- 3 Nisan 2015
- 23
- 1
- 3
- 35
- Konu Sahibi ReklawDivad
-
Ailem İstanbulda, ben EskişehirdeyimPardon da senin ailen nerde böyle ki gece hayatı & başka şehirlerde buluşmalar falan ?
Doğru söze ne hacet yakışmış sizeBir yardım istedim altı üstü bu ne yaa, travesti ilan ettiniz
esmerbombaa ya katılıyorum tamamen , ara çocugun gönlünü al, güzelce dogum gününüde kutla zaten anlattığına göre o çocuk hakediyor, bunu sana bu kadar değer veren birinin bu kadar kısa sürede senden vazgeçicegini sanmıyorum senden bi adım bir gayret bekliyo bu ilişki için, azcıkta sen adım at hayırlısıyla iyi olursunuz inşallahBence bulmussun gul gibi cocugu sakin kacirma o dedigin kizinda gozu cocukta olabilir dikkat et kapmasin yani. Cocuk taaaaa nerden gonlunu almaya geliyomus bizimkiler iki adim oteden gelmeyi birak mesajjj bile atip arayip ozurdileyip gonlumuuzu almiyolar
Hm.Ailem İstanbulda, ben Eskişehirdeyim
esmerbombaa ya katılıyorum tamamen , ara çocugun gönlünü al, güzelce dogum gününüde kutla zaten anlattığına göre o çocuk hakediyor, bunu sana bu kadar değer veren birinin bu kadar kısa sürede senden vazgeçicegini sanmıyorum senden bi adım bir gayret bekliyo bu ilişki için, azcıkta sen adım at hayırlısıyla iyi olursunuz inşallah
Amacın eğer onu kazanmaksa,kaybettiğine pişmansan eveet bir şansını dene özür dile :)
Eğer kız san pardon KADIN san ara
Herkes bakire kalmak zorunda değil evlenince gider bekaret . Bence benm yorumlarım sewiyesiz değil hayat biçiminiz oyleNe kadar seviyesiz bir yorum bu boyle kizin hayati kendine hem karsisindakinide kandirmamis bu halinle filsn diyorsun herkes bakire kalmak zorundami? Kadin kadina bunu yaparsa erkek ne yapmaz.
Herkes bakire kalmak zorunda değil evlenince gider bekaret . Bence benm yorumlarım sewiyesiz değil hayat biçiminiz oyle
Evet musluman gibi yaşamak bunu gerektirirSenin gibiler sadece eslerine bekaret verebilceklerini dudunurler zaten. Sasirmadim ama herkesin yasam tarzi kendini ilgilendirir. Siz zardan ibaret olmak istiyorsaniz buyrun derim.
Evet musluman gibi yaşamak bunu gerektirir
1 kere yapılırsa bu hatadır . Şeriatta bunun crzası idamdır ...Gerçekten yanlış duşunuyorsunuz kendinize gelin yahu bu ne biçim anlayış ... Valla dalga geçmek değil uzuluyorum sadece neyse herkesin günah kendineMuslumanlik birinin hatasini ortmektir dalga gecmek degil bunuda biliyorsunuzdur degil mi ?
Eğer kız san pardon KADIN san ara
1 kere yapılırsa bu hatadır . Şeriatta bunun crzası idamdır ...Gerçekten yanlış duşunuyorsunuz kendinize gelin yahu bu ne biçim anlayış ... Valla dalga geçmek değil uzuluyorum sadece neyse herkesin günah kendine
1 kere yapılırsa bu hatadır . Şeriatta bunun crzası idamdır ...Gerçekten yanlış duşunuyorsunuz kendinize gelin yahu bu ne biçim anlayış ... Valla dalga geçmek değil uzuluyorum sadece neyse herkesin günah kendine
Sen ne karışıyosun bi kere yarası olan gocunur .. Ben gıybet yapmıyorum DİREK SOYLUYORUM .. Tabi banane ben cahilim siz modern kulturlu insanlar.. Hayat bundan ibaret değil . Sadece bekaretten kastım vajina ile alakalı değil aşk sevgi yakınlaşmak hepsini kapsıyor senin aklın ordaysa ben napiiiim. ?Burası şerait ülkesi değil çok meraklıysan yallaaaaaah arabistana naaaaaş ikileee burası CUMHURİYET ülkesi
Sen ne zehirli dili olan bir KADINSIN(!) Sanane insanların vajinasından senin ne haddine? Kimsin sen ?
Sen kendini erkeklerin zevklerini yerine getiren bir et parçası olarak gören bir kadınsın. Sen kadını bir et yığını olarak gören bir kadınsın. 2 gramla kadınlık ölçen bir kadınsın... Sen bunu söylerken bile kadınları aşağılayan bir kadınsın. Sanane insanların dininden müslümanlığından. Müslümanım müslüman olmak bunu gerektirir diyorsun ama en büyük günahalrdan birini işleyip gıybet edip ayıplıyorsun. Sanane yaa sananeee senin ne haddine?
Sen ne karışıyosun bi kere yarası olan gocunur .. Ben gıybet yapmıyorum DİREK SOYLUYORUM .. Tabi banane ben cahilim siz modern kulturlu insanlar.. Hayat bundan ibaret değil . Sadece bekaretten kastım vajina ile alakalı değil aşk sevgi yakınlaşmak hepsini kapsıyor senin aklın ordaysa ben napiiiim. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?