bi sorun yoktu, içimden ayrılmak geldi bilmiyorum elim kolum sanki kendi yazdı ne olduğunu bilemeden ayrıldımo da artık bıkmış olacak ki bitti iyi olmak alttan almak yaramıyormus falan dedi . kapadı telefonunu aglıyodu son konuşmamızda kapalı hala telefonu. bana dedi ki en son ben eski sevgililerinin adını saydı iste x, y,z ye böyle böyle davranırken onlar beni bırakmamıştı ama ben sen hassassın diye üzerine titremişken beni sürekli bıraktın dedi ben eski ben değilim artık olamam da umrumda değilsin dedi sonra aradı umrumdasın onu isteyerek söylemedim özür dilerim dedi kapattık bitti pişmanlıktan ölebilirim
bence biraz zaman geçsin o da sakinleşsin sen de sakinleş güzelce konuş barışacağınızı düşünüyorum. ama ayrılık lafını emin olmadan söyleme bundan sonra
bi sorun yoktu, içimden ayrılmak geldi bilmiyorum elim kolum sanki kendi yazdı ne olduğunu bilemeden ayrıldımo da artık bıkmış olacak ki bitti iyi olmak alttan almak yaramıyormus falan dedi . kapadı telefonunu aglıyodu son konuşmamızda kapalı hala telefonu. bana dedi ki en son ben eski sevgililerinin adını saydı iste x, y,z ye böyle böyle davranırken onlar beni bırakmamıştı ama ben sen hassassın diye üzerine titremişken beni sürekli bıraktın dedi ben eski ben değilim artık olamam da umrumda değilsin dedi sonra aradı umrumdasın onu isteyerek söylemedim özür dilerim dedi kapattık bitti pişmanlıktan ölebilirim
off açmazki telefonuneden gitme demiyoki...
Bi sorun yoktu neden ayrıldın peki? Hem sebepsiz ayrıl, hem gel pişmanlıktan öl.
Pişmanlıktan öleceğin yer bence kk değil sevgilin olmalı. Hakkıyla özür dilersen belki affedilirsin.
erkek arkadaşın haklı canım bu kaçıncı oldu?? her defasında pişman oluyorsun ama her defasında aynı şeyi yapıyorsun.. madem ayrı kalamıyorsun neden sürekli ayrılmak isteyip ilişkinizi yıpratıyorsun? böyle yaparak karşı tarafı bıktırıyorsun çocuk sevse de inat eder bir daha dönmek istemeyebilir.. karar almadan önce iyi düşün bir karar alıyorsan arkasında dur.. ayrıl barış ayrıl barış olmaz bu işler.. sağlıksız bir birliktelik olur
elbet açacak biraz zaman tanı arama bir süre mesaj atma bu kadar kolay bırakıp gidebildiğine kızmıştır,gururuna yedirememiştir
isteyerek olmadı yemin ederim ki bu defa sanki ellerim yazdı ben değil
aslında bu bi anda değil de genelde birikmişliğe dayanır.
bazen bende sevgilimin yaptıklarını hatırlarım içim daralır ayrılmak gelir içimden öle bi ruh hali işte
biraz dur sonra ararsın
kullanmayacağım telefon dedi yemin ederim ki açmayacağım dedi
biraz sakinleşince tekrar konuşmayı dene bence
telefon kullanmamak mümkün mü hem öyle olsa bile elbet bir yolunu bulup konuşursun önce senin de sakinleşmen lazım zaten ve önemli olan sadece bu defalık değil anladığım kadarıyla sürekli ayrılıyorsun değişmen lazım kafanda bu düşünceyi değiştir karar ver onunla olmak istiyor musun istiyorsan bu şekilde davranmamalısın
aynen öyle oldu...
söz vermiştim ona ota çöpe ayrılmak yok diye ama yapamadım bilmiyorum
söz vermiştim ona ota çöpe ayrılmak yok diye ama yapamadım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?