sevgilimden dayak yedim:(

mnnak

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
16
0
6
Samsun
selam arkadaşlar.sevgilimin yanındayım bi kaç günlüğüne.bugün kavga ettik evlenmicem seninle dedim dememle tekme tokat dayak yedim.akşam evi terketmiym diye kapıyı kilitledi gitti nöbete(çalışmaya).sabah gelcek.yardım edin lütfen şimdi ben napıcam

evlenmeyeceksin tabi ki...

Polisi arıyorsun durumu izah ediyorsun darp raporu alıyorsun mahkemeye veriyorsun adi şerefsize bak ya !

ordan paçayı kurtarana kadar ılımlı davran, sonra bi daha arkana bakmadan kaç yanından...
hele hele evlenmeye kalkışma, sonra çok ağlarsın burda eşim beni dövüyor diye...aklını başına al...

polisi ara
adinida degi$tir sevgili degil ex-sevgili olsun

darp raporu alcak kadar vurmadı ama yinede vurdu.bide bana derdiki ben dövmem neden vuruym filan.ama ben sabah napcam o geldiğinde şu anda en önemlisi bu

Evlenmicem derken ciddimiydiniz ? Oyledir mutlaka o zaman kirilsin elleri kopsun kollari serefsizin polisi ara hemen bence

Tekme tokat dayak yedim demisin konuda ,ne yazdiginin farkindamisin
Allah allah ya

darp raporu alcak kadar vurmadı ama yinede vurdu.bide bana derdiki ben dövmem neden vuruym filan.ama ben sabah napcam o geldiğinde şu anda en önemlisi bu

Sabahı beklemek niye anlamıyorum ki ? Ara polisi gelsin alsınlar seni doktor kontrolünden de bir geç hiç mi kızarıklık vs yok hala sabah diyorsun kızıyorum sana da şuan o kim ya el kaldırabiliyor sana ?

Evlenmicem derken ciddimiydiniz ? Oyledir mutlaka o zaman kirilsin elleri kopsun kollari serefsizin polisi ara hemen bence

yok ya değildim.haziranın 21 inde okulum bitiyo.25 inde beni istemeye gelceklermiş..bende onun kavgasını ediyodum ne ara söyliym annemlere diye.kavga büyüyünce evlenmicem seninle dedim sinirle.ayağıyla tekme attı geri zeka.

buna benzer bir mevzu daha vardı sayfalarca insanlar polise git kocan dövdüyse seni diye yalvardı, ben de yalvardım... umarım bu da ona dönmez. gerçekten amacın kurtulmaksa şu an polisi arıyorsun, evde haspedildiğini ve sana çok hasar olmasa da vurulduğunu anlatıyorsun ve oradan çıkarılıyorsun.

Dur bakalım dayaktan tekmeye düştü olay.

Birazdan aslında ben itince ayağı çarptı filan denecek gibi...

Cocukmusun kardesim ciddi olmadigin seyi neden soyluyorsun birde ugruna dayak yiyorsun
Bu forumdada bunu gordum kadinlarin yarisi blorf yapa yapa baslarina getirmediklerini birakmiyolar valla iyiki erkek degilim yani hic cekemezdim kadinlari .
Evlenince her kavgada bosancam dersin adam defol simdi git der blorf yapmaz o olur ders olur
Kulagina kupe olsun yapmayacagin seyleri soyleme icinde kalsin.

ya anlamiyorum vallahi billahi ben anlamiyorum

evli degisin birsey degilsin ne isin var senin orda

adam seni sakat biraksa yada öldürse ne olucak

ne cesarettir bu sizdeki yarabbim anlamiyorum

farkli dünyalardami yasiyoruz neler oluyor bilmiyormusunuz

duymuyormusunuz okumuyormusunuz oooff offffff

tabi arayamaz polisi ararsa aileside haberdar olabilir

su hale bak yazik ya sana birsey ola ailenin halini düsünebiliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…