Sevgilimden ayrıldım

Çünkü malın önde gideni. Babası ölmüş, sorumluluk almış, ama insan olmayı becerememiş. Benim babamda öldü, bende bütün ailenin sorumluluğunu aldım. Bu insanı olgunlaştırır normalde, ama bu adamda bu bir üstünlük kompleksi yaratmış. Kendini gerçekten bir halt zannediyor ama değil. Siz şu anda bu kadar zayıf durumda olmasaniz bunu görürdünüz. Ilerde karşına doğru düzgün bir erkek çıksa ne demek istediğimi anlardın. Düzgün bir ilişkide bu yaşadıklarının birini yaşamazsın

Bende annemi kaybettim.. bende evin en küçüklerinden olmama rağmen bir çok sorumluluk aldım. Ama hiçbir zaman böyle davranışlar sergilemedim. Annemin 7. Yılunda pişman olup arar diye bekledim. İnsan kendini inandırmak için annesinn doğmamış bebeğin üzerine yemin eder mi ettim çünkğ yapmadım. Ama ona göre şöyleydi bana göre doğru olduğu için böule yeminleri ediuordum ona göre yanlıştı. Ama itham etti beni bu yüzden de bunun doğrusu yanlışı olmaz

Neden kendini bu kadar harcattın? Yanlış yapmışsın, her şeyin sınırı var. Hepimiz fedakarlık ettik üzüldük eyvallah ama seninki resmen feda olmak olmuş.
Artık üzülmeyi bırak ve hayata dön, zira karşı taraf seveni iplemiyor.

O bunu öyle düşünmüyor. Ona göre benim yaptığım her şeyi yapacak milyon tane insan bulurmuş. Bana sen kendi gözünle gördün eski flörtlerimi dedi bir parça duymak için yalvardı seni de öyle yapacam diyip duruyordu her tartışmamızda sonra pişman oluyordu ama kırılıyordum her defasında

O bunu öyle düşünmüyor. Ona göre benim yaptığım her şeyi yapacak milyon tane insan bulurmuş. Bana sen kendi gözünle gördün eski flörtlerimi dedi bir parça duymak için yalvardı seni de öyle yapacam diyip duruyordu her tartışmamızda sonra pişman oluyordu ama kırılıyordum her defasında
Canım bu iğrenç ve egoist ve hasta bir kişi.
Yakayı kurtarmışsın önüne bak.
Rezil yalaka kendini ne bk sanıyorsa.

Elalemin annesinin evini temizleyip,ablasinin evinde hizmetcilik yapip,sizi dunyaya getiren,buyuten insanlari karsiniza aliyorsaniz,herseyi haketmis oluyorsunuz.Bir de bundan fedakarlık gibi bahsediyorsunuz.Sizin yaptiginiz seyler fedakarlik degil...

Haklısınız ama kapının arkasında onca şey yaşandı ki elimde olmadan hatalar yaptım

O para harcamıyım diye yaptı.. en son sevgililer gününde ihtiyacım olan bir şeyi aldı kendisi de alıyordu ama ben hiçbir özel gün gözetmeksizin uaptım içimden geldiği için söz konusu burda bana bir şeu alması değil söz konusu bınlara bile kavga çıkartıyoedu ona göre sevdiğinden yine.. eğitimi üniverste mezunu
Fazla şımartılmış kendini bi halt sanmış sen de istediğini vermişsin ona. Bu senin parana kıyamamak değil bak hala onu iyi görüyorsun bu gösteriş yapmak. Senin parana kıymıyorsa bir daha pahalı hediye almanı istemiyorum sen öğrencisin diyebilir. Aldığın hediyenin daha üstünde bir şeyle karşılığını verebilirdi sana. Sırf sen mutlu ol diye aldığını giyebilirdi hemde kafede hemen verdiğin yerde çok beğendim böyle bir şey arıyordum ama bulamıyordum gibi şeyler söyleyip seni mutlu edebilirdi ama yapmıyor özellikle. Seni ağlatarak göndermiş. Bir damla göz yaşına dünyayı yakarım diyen erkekler var onların sevgilisinden daha mı aşağılıktın sen senin yaptığın kadar fedakarlık yapıyo mu onların sevgilisi. Pişman olur mu bile deme canı cehenneme. Biraz iyileş ve kendine daha kaliteli bi adam bul

Fazla şımartılmış kendini bi halt sanmış sen de istediğini vermişsin ona. Bu senin parana kıyamamak değil bak hala onu iyi görüyorsun bu gösteriş yapmak. Senin parana kıymıyorsa bir daha pahalı hediye almanı istemiyorum sen öğrencisin diyebilir. Aldığın hediyenin daha üstünde bir şeyle karşılığını verebilirdi sana. Sırf sen mutlu ol diye aldığını giyebilirdi hemde kafede hemen verdiğin yerde çok beğendim böyle bir şey arıyordum ama bulamıyordum gibi şeyler söyleyip seni mutlu edebilirdi ama yapmıyor özellikle. Seni ağlatarak göndermiş. Bir damla göz yaşına dünyayı yakarım diyen erkekler var onların sevgilisinden daha mı aşağılıktın sen senin yaptığın kadar fedakarlık yapıyo mu onların sevgilisi. Pişman olur mu bile deme canı cehenneme. Biraz iyileş ve kendine daha kaliteli bi adam bul
Aynen kusmuk biri iğrenç ya rezillik bence.:KK62:

Bunu ilk siz söylemiyorsunuz. O kadar aileciydi ki... tek amacım onu ailesinden koparmayacağımı göstermekti. Bana bakarken gözler dolu dolu bakıyordu. Pişmanlığını görüyordum ama bir daha yapıyordu aynı şeyleri. Ailemde bir bardak yıkamamışım onlarda makineye bile atmıyordum bulaşıklarını üstelik kendileri otururken tek bile yapardım. Kızlar ama seviyorum yüzü aklıma geldikçe canım acıyor, ya benim yaptıklarımı göremeyip başkasına bunları yapmayıp onunla mutlu olup ben burda mutsuzluğumla kalırsam.
Keşke bu boş beleş yaranma olayınızı annenize yapsaydınız da hayır duası alsaydınız. Siz yeniden barışırsınız. Çok ta şaabmayın .

Ever dedi öğrencisin harcama diye... tarzı olmayan şeyler aldım mutlu olayım diye giyindim.. saz aldım kendisine 1 haftada kendi kendine öğrendi.. kendi bana keman aldı hala kılıfında uygun kurs yeri bulamadım diye gidemedim. Ama onum müzisyenliği vardı diye hemen öğrendi... bu konuda hak yemem... ama beni hep küçük gördü

Ever dedi öğrencisin harcama diye... tarzı olmayan şeyler aldım mutlu olayım diye giyindim.. saz aldım kendisine 1 haftada kendi kendine öğrendi.. kendi bana keman aldı hala kılıfında uygun kurs yeri bulamadım diye gidemedim. Ama onum müzisyenliği vardı diye hemen öğrendi... bu konuda hak yemem... ama beni hep küçük gördü
Biraz da sen hak ye mümkünse. Ayrıca yaptığı şeyler sevin yaptıklarının yanında hiç bir şey

Canım bu iğrenç ve egoist ve hasta bir kişi.
Yakayı kurtarmışsın önüne bak.
Rezil yalaka kendini ne bk sanıyorsa.
Beni anlamayacaj hiç değil mi anlasaydı zaten beraberken anlardı! Dün teyzemden kendisini kontrol ederken hiç olmadığı kadar whtsaptaydu biriyle konuştuğuna adım gibi eminim. Bunu beni yaralamak için daha önce de yapmıştı sonra kızı önümde arayıp bir şeyleri kanıtlamaya çalıştı sonra kıza söyledikleri için pişman olup yine gözümün önünde arası kusura bakma dedi. İğrenç bir vicdana sahşbim hemen ama hemen düşmanım olsa bile acıyorum

Yapmayın,kendinize bunlari reva gormeyin.Bir adama yaranmak icin ne gerek var boyle seylere?Gencecik, üniversite öğrencisi bir insansiniz.Once siz kendinize deger verin ki deger goresiniz.

Ne kendisi ne ailesi değer gösterdi.. bir kavgamızda annesine verdi telefonu annesi oğlumun peşini bırak dedi kendimi öyle aşağılanmış hissettim ki sonra bana annem sana öyle dedikten sonra ağladı seni seviyor aslımda dedi... bir keresinde ablası sırf onum canı acısın diye bana küfür etti gözümün içine baka baka.. ki o ablasıyla nasıl yakındım.. büyük ablası yaptığım ufacık bir hata yüzünden bana hakaret etti.. en aklı başında ablası kendisine ben hayatındayken birileriyle görüşme teklifleri sundu... ama onlara göre bana çok değer verdiler ben o evin gerçek kızıydım

O kadar az şey anlattım ki size bu milyonda biri sadece...
Onun için çeneni bile yorma derim ben canı cehenneme iki gün ağlarsın sonra unutursun garantisini veriyorum. Sen anneni kaybetmişsin anneni 😔 daha büyük bi acı var mı daha ötesi var mı . Annenin yokluğunda yaşamışsın daha büyük bi başarı var mı elin pisliği ne ki bunun yanında. Sadece zamana ihtiyacın var. Büyük bi kayıp değil

Yanlış
Ne kendisi ne ailesi değer gösterdi.. bir kavgamızda annesine verdi telefonu annesi oğlumun peşini bırak dedi kendimi öyle aşağılanmış hissettim ki sonra bana annem sana öyle dedikten sonra ağladı seni seviyor aslımda dedi... bir keresinde ablası sırf onum canı acısın diye bana küfür etti gözümün içine baka baka.. ki o ablasıyla nasıl yakındım.. büyük ablası yaptığım ufacık bir hata yüzünden bana hakaret etti.. en aklı başında ablası kendisine ben hayatındayken birileriyle görüşme teklifleri sundu... ama onlara göre bana çok değer verdiler ben o evin gerçek kızıydım
Yanlış anlama ama ben senin ablan olsaydım seni iyi bi tokatlardım. Kendini niye bu kadar düşürdün diye 😐

Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
Özünde mi iyi?
Dışındaki kötülüğü affettirir mi?
Herkes özünde iyidir, de, sağlıklı hareketleri olmayan; size hakaret eden, yaptığınız fedakarlıkları sıradanlaştıran bir odunla ömür geçer mi?
Siz kendi değerinizin farkında olmalısınız önce!
Annesinin evinde temizlik yapmak da nedir, ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
Üstüne bir de kayınvalideyle aynı evde yaşayacaksınız.
Sizin imza attığınız evlilik değil, yaşam boyu hizmetçilik olur bence.

ay bu ne ya kronun teki için bu ne ya arabeks arabeks erkek bi o var dünya da yapış kene gibi sakın bırakma başına ne geliyorsa hakediyorsun şuraya bak ya sokakta görsem suratına tükürmeyeceğim adamları yücelte yücelte kadınların bu pislikler yüzünden iğrenç davranışlara maruz kalmasına neden oluyorsunuz cidden yeter artık bi erkek için gurur onur haysiyet hiç bişe bırakmadınız dünyada

Onun için çeneni bile yorma derim ben canı cehenneme iki gün ağlarsın sonra unutursun garantisini veriyorum. Sen anneni kaybetmişsin anneni 😔 daha büyük bi acı var mı daha ötesi var mı . Annenin yokluğunda yaşamışsın daha büyük bi başarı var mı elin pisliği ne ki bunun yanında. Sadece zamana ihtiyacın var. Büyük bi kayıp değil
ağzın bal yesin .

ya ne annesi bi erkek bulunca aile ana baba kardeşin hiç bir önemi yok konu sahibi gibi kadınlar için anne de kimmiş onu sevgilisi dünyaya bedel illa barışacak sinirim bozuluyor bu konuları okudukça silkelensin şu kadınlar artık

Back
X