• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım

Yok aslında yaa ben ona kizdigimda hiç sesini çıkarmıyordu bağırsam bile kızıyordu o bana kızına da ben seşimi çıkarmayıp alttan alıyordum
Ben ayrıldıktan sonra yani bağ koptuktan sonrası için demiştim.. Yaylar çift olduğunda dinamiklerini kaybedince genelde eskisi gibi olamazlar. Aslında bunun burçla çok ilgisi yoktur normal de tüm çiftler de geçerlidir, ama dikkat edersek bazıları ayrılıp birleşince eskisinden güzel gider ilişki..

Zamanla aşık olunmaz, sevilir insan. Ben hiç zamanla aşık olduğum bir erkek hatırlamıyorum. Yani şöyle: Once aşık olurdum, ilişki sonra başlardı. Cok da aşık olmuşumdur bu arada... Benim yay burçlu da öyle diyordu en başta. Ama evlendikten sonra bile aramıştı beni! Şok olmuştu. İnanmamıştı. Sonra da kızmıştı. Inatla buluşmak istemişti kimligimin resmini cekip gondermeme ragmen. Asla oyle evli biriyle görüşmek isteyecek bir tip de değildi halbuki. Ama demek ki degisebiliyorlar. Görüşmek derken yanlış anlaşılmasın, beni görmek istemişti. Ben de numaramı degistirmistim bir daha arayamasın diye. Zamanla aşık olmak soyle birseydir: Birini görür, hoşlanır, onun da sana ayni sekilde davrandığını görürsun, aranizda karşı konulmaz bir cekim olusur. Boyle olduysa aşık olmussun demektir ve iliski bundan sonra baslar. Sizinki biraz sacma olmuş bence.
Zamanla aşık olunmaz, sevilir insan. Ben hiç zamanla aşık olduğum bir erkek hatırlamıyorum. Yani şöyle: Once aşık olurdum, ilişki sonra başlardı. Cok da aşık olmuşumdur bu arada... Benim yay burçlu da öyle diyordu en başta. Ama evlendikten sonra bile aramıştı beni! Şok olmuştu. İnanmamıştı. Sonra da kızmıştı. Inatla buluşmak istemişti kimligimin resmini cekip gondermeme ragmen. Asla oyle evli biriyle görüşmek isteyecek bir tip de değildi halbuki. Ama demek ki degisebiliyorlar. Görüşmek derken yanlış anlaşılmasın, beni görmek istemişti. Ben de numaramı degistirmistim bir daha arayamasın diye. Zamanla aşık olmak soyle birseydir: Birini görür, hoşlanır, onun da sana ayni sekilde davrandığını görürsun, aranizda karşı konulmaz bir cekim olusur. Boyle olduysa aşık olmussun demektir ve iliski bundan sonra baslar. Sizinki biraz sacma olmuş bence.
Birini görür, hoşlanır, onun da sana ayni sekilde davrandığını görürsun, aranizda karşı konulmaz bir cekim olusur. Boyle olduysa aşık olmussun demektir demissiniz de bu aşk değil sizinde söylediğiniz gibi hoşlanmadır aşk daha farklı daha derin bi duygu hoşlanmayan ibaret değil asla. Ki biri gelip bana kısa bir sürede aşık olduğunu söylese inanmam asla farklı amaçları olduğunu dusunurum aşk zaman ister bence de simdiki nesil elini tutup optugune aşığım diyor

Ben ayrıldıktan sonra yani bağ koptuktan sonrası için demiştim.. Yaylar çift olduğunda dinamiklerini kaybedince genelde eskisi gibi olamazlar. Aslında bunun burçla çok ilgisi yoktur normal de tüm çiftler de geçerlidir, ama dikkat edersek bazıları ayrılıp birleşince eskisinden güzel
Ilk ayrıldığımda iki gün ağladım ama daha sonra sanki sırtımdan yük kalkmış gibi rahatlamıştim. Aslında yük olmuyordu ama işte onunla ilgili endişelerimden kurtulmak bi rahatlattı. Onu bilmem ama ben hr ilişkim için geçerli olarak eski hatalarımdan ders alıp tekrar yapmam

Birini görür, hoşlanır, onun da sana ayni sekilde davrandığını görürsun, aranizda karşı konulmaz bir cekim olusur. Boyle olduysa aşık olmussun demektir demissiniz de bu aşk değil sizinde söylediğiniz gibi hoşlanmadır aşk daha farklı daha derin bi duygu hoşlanmayan ibaret değil asla. Ki biri gelip bana kısa bir sürede aşık olduğunu söylese inanmam asla farklı amaçları olduğunu dusunurum aşk zaman ister bence de simdiki nesil elini tutup optugune aşığım diyor
Bence aşk çok çabuk gelip geçen birşey. Hatta tensel diyebilirim. Ondan hoslanmanin sende uyandırdığı his. Hani karnında kelebekler uçuşur ya... Tam da o an aşık olmuşsundur. Hoşlanma cok kisa surer zaten, cok anlık birşey. Hoşlanırsın biter. Asik olmak biraz daha uzun sürer tabiiki ama her hoslandigimla ciksam su an 200lere vurmustu sevgili sayım. Hahaha. :) Su an aşık hissetmiyorum mesela kendimi. Evliyim. Esimi cok da seviyorum ve kendisine aşık olmadigimi açıkça söylüyorum. Aşk biraz da bazı hisleri anlamlandirmayla oluyor sanırım. Bu konu uzerine senelerdir insanlarla tartışırım. Ortak noktaya vardığım kisi cok olmuştur. Varamadigim daha azinlikta ama cidden uzun mesele. Tartışmaya değmez. Yaşayın gitsin. Harika bir sey...
Edit: Asik olmadığım adamin elini dahi tutmazdım. Ayrica insan aşık olduğu, sevdiği insanı öper ve arzular. Aksini yapanlar var tabi. Onlara insan demiyorum ben. Ekleme yapayım: Esimi seviyorum. Ona da aşıktım ama evlenince o aşık olma hissi yerini sevgiye bıraktı.

Bence aşk çok çabuk gelip geçen birşey. Hatta tensel diyebilirim. Ondan hoslanmanin sende uyandırdığı his. Hani karnında kelebekler uçuşur ya... Tam da o an aşık olmuşsundur. Hoşlanma cok kisa surer zaten, cok anlık birşey. Hoşlanırsın biter. Asik olmak biraz daha uzun sürer tabiiki ama her hoslandigimla ciksam su an 200lere vurmustu sevgili sayım. Hahaha. :) Su an aşık hissetmiyorum mesela kendimi. Evliyim. Esimi cok da seviyorum ve kendisine aşık olmadigimi açıkça söylüyorum. Aşk biraz da bazı hisleri anlamlandirmayla oluyor sanırım. Bu konu uzerine senelerdir insanlarla tartışırım. Ortak noktaya vardığım kisi cok olmuştur. Varamadigim daha azinlikta ama cidden uzun mesele. Tartışmaya değmez. Yaşayın gitsin. Harika bir sey...
Aşkın etkileri ve tanımı farklı olabilir bence aşk tensel değil onu her An özlemek ve onun tamamen kabullenmektir. Ondan ayrılan bile mutluluğunu istemektir. İnşallah bende aşık olduğum kişiyle evlenebilirim ne mutlu size

Aşkın etkileri ve tanımı farklı olabilir bence aşk tensel değil onu her An özlemek ve onun tamamen kabullenmektir.
Issste buna siddetle karsi çıkarım. Özlersin de, kabullenirsin de, arzularsın da. Aşık oldugum adamı asla arzulamam demek aşık değilim demektir. Tensellikten kastım buydu aslında. Açıkça yazmak istemedim bir an, bazı üyeler tepki gostermesin diye. Askta cinsel arzu olmamasi imkansız bence. Siz hic ona cok aşığım ama kesinlikle arzulamıyorum diyen birini gördünüz mu? Ya aşık degildir ya da yalan söylüyordur. Aşk, karşı konulmaz tensel çekimi de icinde barındırır bence...

Evet ben de arzulamak da var özlemek de ama kabullenemediğim ve ilişkinin sürmesini engelleyen huyları var. Ben de açıkça yazmak istemedim ama çok arzuluyorum aslinda

Bende yayım, sevgilim de. O çok ilgilidir ben de ilgiyi severim. İlişkinin başında daha ciddi daha sertti. Zamanla ısındık ve sevdik biz. Sabırlı olduk birbirimizin huylarını öğrenmeye çalışıyoruz hala ama ses tonundan bile ne demek istediğini anlarım ben şimdi. Acele etmişsin. 2 ay ilgi için baskı kurmaya gelmez. Başlarda ilişki çabuk kopar ve öylede olmuş. Sen olsan daha iki ayda senden çok beklentiye giren birinden uzaklaşırdın. Bu iş böyledir. Birine yavaş yavaş yaklaşmalı, sana nasıl olmasını istiyorsan sende öyle olmalısın. Biz yaylar artışma ortamı varsa kaçarız, özgürlükçüyüz. Sıkmaya gelmez.

Bende yayım, sevgilim de. O çok ilgilidir ben de ilgiyi severim. İlişkinin başında daha ciddi daha sertti. Zamanla ısındık ve sevdik biz. Sabırlı olduk birbirimizin huylarını öğrenmeye çalışıyoruz hala ama ses tonundan bile ne demek istediğini anlarım ben şimdi. Acele etmişsin. 2 ay ilgi için baskı kurmaya gelmez. Başlarda ilişki çabuk kopar ve öylede olmuş. Sen olsan daha iki ayda senden çok beklentiye giren birinden uzaklaşırdın. Bu iş böyledir. Birine yavaş yavaş yaklaşmalı, sana nasıl olmasını istiyorsan sende öyle olmalısın. Biz yaylar artışma ortamı varsa kaçarız, özgürlükçüyüz. Sıkmaya gelmez.
Ee peki söyler misiniz nasıl tanıyabilirdim onu bana günde On dk telefonla görüşmeyi bile çok görüyor yüz yüze görüşme dersen haftadan haftaya bazen iki hafta sürüyor hatta üstelik aynı şehirde olduğumuz halde gün içinde ben arayıp mesaj atmasam telefonla bile gorusemeyecegiz sizinki ilgili olduğu için sorun olmuyor sızinki de bu anlattığım gibi olsa tahammül edebilir miydiniz bu ilgisizlige

Evet ben de arzulamak da var özlemek de ama kabullenemediğim ve ilişkinin sürmesini engelleyen huyları var. Ben de açıkça yazmak istemedim ama çok arzuluyorum aslinda
Bu sizlik bir durum değil. Asktan konusuyoruz. Siz asiksiniz ama adam aşık mi? Mesele bu! Demek ki neymiş. Tensel bir şeymiş ayni zamanda. :)

Burcunun bir önemi yok bence. Ya sizi sevmiyor ya da karakter olarak ilgisiz biri her türlü size uygun değil bence hiç bu adamla vakit kaybetmeyi önünüze bakın. Bu arada kaç yaşında eski sevgiliniz?

Merhaba arkadaslar benim bir sorunum var ve yardiminizi bekliyorum. Benim yay burcu bir sevgilim var iki aydir cikiyorduk ama bir hafta once ayrıldık merak ettiğim yay burcu acaba geri doner mi yeniden ilişki yaşamak ister mi? Onu seviyorum ama bos beklentilere kapilmak istemiyorum. Cunku 30 yasindayim. Bu arada ben de yay burcuyum ve ayrılık sebebimiz onun ilgisizligı ve beni sevdigini söylediği halde benimle görüşmek istemeyisi idi. Ben defalarca guzellikle benimle ilgilenmesini soyledim. Beni hayatına dahil etmesini istedim. Yapmadı. Ayrılıkla tehdit ettim yine yapmadı nihayet ayrıliyorum senden dedim belki kaybetmekten korkarda ilgi gosterir diye umdum ama ses cikarmadi ayriligi hemen kabul etti. Seven insan ayrılığı bu kadar kolay kabul eder mi gitme demez mi böyle sessiz kalır mi
ben de yay burcundanım.
kimseye eyvallahım olmaz.
giden gider, kalan kalır.

Burcunun bir önemi yok bence. Ya sizi sevmiyor ya da karakter olarak ilgisiz biri her türlü size uygun değil bence hiç bu adamla vakit kaybetmeyi önünüze bakın. Bu arada kaç yaşında eski sevgiliniz?
Daha onceden hep sevdigini soylerdi hic sevmiyorum da demedi amaçok ilgisiz ve bu ilgisizlik benim kalbimi kırıyor daha önce deli divane aşık olduğu kadinin bile peşinden kosmadigini anlatmıştı. Ben 30 o 38 yasindayiz

Ben de yay burcuyum ama aşıksam umursarim ya sen aşık olmadigindan bunu söylüyorsun bence
ben evliyim 13 yıldır.
benim tek derdim mutlu olmak.
mutsuz olduğum evliliği, ilişkiyi, işi sürdürmem.
aşk ömür boyu değil sonuçta.
bağımlılıkla karıştırılabiliyor.

Canım ok yaydan çıkmış zor :KK30::KK30:ilahi böyle soruya böyle cevap ama yani...:süslü:

Back
X