- 20 Temmuz 2022
- 282
- 354
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Allahtan belanızı arıyorsunuz.Benim 9 aylık bi ilişkim var. Sevgilim iyi anlayışlı tatlı sevecen biri. Şimdiye kadar bi kötülüğünü kabalığını hiç görmedim. Hep bana destek olur hastaneye gideceğimde beni götürür ilacımı alır iyi hissetmediğimde kaç kere kapıma gelmişliği var, ailesiyle tanıştık beraber birçok kez etkinlikler yaptık ve daha yazmayacak birsürü şey.. Bu kadar şeyin yanında derdin ne diyeceksiniz. Ben koç burcu olduğum için mi bilmiyorum ama ilişkide çok fazla ilgiden hoşlanan biriyim çok ilgi görünce ilişkiye daha fazla bağlanıyorum mutlu oluyorum. Ama erkek arkadaşım benden daha sakin yapıda olduğu için benim gibi heyecanlı yüksek değil davranışları bana yaklaşımı daha sakin. Böyle olunca ben bazen acaba beni sevmiyor mu, bana aşık değil mi diye düşüncelere kapılıyorum. Oysa hiç öyle bir durum yok beni sevdiğini biliyorum ama ilgisini hissedemeyince durgunlaşıyorum ve üzülüyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum böyle bi durumdan dolayı ilişkimi heba etmek istemiyorum, ama ona ayak uyduracağım diye heyecanımı da kaybetmek istemiyorum. Bana tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?
Bende Koç burcuyum dediğiniz gibi serinkanlı insanlar modumu düşürüp şüphe duymama sebep oluyor,ilişkilerim hep bu yüzden bemim tarafımdan bitirildi.Benim 9 aylık bi ilişkim var. Sevgilim iyi anlayışlı tatlı sevecen biri. Şimdiye kadar bi kötülüğünü kabalığını hiç görmedim. Hep bana destek olur hastaneye gideceğimde beni götürür ilacımı alır iyi hissetmediğimde kaç kere kapıma gelmişliği var, ailesiyle tanıştık beraber birçok kez etkinlikler yaptık ve daha yazmayacak birsürü şey.. Bu kadar şeyin yanında derdin ne diyeceksiniz. Ben koç burcu olduğum için mi bilmiyorum ama ilişkide çok fazla ilgiden hoşlanan biriyim çok ilgi görünce ilişkiye daha fazla bağlanıyorum mutlu oluyorum. Ama erkek arkadaşım benden daha sakin yapıda olduğu için benim gibi heyecanlı yüksek değil davranışları bana yaklaşımı daha sakin. Böyle olunca ben bazen acaba beni sevmiyor mu, bana aşık değil mi diye düşüncelere kapılıyorum. Oysa hiç öyle bir durum yok beni sevdiğini biliyorum ama ilgisini hissedemeyince durgunlaşıyorum ve üzülüyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum böyle bi durumdan dolayı ilişkimi heba etmek istemiyorum, ama ona ayak uyduracağım diye heyecanımı da kaybetmek istemiyorum. Bana tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?
Evet kesinlikle hatalı hatasız yok sadece birazcık karakterlerimiz uyuşmuyorBende Koç burcuyum dediğiniz gibi serinkanlı insanlar modumu düşürüp şüphe duymama sebep oluyor,ilişkilerim hep bu yüzden bemim tarafımdan bitirildi.
Sizi dengeleyen biriyle olmalısınız, yani burada hatalı hatasız diye bir ayrım yapılamaz karakter farklıysa farklıdır kimse için de değişilmiyor, hepimiz neysek oyuz.
Yapısı bu ya kabullenin ya bitirin. Bitirin dememin sebebi şu siz talepleriniz karşılanmadıkça bastıracaksınız bastırdıkça çocuk bunalıp ilişki olumsuz evreye geçecek. Bu ilgi bana yeter zamanla daha iyi olabilir diyorsanız devam ama yetmez diyorsanız yıpratmayın.Benim 9 aylık bi ilişkim var. Sevgilim iyi anlayışlı tatlı sevecen biri. Şimdiye kadar bi kötülüğünü kabalığını hiç görmedim. Hep bana destek olur hastaneye gideceğimde beni götürür ilacımı alır iyi hissetmediğimde kaç kere kapıma gelmişliği var, ailesiyle tanıştık beraber birçok kez etkinlikler yaptık ve daha yazmayacak birsürü şey.. Bu kadar şeyin yanında derdin ne diyeceksiniz. Ben koç burcu olduğum için mi bilmiyorum ama ilişkide çok fazla ilgiden hoşlanan biriyim çok ilgi görünce ilişkiye daha fazla bağlanıyorum mutlu oluyorum. Ama erkek arkadaşım benden daha sakin yapıda olduğu için benim gibi heyecanlı yüksek değil davranışları bana yaklaşımı daha sakin. Böyle olunca ben bazen acaba beni sevmiyor mu, bana aşık değil mi diye düşüncelere kapılıyorum. Oysa hiç öyle bir durum yok beni sevdiğini biliyorum ama ilgisini hissedemeyince durgunlaşıyorum ve üzülüyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum böyle bi durumdan dolayı ilişkimi heba etmek istemiyorum, ama ona ayak uyduracağım diye heyecanımı da kaybetmek istemiyorum. Bana tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?
Aslında bu yüzden çoğu zaman kavga çıkardığım ya da trip attığım da oldu. Ama onun yapısı bu değişmiyor. Ama her şeyi genel olarak düşününce ayrılmak istemiyorum ondanYapısı bu ya kabullenin ya bitirin. Bitirin dememin sebebi şu siz talepleriniz karşılanmadıkça bastıracaksınız bastırdıkça çocuk bunalıp ilişki olumsuz evreye geçecek. Bu ilgi bana yeter zamanla daha iyi olabilir diyorsanız devam ama yetmez diyorsanız yıpratmayın.
o zaman siz biraz dengeleneceksiniz. Ortalık çakal, kadın parası yiyen, eskortçu ,hain agzı bozuk pislik sapık erkekler ile dolu. İyi aile çocugu bulmuşken kaprislerinizle işi bozarsanız çok üzülebilirsiniz.Aslında bu yüzden çoğu zaman kavga çıkardığım ya da trip attığım da oldu. Ama onun yapısı bu değişmiyor. Ama her şeyi genel olarak düşününce ayrılmak istemiyorum ondan
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Benim de geçmiş yaşantılardan kalma kaygılarım car. Bazen durgun konuştuğunda acaba benden ayrılacak mı diye düşünmeye başlıyorum direkt. Bunlardan nasıl kurtulurum bilmiyorumÜç aşağı beş yukarı seninle aynıyım bende bir de artı olarak kaygı var, geçmişte yaşadıklarımdan varsayıyorum gözle görülür bir problem olmasa bile çok kaygılanırım her şey bozulacak zannederim hep. Sana tavsiyem akışta kalmaya gayret göstermelisin, ilişkinde pozitif durumlara tutunursan zamanla bunu aşabilirsin diye düşünüyorum.
Çok çok haklısınız. Böyle yapıcı ve gerçekçi yorumlar bana iyi geliyoro zaman siz biraz dengeleneceksiniz. Ortalık çakal, kadın parası yiyen, eskortçu ,hain agzı bozuk pislik sapık erkekler ile dolu. İyi aile çocugu bulmuşken kaprislerinizle işi bozarsanız çok üzülebilirsiniz.
Daha ne yapacak ki adamBenim 9 aylık bi ilişkim var. Sevgilim iyi anlayışlı tatlı sevecen biri. Şimdiye kadar bi kötülüğünü kabalığını hiç görmedim. Hep bana destek olur hastaneye gideceğimde beni götürür ilacımı alır iyi hissetmediğimde kaç kere kapıma gelmişliği var, ailesiyle tanıştık beraber birçok kez etkinlikler yaptık ve daha yazmayacak birsürü şey.. Bu kadar şeyin yanında derdin ne diyeceksiniz. Ben koç burcu olduğum için mi bilmiyorum ama ilişkide çok fazla ilgiden hoşlanan biriyim çok ilgi görünce ilişkiye daha fazla bağlanıyorum mutlu oluyorum. Ama erkek arkadaşım benden daha sakin yapıda olduğu için benim gibi heyecanlı yüksek değil davranışları bana yaklaşımı daha sakin. Böyle olunca ben bazen acaba beni sevmiyor mu, bana aşık değil mi diye düşüncelere kapılıyorum. Oysa hiç öyle bir durum yok beni sevdiğini biliyorum ama ilgisini hissedemeyince durgunlaşıyorum ve üzülüyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum böyle bi durumdan dolayı ilişkimi heba etmek istemiyorum, ama ona ayak uyduracağım diye heyecanımı da kaybetmek istemiyorum. Bana tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?
Ben de tersi açıdan sıkıntı yaşıyorum.sürekli atraksiyon ve mesele çıkaran insanlar beni çok yoruyor. Ben de kaç kere bu yüzden ilişkilerimi bitirdim.size gereken bana, bana gereken size gelmiş anlaşılan.hep böyle olmaz mı zaten ? Benimki de hep atraksiyonlardan ve sıkılıktan bitirildi.hiç sıkı ilişkiye gelemiyorum ya.kapana kısılmış gibi hissediyorum.keşke benim ilişkilerim size sizin ilişkileriniz bana gelseymiş.Bende Koç burcuyum dediğiniz gibi serinkanlı insanlar modumu düşürüp şüphe duymama sebep oluyor,ilişkilerim hep bu yüzden bemim tarafımdan bitirildi.
Sizi dengeleyen biriyle olmalısınız, yani burada hatalı hatasız diye bir ayrım yapılamaz karakter farklıysa farklıdır kimse için de değişilmiyor, hepimiz neysek oyuz.
onun burcu ne peki?Benim 9 aylık bi ilişkim var. Sevgilim iyi anlayışlı tatlı sevecen biri. Şimdiye kadar bi kötülüğünü kabalığını hiç görmedim. Hep bana destek olur hastaneye gideceğimde beni götürür ilacımı alır iyi hissetmediğimde kaç kere kapıma gelmişliği var, ailesiyle tanıştık beraber birçok kez etkinlikler yaptık ve daha yazmayacak birsürü şey.. Bu kadar şeyin yanında derdin ne diyeceksiniz. Ben koç burcu olduğum için mi bilmiyorum ama ilişkide çok fazla ilgiden hoşlanan biriyim çok ilgi görünce ilişkiye daha fazla bağlanıyorum mutlu oluyorum. Ama erkek arkadaşım benden daha sakin yapıda olduğu için benim gibi heyecanlı yüksek değil davranışları bana yaklaşımı daha sakin. Böyle olunca ben bazen acaba beni sevmiyor mu, bana aşık değil mi diye düşüncelere kapılıyorum. Oysa hiç öyle bir durum yok beni sevdiğini biliyorum ama ilgisini hissedemeyince durgunlaşıyorum ve üzülüyorum. Bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum böyle bi durumdan dolayı ilişkimi heba etmek istemiyorum, ama ona ayak uyduracağım diye heyecanımı da kaybetmek istemiyorum. Bana tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?
Akreponun burcu ne peki?
Sen ben olabilirsinO kadar iyi anlıyorum ki sizi. Benim de geçmiş yaşantılardan kalma kaygılarım car. Bazen durgun konuştuğunda acaba benden ayrılacak mı diye düşünmeye başlıyorum direkt. Bunlardan nasıl kurtulurum bilmiyorum
Aradığım yorum. Ne burçmuş ama yaa.Bu aralar iyi koç yaptıilgiden kastınız nedir mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?