Sahibi ReklawDivad
-
O kızın bakire olmamasıda seni ilgilendirmez eğer yorum yapma hakkı buluyosan bende buluyorum o zaman bende seni eleştiriyim niye ayrıldın benm müslümanlığıma göre o böyle günah şöyle günah nasıl oluyomus ?Kocamla ayrıyım barışacz yakında bayanların olduğu sitelerde dolanıyorum bu seni alakadar etmz. şukur ki harama bulaşmadım kocamdan başkasıyla ilgilenmedim kndimle gurur duyuyorum
ya canım önce doğru söylemeyi öğrensin arkadaş önceki sayfada var 2 yıllık okumadığını da kanıtladım,kendisi de kabul etti ama siteye küstü biz doğrucu olduk diyeO kızın bakire olmamasıda seni ilgilendirmez eğer yorum yapma hakkı buluyosan bende buluyorum o zaman bende seni eleştiriyim niye ayrıldın benm müslümanlığıma göre o böyle günah şöyle günah nasıl oluyomus ?
Açıktan iyi bir bolum okuyabilirsin evinde ama orgun çok zor .. Ben oyle Bi hata yaptım pişman oldum eşimi ve ailesini terk ettim hayata küstüm çunku kaynanm ıkulumla dalga geçti bekar gorumcemi desteklerken bana utanmadan okula gidiyor dedi eşim de ona uydu bnde terk ettim.... Şimdi okuyorum ozgur rahat ohh miss
Canm benm de 1 çocuğum vvar benm de yaşım çok genç senin gibi ikinciyi asla duşunmuyorum bikaç gün sonra spiral taktırmaya gidecem buyudu de oğlum boşver buyusun .. Sen de iyi duşun oyle karar ver bu yaşta iki çocuk annesi olmak bana ağır geldi
Bu durumlara koşullara bağlı . Kocam mesela istemiyor çalışmamı ama evde oturup okuyup memur olmamı dört gözle bekliyor inşallah yuzunu kara çıkarmam :)
ya canım önce doğru söylemeyi öğrensin arkadaş önceki sayfada var 2 yıllık okumadığını da kanıtladım,kendisi de kabul etti ama siteye küstü biz doğrucu olduk diye
Aynen ya nasıl sinirlendim hakkımı helal etmiyorum diyo bide kıza neler saydırdı bide utanmadan müslümanlığı savunuyo bu nasıl müslümanlıkya canım önce doğru söylemeyi öğrensin arkadaş önceki sayfada var 2 yıllık okumadığını da kanıtladım,kendisi de kabul etti ama siteye küstü biz doğrucu olduk diye
Canım ayrılarmış ama boşanmamışlar küslük girmiş sanırım,kocasıyla olanlara çok girmek istemedim ben özel hayatı ama burdaki söylediklerine bakarak insan sinirleniyor tabi,belki oraları da kurcalasak bişeyler vardır ama onu da kendine bırakalım boşver.Bir dediği bir dediğini tutmuyor ki.
Sen demiştin dimi burda yazacağına din hakkında kitap oku o zaman böyle konuşmazsın diye ordan çıktı zaten , sana artislik yapıp ilahiyat okuyorum dedi.Aynen ya nasıl sinirlendim hakkımı helal etmiyorum diyo bide kıza neler saydırdı bide utanmadan müslümanlığı savunuyo bu nasıl müslümanlık
Aynen sanki bananeyse onun okudugu okuldan niye yalan söylüyosun savunmaya geçene kadar otur bi düşün herkes bana yükleniyo bende bi hatamı var diye din din diye konusuyo dinle ilgili bildiği tek sey hersey günah kulaktan dolma bilgilerle burda din hakkında atıp tutarsa böylede rezil olur işte inşallah biraz ders alırda bu konusmalardan kendini geliştirmeye karar verirSen demiştin dimi burda yazacağına din hakkında kitap oku o zaman böyle konuşmazsın diye ordan çıktı zaten , sana artislik yapıp ilahiyat okuyorum dedi.
Canım ayrılarmış ama boşanmamışlar küslük girmiş sanırım,kocasıyla olanlara çok girmek istemedim ben özel hayatı ama burdaki söylediklerine bakarak insan sinirleniyor tabi,belki oraları da kurcalasak bişeyler vardır ama onu da kendine bırakalım boşver.
Aynen çok haklısın,o başkasının hayatını yerden yere vuruyor kendine bakmadan. ezber kelimeleri savunuyor sanırım çevresinden duydukları. hayaller başka hayatlar başkaBakirelik de o kızın özel hayatı o öyle yapıyor ya. Dedikleri hep birbiri ile çelişiyor. Önce içini temizlesin insanlara bakış açısını temizlesin belki o zaman özel hayatında da mutlu olur. Başka bir konuda ayrıldım yeniden evleniceğim yazmış. Bir kaç gün sonra başka şey yazmış. vsvs. neyse en iyisi onu kendi haline bırakmak.
Belki etkili olur en azından neyi savunduğunu bilir,zaten o bilgili olsaydı bu konularda eminim daha naif ve gerçekçi gelirdi bize.Aynen sanki bananeyse onun okudugu okuldan niye yalan söylüyosun savunmaya geçene kadar otur bi düşün herkes bana yükleniyo bende bi hatamı var diye din din diye konusuyo dinle ilgili bildiği tek sey hersey günah kulaktan dolma bilgilerle burda din hakkında atıp tutarsa böylede rezil olur işte inşallah biraz ders alırda bu konusmalardan kendini geliştirmeye karar verir
Önceki yorumlarını okusanız sigara tiryakisiyim falan yazmıs e oda günah kadın kendiyle çelişiyo sürekli cahillikten baska bişey değil cok yazık ya burda harcıcan zamanı git internette faydalı bilgiler öğrenerek değerlendirBir solukta okudum 18 sayfayı. Neler neler olmuş yahu.
O bayan bir daha siteye girmeyeceğim demiş ama eminim bu yorumları okuyordur. Bakın kimse sizi bile isteye üzmek adına yorum yazmamış. Burada çeşit çeşit insan, çeşit çeşit inanış, çeşit çeşit fikir var ki zaten forumun amacı da bu farklı fikirleri duyarak insanların dertlerini bakamadıkları bakış açılarından görmelerini sağlamak. Yalnız fikrinizi beyan ederken "üslup" problemi yaşamışsınız ve üzerine yorumlar başlamış. Bir kişiye "kızsan pardon KADINSAN" gibi bir söylemle nasıl bir çare üretmeyi amaçladınız merak ediyorum.
Tabi ki Müslüman olarak birbirimizi uyarmalıyız. Yalnız onun yeri burası değil. Özelden mesaj yazabilirdiniz konu sahibine. Ayrıca konu sahibi zaten "Bakire değilim sevgilimden ayrıldım bir başkasını bulamamaktan korkuyorum" gibi bir konu açmamış ki. Bu forumun amacı dertlerimize çareler bulmak, ortak olmak. Ama siz sadece yargılamışsınız. Tek fikir verdiğiniz yorumunuz ise "Sen Hakan'ı kaçırma ki bu halinle ortada kalmayasın" gibi olunca da insanlar haliyle sinirlenmişler.
NOT: Bende nasıl böyle sakin konuşuyorum şuan kendime şaşırıyorum. Aslında müthiş sinirlendim size... Ama neyse hoşgörü bize yakışır.
Yok bir problem olduğu ortada zaten de ağzımı açmıcam. Çünkü o zaman da beni yargılayan, üzen sizlersiniz deyip siteye küsüyor. Ama yazık üzüldüm yani. Ve şunu bir kez daha gördüm: istersen dünyanın en güzel şarkısını söyle, melodi bozuksa her daim kulağı tırmalıyor.Önceki yorumlarını okusanız sigara tiryakisiyim falan yazmıs e oda günah kadın kendiyle çelişiyo sürekli cahillikten baska bişey değil cok yazık ya burda harcıcan zamanı git internette faydalı bilgiler öğrenerek değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?