Yani canım ben arada sevgi olduktan sonra eğitim fakını statü farkını takmaman dan yanayım.
Kimin ne olacağını sonuçta kimse bilemez.
Bir yürü ya kulum a bakar maldır mülktür.
Ama sanırım o biraz kompleks yapıyo . Bana öyle geldi .
Canım yani sen liseyi bitirdin 18 ine yeni girmişsin bak ben 20 yaşındayım.Evet canım kendi biraz kompleksli. Evlilikte kendini benden daha düşük hissedip sorun çıkarmasından korktuğum için istiyorum okumasını..
Canım yani sen liseyi bitirdin 18 ine yeni girmişsin bak ben 20 yaşındayım.
Ablan sayılırım .
Sana samimiyetle söylüyorum ki 1 sene sonra bile fikirlerin çok değişecek .
Kaldı ki evlilikten söz ediyosun .
Can çıkar huy çıkmaz ayrıca.
Eger mizac olarak kiskanc bir insansa ileride egitim farkini sorun edecektir. Seni ezmeye kalkabilir. Ne guzel 19 yasindasin canim genceciksin, iliskinin hayatin tadini cikarmak yerine bunlarla strese giriyoruzben de yaptim ayni seyleri, sonuc degismedi huy cikmadi ben de ayrilmistim. Egitim vs degil sadece kiskanclik ve baskidan... Ama egitim onemli bir denklik.
Karakterini siz daha iyi biliyorsunuz sonucta. Bazi erkekler sorun etmez boyle seyleri bazilariyla cok dert eder o zaman huzurunuz kalmaz. Universite okurken daha degisik ortamlara gireceksin arkadas cevren degisecek; erkek arkadasinsa ayni kalacak bak liseyi bile bitirememis. Hayatin daha kac sekle girecek hayallerin... O yuzden bunu erkek arkadasinla konusabilirsin. Belki o da heveslenir okuma konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?