Sevgilimden 1 hafta önce ayrıldım, 8 nisanda doğum günü var mesaj atsam tekrar benim olur mu?

şurayı okudum yetti devamını okumadım..
sen ona cinsel içerikli bir msj at koştura koştura son nefes senin olur hemde

şu hacere gıcık oldum yaa!!!! sütten çıkma ak kaşık!!!! olan arkadaşını nasılda sevgilisinden ayırmış bak bak oysaki kız hakan için ölürken olacak iş değil peh peh

Birde bana bakireligi bu kadar cabuk kabul etmesi biraz tuhaf geldi normali budur belki ama yas bu konuda cok onemli etken. Hani 20lerin sonuysa tamam da baslardaysa akli fikri.baska olabilir. Bunu da goz onunde bulundur.

Bence hakana da çok güvenme hacere de semihe zaten guvenme diycem ama kullanmışlar artık alacağını almışlar senden canım gurur yapma ara ki belki evlenir seninle bu halinle ortada kalma bari :-/

Unutmaya çalıştım, ne bilim devam etmeye çalıştım, herkes hayatına güllük gülistanlık devam ederken bende bunu istedim.Hakanla facebook'dan tanışmıştık ama aklımızda olan bir şey değildi, bir kaç ay sonra arkadaş olduk , muhabbetimiz baya ilerledi, işte Aralık 12 de görüştük ilk defa, öylece başlamıştı. Onunla konuşmaktan çok zevk alıyordum, bilmiyorum o an istedim onu, hatta o gece bana karşı isteksizdi, tedirgindi, sonradan öğrendimki bakirmiş.

Bence hakana da çok güvenme hacere de semihe zaten guvenme diycem ama kullanmışlar artık alacağını almışlar senden canım gurur yapma ara ki belki evlenir seninle bu halinle ortada kalma bari :-/
Hakanla ilgili hiç birbir güven problemim yok, ona kalsa saatlerce sarılalım, öyle bir amacının olduğuna kesinlikle inanmam.Halimde ne varmışki?

Hakanla ilgili hiç birbir güven problemim yok, ona kalsa saatlerce sarılalım, öyle bir amacının olduğuna kesinlikle inanmam.Halimde ne varmışki?
Tamam sarılır oo o kesin bişey zaten seni istemiyor demedim hani bakire değilsin ya ilerde bukadar şansın yaver gitmeyebilir hakanı kaçırma derimmmm bırak gururu ... Bu arada yaşın kaç

Ayyy bu konu erkek kokuyor ıyyyyyy
Oğlum derdin ne seninIlin gücün yok anladık gece Ikiden beri onlinsin

şimdi R ReklawDivad cım semihi tek kalemde geç, hacer zati ortalık karıştırıcı, ayrıca kıskanç onu da geç. hakan ideal sakın bırakma.
ama epeyce üzmüşsün çocuğu, tek mesajla gönlünü alamazsın gibi, bence bir yolunu bul burada bize anlattığın gibi ona da duygularını anlat. ister yüzyüze ister uzun bir maille ama bilirse kırgınlığı geçer.

Bir yüzük istiyordu, onun siparişini verdim bugün 3 güne hazır olurmuş, Manavgata gidip konuşacam hemde doğumgününü kutlicam :) Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…