• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden Ayrıldım ...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Ayrıldım arkadaşlar, bitti ... Hem de belki de birçoğunuzun ''sebep bu muydu yani?'' diyeceği bir konudan dolayı bitirdim.
Her şeyimiz ayrıydı, memleketlerimiz, ailelerimiz, mezheplerimiz, inançlarımız, mesafeler....
Sadece hafta sonları görüşüyorduk, o hem okulu, hem işi bir arada yürütürken beni çok ihmal etti...
Bu yüzden de kıskançlık baş gösterdi....
Bir akrabasını bana tercih etti, bu olay bardağın son damlasıydı...
''Madem öyle'' dedim...
''Madem öyle beni ve ailemi bir daha sakın ola ki arama...''
''Bu kadar küçük bir mesele yüzünden mi bitereceksin yani?'' dedi...
Cevap yazmadım, ''abartıyorsun'' dedi, geri dönmedim...
O bilmiyordu ki... Bu bardağın son damlasıydı artık....
En ufak bir tartışmayı kaldıracak kadar bile gücüm yoktu...
O da bir yazdı, iki yazdı.. Sustu...

Evet, itiraf etmeliyim.. İnanılmaz derecede özledim... 1 haftadır iletişimimiz yok....
Ama tekrar başlayacak olsak, yine aynı kavgalar, gürültüler...
Bir yanım çok özlüyor, bir yanım ise ''aynı suda iki kez yıkanılmaz'' diyor......
Sadece içimi dökmek istedim, paylaşabileceğim çok kimsem yok şu an...
Benim gibi olanlar var mı?
Nasıl atlatıyorsunuz bu dönemi?
Alışkanlık ne menem bir şeymiş...
Kötüyüm kızlar... Çok kötü....:5:

Konuyu anlamadim ama kultur ve yasam tarzi farkliliklari ciddi sonuclar dogurur isler ciddiye bindiginde. Hayirlara vesile olsun diyelim

ayrılmanız hayırlı olmuş cidden de neler yaşadınız tam bilmesemde ortak hiçbir yönünüz yok nerdeyse , ilişkiye başlamanız büyük cesaretmiş..

Son düzenleme:
''Her şeyimiz ayrıydı, memleketlerimiz, ailelerimiz, mezheplerimiz, inançlarımız, mesafeler....''
Demişsiniz memleketlerin ve ailelerin farklı olması aşılabilir sorunlar ama mezhep ve inanç farklılığı 'bence' şimdi olmasa bile ileride çok büyük sorun yaratır..
Ayrılık kararı sizden çıkmış şu anda özlemeniz çok normal ve pişman olma haddine gelirseniz o da normal.Yapmasamıydım etmesemiydim diye kafanızı uzun süre kurcalayacaktır muhtemelen ama hakikaten ileriyi göremiyorsanız bitirmekle iyi yapmışsınız.Ama yok ben onunla tüm sıkıntılara varım hiç bir şey umrumda olmaz diyorsanız bir çok insanın yaptığı gibi ikinci kez yıkanabilirsiniz.Zamana bırakın bu sırada gerçekten ne istediğinize karar verin sonuçta bir paylaşım olmuş aşk sevgiden öte alışkanlık oluyor birileri birilerinin hayatında.Bile bile lades yapmayın mutsuz olacağınıza eminseniz geri dönüşte yapmayın.Umarım kararlarınızdan pişman olmaz ve mutlu olursunuz :)

Konuyu anlamadim ama kultur ve yasam tarzi farkliliklari ciddi sonuclar dogurur isler ciddiye bindiginde. Hayirlara vesile olsun diyelim

Öncelikle teşekkür ederim...
Aslında atlattığımızı düşünüyordum ama her kavgamızda yetiştirilme tarzlarımız farklı olduğundan dolayı ikimiz de çok farklı şeyler düşünüyorduk...
Oysa ki benim istediğim;
Beni anlasındı, senden önemli değil hiçbir şey desindi...
Demedi....
Tüm bunlar birikti birikti, küçük bir sorunda da bitme noktasına dayandı.
Ayrılma sebebim, akrabasını bana tercih etmesiydi...
Ama dediğim gibi sürekli tartışma halinde olmasaydık, bu sorunu kafaya takmazdım bile....
Tuz biber oldu biraz da...:2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlısı olsin hakkinda zaman herseyin ilaci kendine zaman ver ve ailenle arkadaslarinla gecir zamanlarini bu ara fazla yalniz kalma

Ayrıldım arkadaşlar, bitti ... Hem de belki de birçoğunuzun ''sebep bu muydu yani?'' diyeceği bir konudan dolayı bitirdim.
Her şeyimiz ayrıydı, memleketlerimiz, ailelerimiz, mezheplerimiz, inançlarımız, mesafeler....
Sadece hafta sonları görüşüyorduk, o hem okulu, hem işi bir arada yürütürken beni çok ihmal etti...
''Madem öyle'' dedim...

Evet, itiraf etmeliyim.. İnanılmaz derecede özledim... 1 haftadır iletişimimiz yok....
Bir yanım çok özlüyor, bir yanım ise ''aynı suda iki kez yıkanılmaz'' diyor......

bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum. bi yerim ağrıyo fiziksel acı kadar acıtıyo özlemek ya anlatamam....
geçecek diyorlar ama... geçiriyor da..
olmayacak biliyorsun en mantıklısı bu, ayrı olmak ama özlemek... offf deli oluyorum ağlayasım geliyor.
boş durmamaya çalış ne bileyim..
ama bilmen için yazdım tam da şuan, yalnız değilsin.

''Her şeyimiz ayrıydı, memleketlerimiz, ailelerimiz, mezheplerimiz, inançlarımız, mesafeler....''
Demişsiniz memleketlerin ve ailelerin farklı olması aşılabilir sorunlar ama mezhep ve inanç farklılığı 'bence' şimdi olmasa bile ileride çok büyük sorun yaratır..
Ayrılık kararı sizden çıkmış şu anda özlemeniz çok normal ve pişman olma haddine gelirseniz o da normal.Yapmasamıydım etmesemiydim diye kafanızı uzun süre kurcalayacaktır muhtemelen ama hakikaten ileriyi göremiyorsanız bitirmekle iyi yapmışsınız.Ama yok ben onunla tüm sıkıntılara varım hiç bir şey umrumda olmaz diyorsanız bir çok insanın yaptığı gibi ikinci kez yıkanabilirsiniz.Zamana bırakın bu sırada gerçekten ne istediğinize karar verin sonuçta bir paylaşım olmuş aşk sevgiden öte alışkanlık oluyor birileri birilerinin hayatında.Bile bile lades yapmayın mutsuz olacağınıza eminseniz geri dönüşte yapmayın.Umarım kararlarınızdan pişman olmaz ve mutlu olursunuz :)

Çok teşekkür ederim...
Evet! Tam da dediğiniz gibi sanki pişmanlık duyar gibiyim... Ya diyorum bitirmeseydim...
Ya devam etseydik, mutlu olabilecek miydik...
İkimiz de çok seviyorduk, ve evet hala seviyorum ama bizi yıpratan bir şeyler var...

bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum. bi yerim ağrıyo fiziksel acı kadar acıtıyo özlemek ya anlatamam....
geçecek diyorlar ama... geçiriyor da..
olmayacak biliyorsun en mantıklısı bu, ayrı olmak ama özlemek... offf deli oluyorum ağlayasım geliyor.
boş durmamaya çalış ne bileyim..
ama bilmen için yazdım tam da şuan, yalnız değilsin.

Arkadaşım...:5:
Çok teşekkür ederim, her gece yazdığı mektupları koklayıp öyle uykuya dalıyorum... 1 haftadır her gece....
Ama ona bir şey yazamıyorum... Çünkü yazsam biliyorum; sonumuz yok..:5:
O da yazmıyor gerçi...
Gurur mu yapıyor, yoksa benden mi bekliyor anlamadım....

Çok teşekkür ederim, her gece yazdığı mektupları koklayıp öyle uykuya dalıyorum... 1 haftadır her gece....
O da yazmıyor gerçi...

Benimki de yazmıyor, yazsa ne olur olur mu? tamam derim belki ama tamam desem ne olacak?
değişecek bişey yok ki.. yani acı çekiyorum bildiğin somut acı ..
çok zor Allah büyük şuan yazarken bile gözlerim dolu dolu..
Özledim çok çok özledim.
sadece Allah a inanıyorum ve O'nun ' seviyorsak gerçekten aşksa bigün mutlaka tekrar olur, yollarımız birleşir' diyorum.
Sanıyorum ki gerçek seven, gerçek aşk gurur murur dinlemiyor.

O da yazmıyor gerçi...

Sonunuz yoksa hiç üzme kendini:31:

O da yazmıyor gerçi...

Sonunuz yoksa hiç üzme kendini:31:

Benimki de yazmıyor, yazsa ne olur olur mu? tamam derim belki ama tamam desem ne olacak?
değişecek bişey yok ki.. yani acı çekiyorum bildiğin somut acı ..
çok zor Allah büyük şuan yazarken bile gözlerim dolu dolu..
Özledim çok çok özledim.
sadece Allah a inanıyorum ve O'nun ' seviyorsak gerçekten aşksa bigün mutlaka tekrar olur, yollarımız birleşir' diyorum.
Sanıyorum ki gerçek seven, gerçek aşk gurur murur dinlemiyor.

Gururumuzu çok çiğnedik biz....:43:
Bir keresinde yine ayrılma kararı verdim, tüm hediyelerini geri verdim, sarılarak ayrıldık...
1 saat geçmedi, aradı...
Tekrar başladık, çiğneye çiğneye gurur kalmadı bizim ilişkimizde... :43:

''Madem öyle'' dedim...

Burada bütün suçu sevgiline yüklemişsin de,çocuğu bu hale getiren sensin.Yok tokat atmalar,yok zorla yıldönümü tatili istemeler,maaş gününü hesaplamalar...Çocuk iyi bile dayandı bugüne kadar.Hiç ağlayıp sızlama,kendin ettin her şeyi.

Önceki konularını biliyorum. Sizin bazı farklılıklardan daha büyük, daha ciddi sorunlarınız vardı. Ben ilişkinizin uzun ömürlü olmayacağını biliyordum. Şaşırmadım. Bir daha birbirinize dönmemeniz daha hayırlı bence. Alışkanlık da bir süre sonra geçer. Alışırsın yeni duruma.

Pişmansan git barış ölümlü dünya. Aldatma yok bişey yok bi 3 5 yıl sonra yaptıkların için değil yapmadıkların için pişman olcaksın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
''Madem öyle'' dedim...

Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir... Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür...
Hz. Mevlana

Bu güzel sözle başlama istedim Canım.
Bu kadar basit sebeple bitti demişsin ya belki de gercekten bitmesi gerektiği icindir.
Rabbim nasip etmediği icindir.
Şimdi nasıl canının yandığını en iyi ben anlarım.
Ben hic bir sebep yoktu 2 saat mesaj atmadı diye ayrılmıştım o günden beri bu söz dilime takılıp durur.
Cünkü cok doğru.
Zamanla acının yoğunluğu azalacak, başka birine heyecan duyacaksın seveceksin aşık olacaksın ve evleneceksin ...
Şimdi imkansız ve ötesi gelsse de böyle olacak canım.
Eğer uğraşmaya değecek bir sevgi ise uğraş derim, ama elinden geleni yaptıysan herşeyi oluruna bırakmanda fayda var ...

Burada bütün suçu sevgiline yüklemişsin de,çocuğu bu hale getiren sensin.Yok tokat atmalar,yok zorla yıldönümü tatili istemeler,maaş gününü hesaplamalar...Çocuk iyi bile dayandı bugüne kadar.Hiç ağlayıp sızlama,kendin ettin her şeyi.

Pardon da, ikili ilişkilerde bütün suçu kadınlara yükleyenlere çok kızıyorum...
Arkadaşım sen benim ne yaşadığımı nasıl bileceksin ki?.
Sevgilim bana ilgi göstermiyorsa suçlusu ben miyim?:43:
Yaklaşık 7 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum..
İlgi beklediğim için sürekli öyle davrandım...
Haklı mıydım? Evet değildim..
Ama şunu bilin ki; hiç kimse tek başına delirmez...
Sizin yaptığınız yaftalamak...
Ve lütfen kusura bakmayın; yorumunuza saygı duymuyorum...

Back
X