E
Eylül Çiçeği
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Eylül Çiçeği
-
Yanan bir ateşe girmek istiyosun anlaşılan
Yanan bir ateşe girmek sence ne kadar doğru. Canın yangına girmedende yanıosa. Yangına girersen daha cok yanmaz mı???şakkıdı
Canim benim nasil ayrildiniz bilmiyorum. Ama arkadaşin bir başka kizla çikmiş. Ve kiz ondan ayriliş eğer ayrilmasaydi hala onunla birlikteydi. Bence seni sevmiyor. Pişmanlik var. O kiz hala onunla birlikte olsaydi dönermiydi sana sen o sayfayi kapat. Sirtini dön anlasin sana yaptiğini.ikinci kere sana böyle birşey yapmayacaği ne malum......
ERkekleri anlamak cok zor be arkadasım. Acı cektirdi diyorsun ayrıldık baska sevqilisi oldu diyorsun sence seni sevse baskasıyla olur muydu ? Senden sonraki sevqilisi onu bırakınca sana dönmüştür muhtemelen. Benim diceqim süründür sende, bakalım dayanacakmı yoksa bıkacakmı. Ondan sonra karar verirsin =)
Sen daha 16 yaşindasin bence böyle şeyleri unut önünde uzun yillar var sevgili için biraz daha bekle bence. Okul hayatin daha önemli
öle ama bide yüreğime sözüm geçse
haklısınız ama yüreğime söz geçiremiyorum bana dediki çok saçma olucak ama soruyorum beni affedermisin dedi bende sadece zaman dedim ama dost anlamdamı sevgili anlamındamı dedi bilmiyorum birbirimize sil baştan dedik ama han gi annamda bilmiorumçok acı çekio onun bana yaptığı şerefsizliği ben ona yapmamak için konuştum ilk başlarda yannız kalmasın die ama aşkım gene ortaya çıktı şimdi ise gülüyoruz sohbet edioruz ama ben kırılmim die bin takla atıo bunu farkedebiliyorum çok acı çekio görebiliorum ama sewiormu bilmiorum yada amacı ne nasıl öğrencem benn
senı senden belkı daha ıyı anlıyorum AŞK bir kere AŞK tatdın mı yada TATDINI SANDIN M yani bunu anlaman zaman alcak yasında kucuk beklemedekten bırsey kaybetmezsın cnm cok sevıyorum dıyorsan bekle kzıgılıgını bellı et zaten cok canın acımıs ıse zamanla onu unutcan emın ol bır arkda senın gb ıdı telrar barısdı ve ne kadar aptalım dedı nasıl bıardım dedı sımdı hıc bır sey hıssetmıyorum aksıne nefret edıyorum dedı dusunme hıc bır seye zamana bırak tersle asagala bakalım ne yapcak ah aşk aşk ahhhhhhhhhhhhh
peki sence nasıl süründürim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?