sevgilimden ayrıldım çok pişmanım :(

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
**************************************************************************************************************************************************************************************************************

Son düzenleme:
bence biraz zaman geçsin o da sakinleşsin sen de sakinleş güzelce konuş barışacağınızı düşünüyorum. ama ayrılık lafını emin olmadan söyleme bundan sonra

Bi sorun yoktu neden ayrıldın peki? Hem sebepsiz ayrıl, hem gel pişmanlıktan öl.

Pişmanlıktan öleceğin yer bence kk değil sevgilin olmalı. Hakkıyla özür dilersen belki affedilirsin.

erkek arkadaşın haklı canım bu kaçıncı oldu?? her defasında pişman oluyorsun ama her defasında aynı şeyi yapıyorsun.. madem ayrı kalamıyorsun neden sürekli ayrılmak isteyip ilişkinizi yıpratıyorsun? böyle yaparak karşı tarafı bıktırıyorsun çocuk sevse de inat eder bir daha dönmek istemeyebilir.. karar almadan önce iyi düşün bir karar alıyorsan arkasında dur.. ayrıl barış ayrıl barış olmaz bu işler.. sağlıksız bir birliktelik olur

Diğer konunda ayrıl barış, ayrıl barış nereye kadar gider diye yazmıştım. Buraya kadar gelmiş demek ki
Çocuk haklı bıkmakta bence :26:
Her kavgada ayrılık lafını sakız edersen başına gelir bi gün gerçeği...

Son düzenleme:

isteyerek olmadı yemin ederim ki bu defa sanki ellerim yazdı ben değil

aslında bu bi anda değil de genelde birikmişliğe dayanır.
bazen bende sevgilimin yaptıklarını hatırlarım içim daralır ayrılmak gelir içimden öle bi ruh hali işte
biraz dur sonra ararsın

isteyerek olmadı yemin ederim ki bu defa sanki ellerim yazdı ben değil

canım olur mu öyle şey yaaa.. bak şimdi üzülüyorsun.. ellerine hakim olmayı öğren o gibi durumlarda telefonu kendinden uzaklaştır.. neyse artık ne diyim hakkında hayırlısı olsun..

biraz sakinleşince tekrar konuşmayı dene bence

aslında bu bi anda değil de genelde birikmişliğe dayanır.
bazen bende sevgilimin yaptıklarını hatırlarım içim daralır ayrılmak gelir içimden öle bi ruh hali işte
biraz dur sonra ararsın

aynen öyle oldu...

kullanmayacağım telefon dedi yemin ederim ki açmayacağım dedi

telefon kullanmamak mümkün mü hem öyle olsa bile elbet bir yolunu bulup konuşursun önce senin de sakinleşmen lazım zaten ve önemli olan sadece bu defalık değil anladığım kadarıyla sürekli ayrılıyorsun değişmen lazım kafanda bu düşünceyi değiştir karar ver onunla olmak istiyor musun istiyorsan bu şekilde davranmamalısın

söz vermiştim ona ota çöpe ayrılmak yok diye ama yapamadım bilmiyorum

söz vermiştim ona ota çöpe ayrılmak yok diye ama yapamadım bilmiyorum

bende ilişkide hiç ayrılmam aksine erkek arkadaşım ota çöpe ayrılır
o yüzden bende daraldım içim daraldı git gide mahvolduğumu ve içimin soğuduğunu hissediyorum evet seviyorum ama içim bomboş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…