- 3 Nisan 2015
- 23
- 1
- 3
- 35
- Konu Sahibi ReklawDivad
-
En isi ben doğumgününde Antalyaya gidip gönlünü alim, tavsiyelerin için teşekkür ederimBence bulmussun gul gibi cocugu sakin kacirma o dedigin kizinda gozu cocukta olabilir dikkat et kapmasin yani. Cocuk taaaaa nerden gonlunu almaya geliyomus bizimkiler iki adim oteden gelmeyi birak mesajjj bile atip arayip ozurdileyip gonlumuuzu almiyolar
Bunaldığım şey sürekli arkamı takip etmesi, ne yapıyorum ne ediyorum, her şeyi takip ediyor
O da yaptıklarımdan hoşnut değilim diyor, sevdiğinden şüphem yok, aşırı paranoyak, ama dediğin gibi sanırım,insan elindekinin kıymetini uzaklaşınca anlıyor, gidip gönlünü alacam :)Sana simdi oyle geliyo ama uzun bi zaman gecicek simdi daha yeni ayrildiginiz icin anlamayabilirsin belki ama ozaman kiymetini anlicaksin hayatina baska biri girince diceksin ki kendi kendine o boyle yapardi o boyle operdi falan diceksin belkide seviyosundur ama bu yaptiklarindan dolayi surekli seni sıkmasindan dolayi ofkelisindir daralmissindir. Ama kotu bi ayrilmada degil seni aldatmis falanda degil bi kez daha denemeyr deger bi kez daha sans vermeye deger bu iliskinize. Kim sevmedigi birini veya cok deger vermedigi birini taaa nerelerden kalkip gelir sirf gonlunu almak icin.
takip takip... bunalır tabii insan.
ama bir pempe dizi romanı gibi sizin hikayeniz.
nasıl tanıştınız? cok merak ettim...
Fake konu gordum de bu kadar abesi de pes.. HAKANLA MUNAKASA ETTIK.. Ahaha
Amin canımNe demek canim onemsiz. Hacere de dikkat et yani dost sanarsin dusman cikabilir insallahta seversin sende ve mutlu olursunuz herseyin hayirlisi
Hmhm uni ogrencisi HAKANLA MUNAKASA ETIK yaziyor di mi :)))))))Ya işte, benimde zevkim vizelere bir hafta kala böyle formlara girip böyle hikayeler anlatıyorum.
Fikriniz yoksa zikrinizi kendinize saklayın.Bir fikir verin diye yazdım sabahtan beri edilmedik laf kalmadı.
Bende Facebooktan boyle senin anlattigin gibi bi cocukla tanismistim hergun konusuyoduk ama mesafeler iste ben istanbuldayim o bandirmada oturuyodu. Konustuk baya ama uzakta.olmasina ragmen burdakilerden burdaki.insanlardan daha yakin bana gibiydi ama mesafeler iste. Sonra nasil olduysa konusmamiz bitti dahada konusmuyoruz cokta yakısklı duzgun bi cocuktu yazin insallah bandirmada akrabama gidicem insallah onlada gorusurum orda
Hmhm uni ogrencisi HAKANLA MUNAKASA ETIK yaziyor di mi :)))))))
Bence sen orta yas cani cok sıkılmış bir beysin gelmis burada senaryo yaziyosun. Ama burasi kk burada fake konuyu aninda mihlariz. Baska kapiya abi
Şekerim tanışmamız pek pembe dizilerdeki gibi değil :) Facebook'da çok absürt bir yorumunu beğenmiştim öyle tanışmıştık, bir yılı geçmiştir, birkaç ay sonra mesajlaşmaya başladık öyle arkadaş gibi, sonrasını bende bilmiyorum, ne ara o kıvama geldik ne ara ilişki başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?