hahaahah hani bı gazetede haydar dumenın köşesi varya yazdığın cvp aynı ona benzemiş haydar dümen olsa ancak boyle yorumlardı helal olsun bu arada banada hiç inandırıcı gelmedi rastgele açılmış konu gıbı geldi bence yönetimin birşeyler yapması gerek yeni üyelikler hakkında iki konu acmıs iki satır yazmış gitmiş arkadaş sevgilim bana yalanmı soyluyor sevgılımden dayak yedim sıradaki konu ne çok merak ettim doğrusu
Böyle sorular sorulan konularda doğal olarak aklıma ilkönce ..birisi gece gece canı sıkıldı da konu açtı..diye geliyor..
kusurabakmayın..
sevgilinizden tekme tokat dayak yemişsiniz üstüne bir de kaçmayasınız diye kapıyı üstünüze kilitlmişve siz ne yapayım diye soruyorsunuz...ilginç..
Samimiyetinize inanarak yorum yapayım yine de:
yaşınız kaç okumadım ama bu kadar rahat olduğunuza göre 16-17 falandır..
dövmenin yanısıra kapıyı üstünüze kilitleyen psikopat birisinin elinde mahsursunuz bu gece...
bir yakınınızı arayın ya da polisi , yardım isteyin..
bu kadar psikopat biriisinin sabah size ne yapacağı belli olmaz..başka ne denir ki?
canım sen anlamıyo musun.sinirle dedim diyorum sinirle.onun gercek olmadıgını o da biliyodu.
kitli evde mışıl mışıl uyuyor sanırım biz endişelenmeyelim, sabah da çeker kapıyı çıkar "bitti" der. erkek arkadaşı ardından göz yaşlarına boğulur, arkada dramatik müzik girer. bu son varken polis aranır mı yani bizimki de iş.
Sonra buraya gelip "Ya kızlar napayım seviyorum, o da söz verdi bi daha böyle bi şey yapmayacağına. Zaten bi daha yaparsa kesin biter." yazar mı dersin?
Maalesef var böyle durumlar sırf aile çevre öğrenmesin diye oluyor aman kimse duymasında diye kalan tehdit edene koşan çok maalesef arkadaş gerçi yazdı gitti sabah bi posta daha yese dayak yani belki tekrar düşünme mekanizması çalışır.
Sonra buraya gelip "Ya kızlar napayım seviyorum, o da söz verdi bi daha böyle bi şey yapmayacağına. Zaten bi daha yaparsa kesin biter." yazar mı dersin?
düzgün konuş.nasıl da güzel biliiyosun dalga gecmesini.size sadece bi sru sordum.dalga gecesiniz diye yazmadım bunları
düzgün konuş.nasıl da güzel biliiyosun dalga gecmesini.size sadece bi sru sordum.dalga gecesiniz diye yazmadım bunları
kitli evde mışıl mışıl uyuyor sanırım biz endişelenmeyelim, sabah da çeker kapıyı çıkar "bitti" der. erkek arkadaşı ardından göz yaşlarına boğulur, arkada dramatik müzik girer. bu son varken polis aranır mı yani bizimki de iş.
arkadaşım...sizden sadece yorumlarınızı almak istedim.bende biliyorum bazı şeyleri.sadece yorum yorum.herkezin hayatı kendine.bir kere yorum yaparsın biter ama böyle durmadan aynı şeyleri söylyceksen yazma hiç birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?