Durmamaya çalışıyorum ama elimde değil aklımın bir köşesinde o varNe olduysa oldu ustunde durma sende sil at unut cik dolas yeni ortamlara gir unut gitsin üstünde durma soyle mi boyle mi diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durmamaya çalışıyorum ama elimde değil aklımın bir köşesinde o varNe olduysa oldu ustunde durma sende sil at unut cik dolas yeni ortamlara gir unut gitsin üstünde durma soyle mi boyle mi diye
"Bu arada yay burcu olduğumuzu söylemiş miydim? "
Canım şimdi 30 yay burcu çevirelim 20si döner 10u dönmez bu da normal bir aslan kaplan burcunun dönmeme oranıyla genelde aynıdır. Ne desek yalan olur burçlara bu kadar anlam yüklemeyin sonuç bekleyecek
Elbette kesin bi anlamı yok ama bende yayım ve geri dönerim sadece bir çıkarım yapip hayatıma yön vermek istiyorum erkek milletinin keyfi yerine geldin diye vakit kaybetmek istemiyorum ama içimden bi anda da sokup atamadım henuz
Ic ses susturma egzersizleri var onlari bi deneDurmamaya çalışıyorum ama elimde değil aklımın bir köşesinde o var
Bağlı değilim zaten ayrılan bendim ama geri dönmek isterse yanlış bir karar vermek istemiyorum kafam karışık bir yanım onunla mutlu olursun diyor bir yanım olamazsınArkadaşım bunun burçla falan alakası yok inanır mısın bilmiyorum ama bütün burçlar aynı hayatları yaşamıyor. Gayet mutlu evlilik yaşayan düzenli ilişkisi olan sevdiğine çok bağlı yay burçları da mevcut mesela, bunun sevip anlaşmakla, kişinin karakteriyle ilgisi var. Abuk subuk astrologlar ve falcılar sizin gibi her şeyi burca bağlayanlar sayesinde para kırıyor zaten.
Adam seni sevmiyor ve seni hayatına dahil etmek istemiyor. Her ilişki yaşadığımızla sonsuza kadar beraber olmalıyız diye bir şart yok. Bunu kabullen önüne bak. Daha iki aylık ilişkide bu kadar bağlanman pek sağlıklı değil.
Bağlı değilim zaten ayrılan bendim ama geri dönmek isterse yanlış bir karar vermek istemiyorum kafam karışık bir yanım onunla mutlu olursun diyor bir yanım olamazsın
Sevmedigini söylemedi ayrılmak isteyen ve ayrılan bendim konu kısmında bahsetmiştim bundanBağlısın işte. Silip atmış olsan tekrar geri dönüp dönmemesi zaten umrunda olmaz, istemezsin dönse de. Bunun konusunu açmış, yay burçlarının dönüp dönmediğine dair analiz yapıyorsun. İlişki bittiyse bir şeyler de bitmiş demektir, zaten adam seni sevmediğini istemediğini söylemiş. Kararsızlık yaşayacağın bir durum yok.
Sevmedigini söylemedi ayrılmak isteyen ve ayrılan bendim
Duygularımı kabul ediyorum zaten hala içimde biraz sevgi var olmasa zaten yazmazdim belki onunda var bilmiyorum belki o da gurur yapıyor benim gibi istişare etmek de sakınca yok benceDemişsin ki, benimle ilgilenmiyor. Ayrılık sebebimiz onun ilgisizliği ve benimle görüşmek istememesi. Benimle ilgilenmesini istedim, hayatına dahil etmesini istedim, etmedi. Ayrılıkla tehdit ettim demişsin yani ayrılmak istememiş blöf atmışsın kaybetmekten korkup ilgi gösterir diye adam da "Hıı tamam o zaman" demiş kalmışsın. Bunlar senin cümlelerin, benim değil. Ayrılmak falan istediğin yok, dönmesini de istiyorsun gayet. İnkara girmeyip duygularını kabul etsen, "Evet seviyorum ama o beni sevmiyor, beni istemiyor, o zaman ben de yoluma bakarım" diyebilsen daha rahat atlatırsın bu süreci.
En uzun süren iliskimdeki partnerim yay burcuydu. 5 Yıl ayrıl barışla geçti. Heaaa tabi benden yana araya çok kisi girdi. Her seferinde döndü. Ben terk ettim o döndü. Sarpa sarıyor, sıkılıyorsun sonra. Asla dönmem, asla izin vermem, hic kimse bana sunu yapamaz bunu yapamaz diyordu basta, her seferinde de döndü! Ama ilgisiz değildi. Bu burca bakmaz gibi. Insan severse degisebiliyor aşık oldugu kadın için. Ama uğraşmaya degmez bu adam. Ilgisiz erkegi sevmem.Merhaba arkadaslar benim bir sorunum var ve yardiminizi bekliyorum. Benim yay burcu bir sevgilim var iki aydir cikiyorduk ama bir hafta once ayrıldık merak ettiğim yay burcu acaba geri doner mi yeniden ilişki yaşamak ister mi? Onu seviyorum ama bos beklentilere kapilmak istemiyorum. Cunku 30 yasindayim. Bu arada ben de yay burcuyum ve ayrılık sebebimiz onun ilgisizligı ve beni sevdigini söylediği halde benimle görüşmek istemeyisi idi. Ben defalarca guzellikle benimle ilgilenmesini soyledim. Beni hayatına dahil etmesini istedim. Yapmadı. Ayrılıkla tehdit ettim yine yapmadı nihayet ayrıliyorum senden dedim belki kaybetmekten korkarda ilgi gosterir diye umdum ama ses cikarmadi ayriligi hemen kabul etti. Seven insan ayrılığı bu kadar kolay kabul eder mi gitme demez mi böyle sessiz kalır mi
Duygularımı kabul ediyorum zaten hala içimde biraz sevgi var olmasa zaten yazmazdim belki onunda var bilmiyorum belki o da gurur yapıyor benim gibi istişare etmek de sakınca yok bence
Esinizi terk ettikten üç dört yıl sonra tekrar barışıp evlendin mi yoksa ben mi yanlış anladım oyleyse Bravo gerçekten bu arada ben de ilgisiz erkeğe katlanamam ne kadar seversem seveyim biter en sonundaEn uzun süren iliskimdeki partnerim yay burcuydu. 5 Yıl ayrıl barışla geçti. Heaaa tabi benden yana araya çok kisi girdi. Her seferinde döndü. Ben terk ettim o döndü. Sarpa sarıyor, sıkılıyorsun sonra. Asla dönmem, asla izin vermem, hic kimse bana sunu yapamaz bunu yapamaz diyordu basta, her seferinde de döndü! Ama ilgisiz değildi. Bu burca bakmaz gibi. Insan severse degisebiliyor aşık oldugu kadın için. Ama uğraşmaya degmez bu adam. Ilgisiz erkegi sevmem.
Esim ilk sevgili oldugumuzda cok ilgisizdi. Bir terk ettim. Uc dort sene perisan oldu. Ama iyi oldu. Ufak tefek problemler haric, ideal es adayı oldu. Terk etmek guzeldir. Not: Esim yay burcu değil. :)
Yani benimle ayrılmak isteyen ayrılsin beni böyle kabul eden yanımda olsun modunda biraz ve hemen aşık olacak biri değil zamanla aşık oluyormuş öyle söylemişti belki de bu yüzden gurur yaptı bana sevmediğini söylemedi ama senin istediğin biri olamıyorum dediAyrılık aşamasında gurur yapması bir derece kabul edilebilir ama ilişkinizin cicim aylarında niye sana gurur yapsın ki adam? Hep ilgisizmiş sana karşı, değişmemiş ki. Yani şöyle bir düşün, illa doğru adamla ilişki yaşamış olamazsın ki. Belki senin için yanlış biriydi, iki ayda da ortaya çıktı. Ben dahil buradaki kimse her zaman mükemmel ilişkiler yaşamamıştır, aldatılanlardan tut şiddet görenlere kadar türlü türlü ilişki var. Zor olacak, belki kolay unutamayacaksın ama adama bahane bulmaktansa direkt sana söylediklerini doğru kabul edip önüne bakarsan daha rahat edersin ve daha iyi insanlarla daha iyi ilişki kurma şansı yakalarsın. Bahane bulma, ilgisiz adam sana dönse seni ne kadar mutlu edebilir ki zaten? Geride bırakmaya çalış onu artık.
Yani benimle ayrılmak isteyen ayrılsin beni böyle kabul eden yanımda olsun modunda biraz ve hemen aşık olacak biri değil zamanla aşık oluyormuş öyle söylemişti belki de bu yüzden gurur yaptı bana sevmediğini söylemedi ama senin istediğin biri olamıyorum dedi
Ayrilik aşamasında değil ilk başladığımızda söylemişti aşık olmak zamanla olur diye ama onu baskı yaptığımı düşünüyor ve baskiya sıkıntıya gelemiyor çok değişik biriİstemiyor işte. Başta seni hoş bulmuş ama ilişkiye başlayınca aradığını bulamamış olabilir. Erkekler kadınlar kadar kompleks düşünemiyorlar, biz alttan alttan mesaj vermeye daha eğilimliyiz ama erkeklerde böyle bir şey pek yok. Zamanla aşık oluyorum falan demesi benden sana yar olmaz umudu kes benden soğu da ayrıl benden anlamına geliyor aslında. Beklentin çok olursa döner diye, üzülebilirsin benden sana tavsiye.
Yok aslında yaa ben ona kizdigimda hiç sesini çıkarmıyordu bağırsam bile o bana kızmıyordu o bana kızınca da ben sesimi çıkarmayıp alttan alıyordum iyiydi aslında bu konuda2 yay birbirine dönmez hatta es kaza tartışsa bile fena gerilir 2 taraftan biri, umut bağlamayınız :))
Zamanla aşık olunmaz, sevilir insan. Ben hiç zamanla aşık olduğum bir erkek hatırlamıyorum. Yani şöyle: Once aşık olurdum, ilişki sonra başlardı. Cok da aşık olmuşumdur bu arada... Benim yay burçlu da öyle diyordu en başta. Ama evlendikten sonra bile aramıştı beni! Şok olmuştu. İnanmamıştı. Sonra da kızmıştı. Inatla buluşmak istemişti kimligimin resmini cekip gondermeme ragmen. Asla oyle evli biriyle görüşmek isteyecek bir tip de değildi halbuki. Ama demek ki degisebiliyorlar. Görüşmek derken yanlış anlaşılmasın, beni görmek istemişti. Ben de numaramı degistirmistim bir daha arayamasın diye. Zamanla aşık olmak soyle birseydir: Birini görür, hoşlanır, onun da sana ayni sekilde davrandığını görürsun, aranizda karşı konulmaz bir cekim olusur. Boyle olduysa aşık olmussun demektir ve iliski bundan sonra baslar. Sizinki biraz sacma olmuş bence.Yani benimle ayrılmak isteyen ayrılsin beni böyle kabul eden yanımda olsun modunda biraz ve hemen aşık olacak biri değil zamanla aşık oluyormuş öyle söylemişti belki de bu yüzden gurur yaptı bana sevmediğini söylemedi ama senin istediğin biri olamıyorum dedi