• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım ve hediye :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi melodyyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgilin senden ayrıldıysa ve bunun da nedeni seni sevmemesiyse senin ona hediye vermen hiç bir şey ifade etmez.sadece seni küçük duruma düşürür.

Nasıl bır ılıskınız vardı onu tabı buradan anlayamayız ancak..
Sadece sunu soyleyebılırım.. erkeklerın pesınden fazla kosmaya gelmez..
Kendılerını agıra aldıkca alırlar ıpın ucu kacar.. sevdıgı, onsuz yapamadıgını bellı ettıkce kendını bırsey sanalar..
Ona bu fırsatı vermeyin..

Son düzenleme:
sonradan niye vermedim keşke verseydim diye düşünmek istemiyosan ver gitsin....

aranızdaki sorun ya çözülür ya çözülmez,küçük düşersin vs neolursa olsun....

sen bi adım atmış olursun...

gerisi ona kalmış...
kendi kaybı....

bence gerçekden seven bi erkek ayrılmaz ki o erkek delikanlya gerçkden hediyeyi ne diyce verceksin ki canım yaa sonuçta ayrıldınız onun peşinden koşuyo gibi olursun kendini bişey sanırr sonraa bırakk seviyosa zaten o senin peşinden tıpış tıpış gelir :jeyyar:(inşallahda gelirr)

yorumlarınız için cok tesekkür ederim bi süre hediyeyi vermemeyi düşünüyorum. zaman gecsin baya bi daha 1 haftaoldu. ve ona üzldüğümü asla belli etmicem aksine cok mutluymusum gibi davrancam :):) bakalım tepkisi nasılolcak

canım hediyeni ver.aldıgı zaman utanacagına eminim.beni sevmiyorsun dediğine pişman edecek cünkü bu hediye onu.ama sakın üstüne düşme.bakalım bu saatten sonra nasıl davranacak.eger hala aynı fikirdeyse ben onun sevgisinden süphe ederim senin degil.

eğer senle barışırsa o gnlük sayesinde:) eğer barışmassa zaen ayrısınız....
ve bence kaybedeceğin hiç bir şey yokk..

bence kesinlikle verme.. kendinede göz önünden kaldır daha fazla üzülme..

o hediyeyi vererek kendini daha kötü bir duruma sokabilirsin. ileride pişman olabilirsin...

eğer birgün yeniden başlarsa o zaman verirsin.

yaa sevgilmden ayrıldım. ayrılmadan önce ona hediye hazırlamıstım bi kutu amaona verememiştim. içinde fotograflarımzdan olusan video bir cerceve verdği bir kurumus gül ve günlüğüm onnla ilgili yazılar ilk sinema biletimz vs.. öle bi kutu hazırlamıstım. sizce bu kutuyu versem mi ona vermesem mi ? belki günlüğü vs. okuyunca fikri değişir ne diyosunuz yorumlarınızı bekliyorum yardım edin lütfen cok kötüyüm ben onu seviyorum hala :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ßöyLe bir Jesti ßiten bir seyin ardından düşünmen ßana sacma geLdi.. Sonucta sen de umut var ßeLki ama ya onda yokSa??.... Verme ßence...:delphin:

aynısını yaşadım ve hedıyelerıını verdimm hiç bi işe yaramadı döncek adam hediye vermedende dönerr

Back
X