Sevgilimden ayrıldım

Ona göre herkes yaparmış benim yaptığımı! Annesiyle yaşamak zorundaydım, bir gün oturmuş hayal kuruyorduk çocuklardan konu açıldı. Bana şöyle bir soru sordu.’annem çocuklarımızı hortumla dövse ne yaparsun’ bende annen öyle bir şey yapmaz dedim. Yaparsa dedş yapmaz dedim ablanın çocuklarına öyle yapmıyor ki dedim nasıl sevdiğini görüyoeum. Ama onlar bizim değil ki abimin benim çocuklarım bizim annemin olur dedi kanım dondu. Sonra cevap ver ne yapaeaın dedi, çocuklarımı kurtarırım elinden dedim yanş anneme kaeşı mı geleceksin dedi. Ağlayarak sen ne diyorsun dedim böyle yapmayacaksın dedi sessizce oturup annemin sinirinin geçmesni bekleyeveksin dedi. Sonra hıçkırıklara boğuldum sana şaka yaptım dedi sinirlenince hoşuma gittş sadece dedi ama anneme karşı helemezsin dedi orası ayrı.

Kardeş, gerilim filmi fragmanı gibi ilişki ya

Eşimin yıllar önceki eski sevgilisi onun için o kadar fedakarlık yapmış ki bu ne istese kız onu yapmış değişmeye çalışmış. Bu neyi seviyorum dese kız hemen o olmaya çalışmış ve sonuç: eşim ondan ayrılmak istemiş. Neden dedim hiç bir zaman kendisi olamadı dedi. Kızın istemediği en kötü sonuç eşim bana aşık çünkü istemediğim şeye hayır diyebiliyorum. Eşimi bir çok konuda gönüllerim hiç kırmam ama her şeyin bir sınırı var. Makyajımı kendim için yaparım saçımı kendim için boyarım sporumu kendim için yaparım dolaylı olarak eşim peşimde gezer zaten. Fazla fedakarlık insanı yorar. Beklenti oluşturur sonra da neden benimle ilgilenmedi oysa ben onun için şunları yaptım moduna girersiniz. Sen eğer fedakarlığın dibine vurmasaydın bugün zaten çok bi kaybım yok deyip bu kadar üzülmezdin giden emeklerine kendine acımazdın.

Bide ablalarını görün eşlerinin gözlerinin içine baka baka küfür dahi edebiliyorlar. Bir ablasının eşi kadına evinde temizlik yapmıyor. Bir keresinde de eniştesinin annesigilde yerleri silip süpürdüğüne şahit oldjm. Bana ablaların neden kayınvaldeleriyle yaşamıyor diye sorabilirsin demişti onlarda ona göre eş buldular. Yani açık açık ya annem ya kapı dedi. “Bir keresinde annesi bana hakaret etti ‘yaşlı ve hasta annesi’ o durumu öyle kapatmaya çalıştılar evet o zaman annesine azarı çekti ben annene bir şey söyleme falan dedim o annesine karşı geldi diye üzüldüm ve odaya geçtim onle tartışırken şahit olmuyım diye onu bile anneme karşı geldin diye düşündü. Sonra annesinin elini öpmemi söyledi. “ her neyse bu yaşadıklarımdan dolayı korkularımj söylediğimde anneme karşı gelmeyeceksin idare edeceksin bunu benim için yapmaz mısın dedi yaparım tabi ki dedim ama o günden sonra sen benim anneme karşı gelirsn annemi üzersin diye yine benim hakkımda ileri geei konuştu
Korku filminden hallice bir ilişki seviyorum diyen bir kız
Allah yardım etsin

Demin başka bir konu okudum instada tanıştığı adamla ilk buluşmasında öpmeye çalışmış kızı işte bu hanzonun bir benzeri konu sahibi pofpofluyor adam kendini dünyanın en harika adamı sanıp önüne gelen ilk kıza saldırıyor niye çünkü önceki sevgilisi totosunu kaldırmış
Bu adamları bu hale getiren kadınlar zaten

Peki şimdi bir başkasıyla mutlu olursa bunlar benim şu anki psikolojim hiç mi olacak

İyi insanlar önlerinde fırsat olsa dahi kötülük işlemeyen insanlardır.
Kimsenin görmediği bir yerde diye birinin malını çalıyor musun? Hayır. Çünkü yanlış olduğunu biliyorsun.
Biri sana fedakarlık yaptı diye ona küfür, hakaret vb eder misin? Hayır. Çünkü merhamet duygun var.
Bu adam ezebileceğini hissettiği ilk anda seni böyle itip kakmış.
Mutlu olabileceğine inanmıyorum.
Ama yapabileceğin en iyi şey kendi mutluluğuna odaklanmak bu saatten sonra.

bana geliyo butarz adamlar en sevdiğim :) öyle bir eşşekten düşmüş karpuza çeviriyorum ki özgüven filan hakgetire bir süre totoları duvardan duvara çok güzel oluyor valla keşke bütün kadınlar şunlara haddini bildirse

Sonra benden beklemediği hakareti saydım hakarette değil namus ve şereg yoksunu sensin dedim sen kendi öz ablana o.. diyevek kadar şahsiyetsizsin dedim. Benden gerçekren beklemşyoedu. Ama onca küfürden sonra az mı diye düşündüm... bana büyük kötülük yaptı anlatamadığım... teyzem ona öyle şeyler söyledi ki canı acıdı... sonra aptal gibi canının yanmasına canım acıdı

Haklısınız ama kapının arkasında onca şey yaşandı ki elimde olmadan hatalar yaptım

Seviştin onu mu kastediyorsun
Nolacak
Seviştin diye köle mi olacaksın adama ömür boyu
Onu yapacak milyon tane erkek var Türkiyede
Açılırsan milyar tane dünyada
Kendi şeyini altından sanmasın düdük herif

Seviştin onu mu kastediyorsun
Nolacak
Seviştin diye köle mi olacaksın adama ömür boyu
Onu yapacak milyon tane erkek var Türkiyede
Açılırsan milyar tane dünyada
Kendi şeyini altından sanmasın düdük herif
Ona bunu hissettirdim ama... ben asla yapmam dediğim şeyleri yaptım... annesinin üzerine yemşnler etti bırakmam diye seni sonuca bakın...

Ayaklarımı yıka bile dedi! Düşünün ve bu konusa gayet ciddiydi
Sinirlerim laçka şu anda. Ona değil sana sinirleniyorum çünkü ona bunu deme hakkını vermişsin. Sen evli bile değilsin bu neyin gevşekliği ayak yıkamak nedir evli olsa dahi isteyemez. Benim eşim seçimde zorunlu görevliydi sabah ezanı gidip 12 de geldi ayakkabıyı bir çıkardı ayakları yara olmuş o halde bile ayağını sirkeli suya koymak için suyunu bile kendi hazırlayacaktı ki dermanı bile kalmamıştı oturtup ayaklarını ben ovaladım diye utandı adam ya. Böyle adamlar da var yani o adamı çok aradın mı. Gerçekten çok kızdım İlişkide yeri geldiği zaman her şey mübahtır ama enayi yerine koymak farklı bi konu orda bi duracaklar yani. Saygı sınırını fazla aşmış.

Back
X