sevgilimden ayrılmalımıyım?

kızlar olrmuuu sevgilimi çok seviyorum o da beni.ama bunlar el birliliği ile ve tabiki sevgilimin de en büyük hatasıyla geçmişte görüştüler bi kaç günde olsa.haa şuan kızında sevgiliisi var evet bende diyorum ya napıyosun bu yüzden bitermi belkide hiç kızın konusu bile geçmiyecek ama işte çok kıskançım ben çokkkkkk:((((

3 yıllık ilişkini sevgilini emeğini ve zamanını bir aşifteye bırakmak istiyorsan bize sorma terket o adamı.aklını başına al içindeki hırstan kurtul seviyorsanda adamı tut elinde

3 yıllık ilişkini sevgilini emeğini ve zamanını bir aşifteye bırakmak istiyorsan bize sorma terket o adamı.aklını başına al içindeki hırstan kurtul seviyorsanda adamı tut elinde

seviyorsan sırf bu yüzden ayrılmaman gerekir diye düşünüyorum ..hem erkek arkadasın seni bir kac günlüğüne aldatmıs ve sen bu durumu kabullenmişsin.bu olayı unutacak kadar seviyorsan neden bunu bu kadar taktın anlamıs değilim.Hem erkek arkadasın da kabahati bul madem seviyor görüşmesin bir daha...

sağolun kızlar genelde fikirleriniz ayrılmamam yönünde anladığım kadarıyla.içimdeki hırsa engel olamıyorum ama dedikleriniz üzere sabırlı davranıcam.evet bu olayı affettim ama gelin birde bana sorun hala daha okızı gdip bulasım konuşasım var.ne yaşadınız ne oldu ne bitti diye.doğru söyleyeceğini bilsem konuşurum ama Allah orkusu olmayan insan o ne dese beklerm...böle olaylarla karşılaşınca sevgilime kzııyorum işte bizi ne hale düşürdü oyüzden çeksin ayrılığıda ne hali varsa görsün diyorum ama dayanamıyorum işte:(

Ben olsam yerinde kıyametlerin kıyameti kopar,değil sevgilim düğüne gidecek o çocukla bile görüşemezdi canım,sen de düğüne gönderme ya da sen de git..ne diye görüşmelerine izin veriyosun ki zaten..ileri de aklını çelmeyeceğini nereden biliyorsun?

Son düzenleme:
küs kaldılar bi dönem ama bunlar yakın akraba ve aileleri birbirine çok bağlı barıştırdılar bunları ve barıştılar bunlarda yani aynı aile içerisinde yakın akrabalara küs de kalamaz bence bizdede olmaz öle şeyler.bilmiyorum :(düğüne gitme ihtimalim yokmalesef konuyu huzursuzluğumu bile açmadım sevgilime ben içten içe üzülüyorum hala.onların evliliği biizm bitişimize sebep olmalımı bilmiyorum

küs kaldılar bi dönem ama bunlar yakın akraba ve aileleri birbirine çok bağlı barıştırdılar bunları ve barıştılar bunlarda yani aynı aile içerisinde yakın akrabalara küs de kalamaz bence bizdede olmaz öle şeyler.bilmiyorum :(düğüne gitme ihtimalim yokmalesef konuyu huzursuzluğumu bile açmadım sevgilime ben içten içe üzülüyorum hala.onların evliliği biizm bitişimize sebep olmalımı bilmiyorum

Buna odaklanırsan biter tabi..düşünme bunları,bitcek olsa o zaman biterdi seni seviyor ki seninle..senin bu konuda sağlam durman lazım..bence bitmesinden korkacak kişi sevgilin olmalı,sana hatayı o yaptı,tekrarlarsa seni tamamen kaybeder..bunlara takılma canım,kendine güven,sana böyle bir hata yapmış birine karşı bu kadar vicdanlı olma..

bu durum sevgilinle ilgili. nasıl olurdu o kızla buluşur? bence bir kere yapılan bir daha yapılabilir. nasıl olurda seni severken seninleyken başkasıyla çıkar?
sen bu durumda o kızla değil de sevgilinle arandaki güven problemini çöz. hadi o kızdan kurtuldun, peki dışarıda ki yüzlerce kız? onlardan nasıl koruyacaksın?

o konuştuğu dönemde biz ayrıydık.haa kesin bir ayrılık değildi küsdük desek daha doğru olur.zaten çok zor zamanlar geçirdik.atlatana kadar neler çektik

bu durumda onun ders alıp almadığı pişmanlığı tartışılmalı. ona güvenmekten başka çaren yok. bence birşeyleri ertelemek ya da araya girmektense doğal akışına bırakıp neler olacağına bak.

Tatlım illa da görüşmek zorunda degilsin evlenince, illa görüşmen gerekirse resmi bir sekilde gerektiği kadar görüşürsün. Ha ben olsam evlenince bu çiftler görüşmem, esime de resti çekerim bu konuda. Neticede benim varlığımı bile bile sevdiğim kisiye birini ayarlamaya çalışan insanlarla neden görüşeyim ki?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim derdim var:(3 yıllık bir beraberliğim var bi küs bi barışık buralara kadar getirdik birbirimizi seviyoruz...ailesi beni tanır çokda severler.yaklaşık 1.5 yıl önce benim sevgilimin bir erkek akrabası benim varlığımı bile bile sevgilime kendi kız arkadaşının arkadaşını ayarlamaya çalıştı.amaç beraber takılalım gezelim tozalımdı çünkü beş para etmezin teki.malesefki o dönemde sevgilimde o bıoşkuğa düştü kızla bi kaç kez görüştü ve aramızda kıyametler koptu çpk kötü şeyler oldu.neyse ben affettim sonuç olarak sevgilimi.o akrabasıylada konuşmuyorum.geçende sevgilim o akrabasının evlenmek üzere olduğunu söyledi.yani sevgilisiyle evleniyo ama ben çok üzgünüm.çünkü onlar evlenince sevgilimin o bi kaç günde olsa görüştüğü kız arkadaşı aracılığıyla sürekli haber alacak sevgilimden,hatta kız belkide ara ara sevgilime o kızdan bahsedecek.sonuçta o kızın arkadaşı ve artık gelinleri oluyor.kendi arkadaşını yine sevgilime ayarlamaya çalışacak.sırf onlar evlendiği için ben sevgilimden ayrlmayı düşünüyorum.belki düğüne bile gelecek o kız:(çok üzgünüm.ne yapayım kızlar.ben onlar ayrılır sevgilim bidaha o kızla hiç alaka kuramaz diyordum ama olmadı:(durumdan daha sevgilime bahsetmedim ama çok huzursuzum.bana akıl verin lütfen

bence terk et sevgilini..ben anlamıyorum yaaa, nasıl affettın? resmen başka bırıyle buluşmuş..balık baştan kokar cnm..sen bugün o kızla buluşmasını engellesen,yarın başka bi kızla başın ağrıyacak..HERŞEY İLKLERLE BAŞLAR!!

bence terk et sevgilini..ben anlamıyorum yaaa, nasıl affettın? resmen başka bırıyle buluşmuş..balık baştan kokar cnm..sen bugün o kızla buluşmasını engellesen,yarın başka bi kızla başın ağrıyacak..HERŞEY İLKLERLE BAŞLAR!!

zaten affedene kadar şu halimize gelene kadar bile nelerr neler çektik.ikimizde çok yıprandık.çok mahfolduk.ama kopamadık.yıllarımız güzelgünleriiz var çünkü.bukadar yıpranmışlığın üstüne bide bu çıktı.napcam bilmiyorum.

cnm sen bu sebepten dolayı ayrılmayı düşünüosan hem kendine hem sevgiline güvenmiyosun demektir... sevgilin akrabasının gazıyla hareket edip bikaç günlük heves için geçici ilişki yaşayabilcek potansiyeldeyse çok üzgünüm ama zaten seni sevmiyo değer vermiyo demektir... durum öyleyse zaten ayrılmak en hayırlısı... soğukkanlı ol cnm herşeyin hayırlısı

Boyle bi konuda biz.dışardan ne söylesek nafile. En iyi karari sen kendinverirsin.ama ben olsam en basran bitirirdim ya da iyi bi ders verirdim ki bi daha kimseyle gorusmeyi dahi dusunmesin.bi sure zaman ver ona eviyorum diyorsun sonucta.kolay kolay bitemez ilişki. iyice bi olc tart. Ona gönderebileceğini düşünüyorsan devam et. Umarım herşey iyi olur mutlu olursunuz

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için çoğunuz devam et kimseye papuç bırakma diyor anladığım kadarıla kiminizde bitsin diyor.ders derken ne yapabilirimki.zaten yıprandıkça yıprandık.şuan ikimizdede hala o yıpranma dönemimizin ağırlığı var.yani bir ayrılığı daha kaldıramayabilriiz oyüzden karar veremedim ne yapsam bu durumda diye.

zaten affedene kadar şu halimize gelene kadar bile nelerr neler çektik.ikimizde çok yıprandık.çok mahfolduk.ama kopamadık.yıllarımız güzelgünleriiz var çünkü.bukadar yıpranmışlığın üstüne bide bu çıktı.napcam bilmiyorum.

tabi cnm savaşını ver..kızım ne savaşı yaaa?? sen bu ınsanlar evlenmeyı düşünmüyormusun? evlenınce herşey öyle şuan ki gibi toz pembe mi olacak sanıyorsun''sevgılıyken böyle yapıyorsa, evlenınce zaten aynı evde yaşamaktan sıkılır , sonra uğraş dur, ömrünü harcarsın KEŞKELER yakanı bir an olsun bırakmaz....bu tarz ilişkilere aklım ermıyor yaa..resmen aldatmışş ''beyınsel'' olarak illaki bişeyler yapması mı lazım?

Son düzenleme:
kızlar sevgilimle konuştuk o akrabasının düğünü gidemeyeceğini söyledi.çok yoğun çalışıyor o gün vardiyası varmış izin de vermiyolar 1.dereceden akraba olmadığı için dedi.aslında iyi oldu düğünün de olmaması o aptal kızda gelirmi acaba falan diyodum düğüne ama sorun sadece bkaç saatlik düğün değilki sonuçta onlar evleniyo ve kız artık bunların gelini.sonra ondan haber vermeye calışırmı yada o kız haber almaya çalışırmı bilmiyorum:(hoş diyorumya kız şuan benim takip edebildiğim 10. 15. sevgilisinde falan hatta bikaçını beraber yürütüyo çocukları haberdar edesim geliyo bazen ama bulaşmak istemiyorum ona..yani haberdar edermi ihtimaliyle bitirmek istemiyorum ama huzursuzummmmmmmmm

sevgilinin o akrabasıyla hiç görüştünmü yani samimiyetiniz nasıldı ? Ben olsam sevmesem bile aramı o akrabayla ve yeni gelinle iyi tutmaya calısırdım.eğer onları kendi tarafına cekebilirsen sorun yavaş yavaş çözülmeye başlar.ve sevgilinede o kızdan onu cok kıskandıgını belli etme.biliyorum cok zor olucak ama 3nüz aynı ortamda bulunursanız bıle sinirini ve huzursuzlugunu belli etme.çnkü bi erkege bunu belli ettiginde sırf egosunu tatmin etmek icin bunu kullanır.öyle bir ortamda belli etme biliyorum zor olucaktır ama trip atıp terslemede,rahat davran hafiften umursamıyomus gibi ama sakın tersleme.bu sefer erkek o kızla ılgılenmeyı,egoyu bıryana bırakır ve sendeki bu tuhaflıgı çözmek icin senin dibinden ayrılmıycaktır.

sevgilinin o akrabasıyla hiç görüştünmü yani samimiyetiniz nasıldı ? Ben olsam sevmesem bile aramı o akrabayla ve yeni gelinle iyi tutmaya calısırdım.eğer onları kendi tarafına cekebilirsen sorun yavaş yavaş çözülmeye başlar.ve sevgilinede o kızdan onu cok kıskandıgını belli etme.biliyorum cok zor olucak ama 3nüz aynı ortamda bulunursanız bıle sinirini ve huzursuzlugunu belli etme.çnkü bi erkege bunu belli ettiginde sırf egosunu tatmin etmek icin bunu kullanır.öyle bir ortamda belli etme biliyorum zor olucaktır ama trip atıp terslemede,rahat davran hafiften umursamıyomus gibi ama sakın tersleme.bu sefer erkek o kızla ılgılenmeyı,egoyu bıryana bırakır ve sendeki bu tuhaflıgı çözmek icin senin dibinden ayrılmıycaktır.

canım o akrabasıyla aram çok iyiydi.ama o olaydan sonra hiç karşıkarşıya gelmedik.yani bi bakmak isterdim yüzüme bakabiliyomu diye ama karşılaşmadık.canım ben zaten okızı kıskanmıyorumki yani inanın kıskanılacak hiçbişesi yok ee ozaman ne derseniz.hani ndan bahsedilmesini istemem kız ne tipte olursa olsun sonuçta onun konuşulması demek otomatikmen bizi o zor kötü günlerimize götürür.endişem bu

o akrabanında yaptığı iş,iş değilmiş sinir oluyorum oyle insanlara yaa.sevgilinde bir gaflete düşmüş yapmış bir hata..ne desem şimdi bilemedim..

Back
X