sevgilimden ayrılmalımıyım?

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim derdim var:(3 yıllık bir beraberliğim var bi küs bi barışık buralara kadar getirdik birbirimizi seviyoruz...ailesi beni tanır çokda severler.yaklaşık 1.5 yıl önce benim sevgilimin bir erkek akrabası benim varlığımı bile bile sevgilime kendi kız arkadaşının arkadaşını ayarlamaya çalıştı.amaç beraber takılalım gezelim tozalımdı çünkü beş para etmezin teki.malesefki o dönemde sevgilimde o bıoşkuğa düştü kızla bi kaç kez görüştü ve aramızda kıyametler koptu çpk kötü şeyler oldu.neyse ben affettim sonuç olarak sevgilimi.o akrabasıylada konuşmuyorum.geçende sevgilim o akrabasının evlenmek üzere olduğunu söyledi.yani sevgilisiyle evleniyo ama ben çok üzgünüm.çünkü onlar evlenince sevgilimin o bi kaç günde olsa görüştüğü kız arkadaşı aracılığıyla sürekli haber alacak sevgilimden,hatta kız belkide ara ara sevgilime o kızdan bahsedecek.sonuçta o kızın arkadaşı ve artık gelinleri oluyor.kendi arkadaşını yine sevgilime ayarlamaya çalışacak.sırf onlar evlendiği için ben sevgilimden ayrlmayı düşünüyorum.belki düğüne bile gelecek o kız:(çok üzgünüm.ne yapayım kızlar.ben onlar ayrılır sevgilim bidaha o kızla hiç alaka kuramaz diyordum ama olmadı:(durumdan daha sevgilime bahsetmedim ama çok huzursuzum.bana akıl verin lütfen

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim derdim var:(3 yıllık bir beraberliğim var bi küs bi barışık buralara kadar getirdik birbirimizi seviyoruz...ailesi beni tanır çokda severler.yaklaşık 1.5 yıl önce benim sevgilimin bir erkek akrabası benim varlığımı bile bile sevgilime kendi kız arkadaşının arkadaşını ayarlamaya çalıştı.amaç beraber takılalım gezelim tozalımdı çünkü beş para etmezin teki.malesefki o dönemde sevgilimde o bıoşkuğa düştü kızla bi kaç kez görüştü ve aramızda kıyametler koptu çpk kötü şeyler oldu.neyse ben affettim sonuç olarak sevgilimi.o akrabasıylada konuşmuyorum.geçende sevgilim o akrabasının evlenmek üzere olduğunu söyledi.yani sevgilisiyle evleniyo ama ben çok üzgünüm.çünkü onlar evlenince sevgilimin o bi kaç günde olsa görüştüğü kız arkadaşı aracılığıyla sürekli haber alacak sevgilimden,hatta kız belkide ara ara sevgilime o kızdan bahsedecek.sonuçta o kızın arkadaşı ve artık gelinleri oluyor.kendi arkadaşını yine sevgilime ayarlamaya çalışacak.sırf onlar evlendiği için ben sevgilimden ayrlmayı düşünüyorum.belki düğüne bile gelecek o kız:(çok üzgünüm.ne yapayım kızlar.ben onlar ayrılır sevgilim bidaha o kızla hiç alaka kuramaz diyordum ama olmadı:(durumdan daha sevgilime bahsetmedim ama çok huzursuzum.bana akıl verin lütfen

durumunu inan çok iyi anlıyorum. seni yiyip bitiriyordur bu his. aynılarını ben de yaşadım. buna rağman verecek öğüt bulamadım. çok sinir bozucu bir durum

Düğüne gitme ihtimalin varsa git..Ama çok da takma ondan bahsedecekler de bilmemne de diye sakın da ayrılma..O kızla erkek arkadaşın görüşmek istese en kötü facebooktan bulur birbirlerini yine görüşürlerdi demekki öyle bir durumları yok salla gitsin.Ama düğüne gidebiliyorsan git çok da güzel ol :34:

erkek arkadaşınız ne o adamla nede yeni gelin hanımla görüşmek zorunda değil ki, görüşselerde illa bu muhabbetlere girilcek diye bir zorunluluk yok.

erkek arkadaşınız istemediği sürece hiçbirşey olmaz, bu durumdada "güven" konusu çıkıyor ortaya :31:

sevgiline güveniyorsan bence ayrılma 3 yıl olmuş az çok bilirsin o kızla tekrar görüşüp görüşmeyeceğini ama görüşmez dersen umrunda bile olmasın...

Seviyorum,beraberiz vs.Açılan başlık ayrılmalıyım ?:53:

Bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu.:19:

düşüncelerinde haklı olabilirsin belki aralarını yapmak isteyebilirler benim eşim arkadaşına yakın arkadaşımı yapmask istdi ama olmadı sonradan öğrendimki konuştuğu kız varmış ayırmak istiyorlarmış o yüzden dikkatli ol..

cnm eğer sorun buysa hayır diyecektim ama sen ihtimal veriyorsan iş vahim çünkü yapacak olan başkasıylada yapar yani demek istediğim seni aldatma eğilimi olacağını düşünüyorsan güvenemiyorsan ona açıkça söyle ve birkaç gün çek kendini hep o yapsın herşeyi yani o arasın o birşeyler sorsun şöyle böyle mi yapsak diye bakalım seni kazanmak için neler yapacak.... ve sakın sürekli dırdır yapma sen yaparsın falan diye olmasada aklına sokarsın ama bu taktik genelde işe yarar çok yüz verme erkek milleti malum.... senin onu bırakabileceğin ihtimali aklında hep bulunsun

düşüncelerinde haklı olabilirsin belki aralarını yapmak isteyebilirler benim eşim arkadaşına yakın arkadaşımı yapmask istdi ama olmadı sonradan öğrendimki konuştuğu kız varmış ayırmak istiyorlarmış o yüzden dikkatli ol..

Nasıl karışırlar bu kadar insanların işine ne kadar üzücü :50:

maalesef öyle ama arkadaşı çok istedi bizim kız istemedi allahtan ve çok sinirim bozuldu öğrenince. benim arkadaşım olmayınca o kızla evlendi ve şimdi 2 çocuğa hamile moralini bozmak istemem yanlış anlama ama bizim başımıza geldi dikkatli ol seen bilirsin az çok yapıp yapmayacağını

kızlar düğüne gitme ihtimalim yok malesef.aldatma ihtimaline gelince sonuç olarak bir kere bikaç günde olsa bunlar görüştüya şimdi neolurne olmaz bilememki.ha erkek arkadaşım bana çok ilgili nebileyim evlenmek istiyo falan dersimi aldım diyor ama bilemem:(((sonuçta bu yeni evlenen çift birzaman sevgilim numarasını kıza defalarca verdiler.sevgilim bu akrabasıyla küs kaldı hatta birzaman ama barıştılar sonra

bide kız pek evlenilecek bir kız değil.hergün başka sevgiliyle beraber.görüyorum çünkü anca takılıp gönül eğlendirilebilecek biri.onla evlenir falan diye düşüncem yok.ama o kızdan ona bahsetmelerine bile tahammül edemem

bide kız pek evlenilecek bir kız değil.hergün başka sevgiliyle beraber.görüyorum çünkü anca takılıp gönül eğlendirilebilecek biri.onla evlenir falan diye düşüncem yok.ama o kızdan ona bahsetmelerine bile tahammül edemem

O zaman bu korku,endişe neden ?:20:

düğüne o kızın gelme ihtimali olduğu için ve görüşme ihtimali olduğu için sen sevgilinden ayrılmayı düşünüyosun bravo :46::46::46::46:

O zaman bu korku,endişe neden ?:20:

diyorumya tahammül edememmm okızla ilgili tek kelime konuşma ihtimalleri olmasına...ben onun akrabasına bile bakarken o zor günlerimizi hatırlayıp üzülüyorum şimdi birdiler iki oldular.biz evlenince onlarla sürekli beraber olucaz çünkü yakın akrabas sonuçta ben okıza baktıkça çıldırırım diye düşünüyorumayrılsammı diyorum ama pişman olmaktan korkuyorum

diyorumya tahammül edememmm okızla ilgili tek kelime konuşma ihtimalleri olmasına...ben onun akrabasına bile bakarken o zor günlerimizi hatırlayıp üzülüyorum şimdi birdiler iki oldular.biz evlenince onlarla sürekli beraber olucaz çünkü yakın akrabas sonuçta ben okıza baktıkça çıldırırım diye düşünüyorumayrılsammı diyorum ama pişman olmaktan korkuyorum

bence 5 dakka bekleme:20:
içindeki şüphe seni yer bitirir.sonra ilerde yüzyüzede geliceksiniz mazalah çok zor durum.ayrıl ve kolaya kaç.
demekki gerçekten sevmiyosun bahane üretiyosun birlikte olmak için.
seven insan herşeye katlanır.sen bu düüncelerinle bile o kıza prim veriyosun farkında değilsin.zaten sevmiyosun belli boşuna zaman kaybetme en azından.dört duvar arasında olan dışarıyla iletişimi olmayan birisiyle birlikte ol.için içini yemesin yazık nasıl başa çıkarsın.

anlamıyorum böle ilişkileri yemin ederim.ne kolay ya :47:

yok canım bu sebepten ayrılırmı hiç insan?

sen biraz sakinleş... sabırlı ol.. düğün bir geçsin bakalım ne olacak...

kızlar olrmuuu sevgilimi çok seviyorum o da beni.ama bunlar el birliliği ile ve tabiki sevgilimin de en büyük hatasıyla geçmişte görüştüler bi kaç günde olsa.haa şuan kızında sevgiliisi var evet bende diyorum ya napıyosun bu yüzden bitermi belkide hiç kızın konusu bile geçmiyecek ama işte çok kıskançım ben çokkkkkk:((((

kızlar olrmuuu sevgilimi çok seviyorum o da beni.ama bunlar el birliliği ile ve tabiki sevgilimin de en büyük hatasıyla geçmişte görüştüler bi kaç günde olsa.haa şuan kızında sevgiliisi var evet bende diyorum ya napıyosun bu yüzden bitermi belkide hiç kızın konusu bile geçmiyecek ama işte çok kıskançım ben çokkkkkk:((((

kusura bakma ama ben bunda kıskançık görmüyorum.kıskanan insan kaybetmememk için elinden gelen herşeyi yapar.ben burda sevgiline güvenmediğini alışkanlıkla devam eden bi ilişkiyi görüyorum.hiç kusura bakma canım.kimler neler atlatıyo ama kolaya kaçanlarda oluyo böle işte.sanırım 24 yaşındasın ve hayatının yarısını bile yaşamadın :20:

peki ne yapayım ozaman arkadaşlar.ne önerirsiniz?yani ben sevgilimin akrabası neysede o evleneceği kızı görünce nasıl dayanaym.o zor günlerimiz nasıl aklıma gelmesin.okız o ayarladıkları kızın yakın arkadaşı sonuçta.nalet olsun ya:((o olay bizi okadar yıprattıki durumu sevgilime açamıyorum bile.yine okonuya geldin döndün dolaştın diycek

Back
X