Sevgilimden 1 hafta önce ayrıldım, 8 nisanda doğum günü var mesaj atsam tekrar benim olur mu?

esmerbombaa ya katılıyorum tamamen , ara çocugun gönlünü al, güzelce dogum gününüde kutla zaten anlattığına göre o çocuk hakediyor, bunu sana bu kadar değer veren birinin bu kadar kısa sürede senden vazgeçicegini sanmıyorum senden bi adım bir gayret bekliyo bu ilişki için, azcıkta sen adım at hayırlısıyla iyi olursunuz inşallah

Amacın eğer onu kazanmaksa,kaybettiğine pişmansan eveet bir şansını dene özür dile :)

İnşallah :) teşekkür ederim

Amacın eğer onu kazanmaksa,kaybettiğine pişmansan eveet bir şansını dene özür dile :)

teşekkür ederim :)

Ya semihe hakana mustafaya ve diğer tüm küçük sıradan ilişkilere aZcık ara ver. Ruhun bedenin dinlensin. Hakangillerde insan atma mesaj fln.

Ne kadar seviyesiz bir yorum bu boyle kizin hayati kendine hem karsisindakinide kandirmamis bu halinle filsn diyorsun herkes bakire kalmak zorundami? Kadin kadina bunu yaparsa erkek ne yapmaz.
Herkes bakire kalmak zorunda değil evlenince gider bekaret . Bence benm yorumlarım sewiyesiz değil hayat biçiminiz oyle

Herkes bakire kalmak zorunda değil evlenince gider bekaret . Bence benm yorumlarım sewiyesiz değil hayat biçiminiz oyle

Senin gibiler sadece eslerine bekaret verebilceklerini dudunurler zaten. Sasirmadim ama herkesin yasam tarzi kendini ilgilendirir. Siz zardan ibaret olmak istiyorsaniz buyrun derim.

Muslumanlik birinin hatasini ortmektir dalga gecmek degil bunuda biliyorsunuzdur degil mi ?
1 kere yapılırsa bu hatadır . Şeriatta bunun crzası idamdır ...Gerçekten yanlış duşunuyorsunuz kendinize gelin yahu bu ne biçim anlayış ... Valla dalga geçmek değil uzuluyorum sadece neyse herkesin günah kendine

Eğer kız san pardon KADIN san ara

Sen ne zehirli dili olan bir KADINSIN(!) Sanane insanların vajinasından senin ne haddine? Kimsin sen ?
Sen kendini erkeklerin zevklerini yerine getiren bir et parçası olarak gören bir kadınsın. Sen kadını bir et yığını olarak gören bir kadınsın. 2 gramla kadınlık ölçen bir kadınsın... Sen bunu söylerken bile kadınları aşağılayan bir kadınsın. Sanane insanların dininden müslümanlığından. Müslümanım müslüman olmak bunu gerektirir diyorsun ama en büyük günahalrdan birini işleyip gıybet edip ayıplıyorsun. Sanane yaa sananeee senin ne haddine?

Burası şerait ülkesi değil çok meraklıysan yallaaaaaah arabistana naaaaaş ikileee burası CUMHURİYET ülkesi

Seriatci bi ulkede degiliz. Hadi onu gectim kadina haram olan erkegede haram. Siz dalga geciyorsunuz kiz pardon kadin. Hangi zamandayiz yahu? Dedikodu kul hakki daha onemli zardan emin olun buna.

Burası şerait ülkesi değil çok meraklıysan yallaaaaaah arabistana naaaaaş ikileee burası CUMHURİYET ülkesi
Sen ne karışıyosun bi kere yarası olan gocunur .. Ben gıybet yapmıyorum DİREK SOYLUYORUM .. Tabi banane ben cahilim siz modern kulturlu insanlar.. Hayat bundan ibaret değil . Sadece bekaretten kastım vajina ile alakalı değil aşk sevgi yakınlaşmak hepsini kapsıyor senin aklın ordaysa ben napiiiim. ?

Agzina saglik miss gercekten o yorumu gorur gormez cok sinirlendim ayip yahu.

Cahilligin kurdugun cumlelerden belli burayi anladik ama sen tam da aklin nerdeyse napiim diyorsun ya senin aklin tam da orada kalmis cok yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…