Sevgilimden ayrıldım

Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
Hala iyi birisi diyebiliyorsun seni sevseydi biraz da senin rahatlığını düşünürdü hadi hepsini geçtim hakaret diyorsun orda bi duracak çok kızdım eski sevgiline sen hala iyi mi diyorsun benim gözünü karartmış kaç yaşındasın canımıniçi merak ettim kanmayın sizi saymayan adamlara:KK12:

Hala iyi birisi diyebiliyorsun seni sevseydi biraz da senin rahatlığını düşünürdü hadi hepsini geçtim hakaret diyorsun orda bi duracak çok kızdım eski sevgiline sen hala iyi mi diyorsun benim gözünü karartmış kaç yaşındasın canımıniçi merak ettim kanmayın sizi saymayan adamlara:KK12:
25 yaşındayım

Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri.. iyi insan anlayışın çok enteresan geldi bana....

Onun için ailenize sırtınızı dönmeniz büyk nankörlük. Koca her zaman bulunur ama aile bulunmaz. Başkası için ailenizle konuşmamışsınız o da ilk fırsatta size sırtını dönmiş. Hak etmişsiniz.

25 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Elektrik elektronik bölümü okuyorum. Son sınıdım ayrılığım ve yaşadığım şeyler yüzünden okulum uzadı
daha yolun cok basindasin. neden kendine bu eziyeti bu ezikligi yasatiyorsun? bu kadar mi kiymetsizsin,annen baban bu kadar mi degersiz? adam teyzene kadar engellemis akil alir gibi degil,kendini isine gucune egitimine ve kariyerine odaklaman gerekmiyor mu? bu adam dunya uzerindeki son adam mi,bu olmasa hayatin mi kayacak sacimi basimi yolucam su an,ben 16 yasinda falan saniyordum. cok cok cok acil aklini basina alman lazim,cok acil.

Tamam canım pardon önceki mesajda yazmışsın görmedim ben seni 20 falan bekledim inanki yaşın küçük de değil nasıl kandın canım benim 😔 adam her işini yaptırıyo otur kalk şükret Allah seni kurtarmış ondan. O bırakmasa sen hiç bırakamazdın çünkü. Ona asla geri dönme emin ol zamanla unutacaksın. Köpekler aşık olduğum biri vardı inan şuan o kadar unuttum ki sanki hiç hayatıma girmemiş gibi.

Her dediğinize katılıyorum ama sizin ayrılığınızda çok şey değil yanlış oldu. O ilişkide neler yaşandığı neden bunları yaptığım elbet nedenlerş vardır. O bana ailesşyle tanıştırınca dünyaları verdiğini sandı. Çünkü hayatına bir çok kişi girmiş ve hiçbir zaman 3. Aydan ailesiyle tanıştırmamış, 4 senelik ilişkisinde bile ailesiyle bu kadar haşır neşir olmamış. Ona göre ailesi de kendisi de bana çok değer verdi. Ben hayatıma kolayca birilerşni alamıyorum veya çıkartamıyorum. Asıl sorunum bu ve nasıl baş edecem bilmiyorum. Engellemeleri yapması gereken benim ama o yapıyor. Bir daha yazarsam babama kadar gideceğini söyledi, bu zamana kadar bununla bir çok defa tehdit etti beni ama en sonunda dayanamayıp ablana küfür edecek kadar şahsiyetsizsin dedm diye bunu yutmayacağını Söyledi. Hasaas noktasından vurmuşum ama o beni nerelerden vurmadı ki.. çok ğzgünüm gerçekren

Pembe gözlüğü yıkmak istemem. Ama hayatına bir sürü kişi girmiş ve hiç kimseyi tanıştırmamis. Neden? Çünkü gelip yok yerden annesine ablasına hizmet ettirecek kız bulmak kolay değil. Sizin burda özelliğiniz kolayca istenilen kalıba sokabilir olmanız. Kusura bakmayın
Ekleme: seven insan aslaaaa tehdit etmez

haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri.. iyi insan anlayışın çok enteresan geldi bana....
İyiliğinin bana olduğunu söylemedim ki dışarıya başkalarına çok iyi. Misal bir gün hastayım ve ondan azıcık ilgi istedim hakkım değil mi o ne yaptı bana kavga çıkardı beni engelledi o gğn sabaha kasar ona ulaşmaya çalıştım sabah uyandığında ne oldu yine sevgilim ne olur kendine gel artık dedi.. o gün memlekete dönüp teyzemlerde kalacam dedim hayır hastaneye git ilaçlarını al sabaha kadar görümtüşü konuşup ders çalışırsın bende sana saz,gitar çalıp kendine gelirsn biraz demişti. Ama onu dinlemedim tabi memlekete döndüm teyzemler bana baktı sonra teyzem onu evine daver etti, bir gün sonra üniversiteye dönerken onuna buluştum yaşadıkları yer biraz yoz bir yer ve sadece saçımı topladım diye ve çevreme bakınmışım! Diye olmadık şeyler saydı bana... zorla otonüse bindirdş ilk yakın garajda inşp teyzemlere döndüm 2 saat sonra beni arıyor senş mersk ettim ne uaptın diyor, ertesi gğnü de sınavım vardı delirdi gitmediğimi duyunca çünkğ yine her zaman ki gibi onu affedeceğimi düşündü.

Ona o kadar yalvardım kş beni bırakmasın diye şimdi teyzelerimi bile engellemekten çekimmedi. Bana bir mesaj daha atatsan babana söylerşm senş diyerek tehdit etti. Ama içimde kalan ona söylemek şstediğim onca şey var ki
Bu kadar gurursuzluk pesss !!! Benim kızım yapsa eşşek sudan gelinceye kadar döverdim

İyiliğinin bana olduğunu söylemedim ki dışarıya başkalarına çok iyi. Misal bir gün hastayım ve ondan azıcık ilgi istedim hakkım değil mi o ne yaptı bana kavga çıkardı beni engelledi o gğn sabaha kasar ona ulaşmaya çalıştım sabah uyandığında ne oldu yine sevgilim ne olur kendine gel artık dedi.. o gün memlekete dönüp teyzemlerde kalacam dedim hayır hastaneye git ilaçlarını al sabaha kadar görümtüşü konuşup ders çalışırsın bende sana saz,gitar çalıp kendine gelirsn biraz demişti. Ama onu dinlemedim tabi memlekete döndüm teyzemler bana baktı sonra teyzem onu evine daver etti, bir gün sonra üniversiteye dönerken onuna buluştum yaşadıkları yer biraz yoz bir yer ve sadece saçımı topladım diye ve çevreme bakınmışım! Diye olmadık şeyler saydı bana... zorla otonüse bindirdş ilk yakın garajda inşp teyzemlere döndüm 2 saat sonra beni arıyor senş mersk ettim ne uaptın diyor, ertesi gğnü de sınavım vardı delirdi gitmediğimi duyunca çünkğ yine her zaman ki gibi onu affedeceğimi düşündü.
hala seviyorum yazmışsın ama bu adamı

Ailenizi mi üzdünüz, elin "dengesiz"i için..?
Hanımefendi üzgünüm fakat siz sanırım anaç değilsiniz.. Başka bir tanımı var bunun.. Kabalık yapmak istemiyorum.

Bende döverdim! İnanın bana bie başkası yapsa ona aynı bunları söylerdim. Ama elimde değildi inanın bana. Hala iyi bir olduğunu düşünğyor
Peki biraz daha yalvar canım , bu adam okumanı da istemez, üniversteyi bırak aileni sil git evlen 1 seneye kalmazhamile kalır anasının ablasının evini temizlersin arada dayak ve küfürler, boşanamazsın ailen yok çünki, bu hep böyle oldu defalarca aynı seneryoyu okuduk ben yine yazarım müstehak diye kendinize iyi bakın mutluluklar

Pembe gözlüğü yıkmak istemem. Ama hayatına bir sürü kişi girmiş ve hiç kimseyi tanıştırmamis. Neden? Çünkü gelip yok yerden annesine ablasına hizmet ettirecek kız bulmak kolay değil. Sizin burda özelliğiniz kolayca istenilen kalıba sokabilir olmanız. Kusura bakmayın
Ekleme: seven insan aslaaaa tehdit etmez
Ona göre herkes yaparmış benim yaptığımı! Annesiyle yaşamak zorundaydım, bir gün oturmuş hayal kuruyorduk çocuklardan konu açıldı. Bana şöyle bir soru sordu.’annem çocuklarımızı hortumla dövse ne yaparsun’ bende annen öyle bir şey yapmaz dedim. Yaparsa dedş yapmaz dedim ablanın çocuklarına öyle yapmıyor ki dedim nasıl sevdiğini görüyoeum. Ama onlar bizim değil ki abimin benim çocuklarım bizim annemin olur dedi kanım dondu. Sonra cevap ver ne yapaeaın dedi, çocuklarımı kurtarırım elinden dedim yanş anneme kaeşı mı geleceksin dedi. Ağlayarak sen ne diyorsun dedim böyle yapmayacaksın dedi sessizce oturup annemin sinirinin geçmesni bekleyeveksin dedi. Sonra hıçkırıklara boğuldum sana şaka yaptım dedi sinirlenince hoşuma gittş sadece dedi ama anneme karşı helemezsin dedi orası ayrı.

Peki biraz daha yalvar canım , bu adam okumanı da istemez, üniversteyi bırak aileni sil git evlen 1 seneye kalmazhamile kalır anasının ablasının evini temizlersin arada dayak ve küfürler, boşanamazsın ailen yok çünki, bu hep böyle oldu defalarca aynı seneryoyu okuduk ben yine yazarım müstehak diye kendinize iyi bakın mutluluklar
Bir daha yalvaracağımı söylemiyorum. Hiç tanımadığım beni hiç tanımayan insnalara azıcık sıkıntımı derdimi anlatıyorum. Lütfen tepkiniz bu olacaksa yazmayın. Bide bu şekilde tavır kaldıramayavam. Ben söylediklerinizde haksızsınız demiyorum evet haklısınız ama şu anda durumum bu ve içimi her şeklde boşaltmaya çalışıyorjm

Back
X