merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim derdim var

3 yıllık bir beraberliğim var bi küs bi barışık buralara kadar getirdik birbirimizi seviyoruz...ailesi beni tanır çokda severler.yaklaşık 1.5 yıl önce benim sevgilimin bir erkek akrabası benim varlığımı bile bile sevgilime kendi kız arkadaşının arkadaşını ayarlamaya çalıştı.amaç beraber takılalım gezelim tozalımdı çünkü beş para etmezin teki.malesefki o dönemde sevgilimde o bıoşkuğa düştü kızla bi kaç kez görüştü ve aramızda kıyametler koptu çpk kötü şeyler oldu.neyse ben affettim sonuç olarak sevgilimi.o akrabasıylada konuşmuyorum.geçende sevgilim o akrabasının evlenmek üzere olduğunu söyledi.yani sevgilisiyle evleniyo ama ben çok üzgünüm.çünkü onlar evlenince sevgilimin o bi kaç günde olsa görüştüğü kız arkadaşı aracılığıyla sürekli haber alacak sevgilimden,hatta kız belkide ara ara sevgilime o kızdan bahsedecek.sonuçta o kızın arkadaşı ve artık gelinleri oluyor.kendi arkadaşını yine sevgilime ayarlamaya çalışacak.sırf onlar evlendiği için ben sevgilimden ayrlmayı düşünüyorum.belki düğüne bile gelecek o kız

çok üzgünüm.ne yapayım kızlar.ben onlar ayrılır sevgilim bidaha o kızla hiç alaka kuramaz diyordum ama olmadı

durumdan daha sevgilime bahsetmedim ama çok huzursuzum.bana akıl verin lütfen