• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden dayak yedim:(

yine olay burada laf yetiştirmeye dönüyor, çok üzülüyorum. polisi aramak yerine insanlara cevap veriyorsunuz, arkadaşım aradınız mı polisi?

Şunun için söyledim,burada konu açarken ilk sinirle abartılıyor mu yoksa gerçekler mi yazılıyor bilemiyorum.
Sonrasında yorumlar geldikçe,eş veya erkek arkadaş aklanmaya,mazeret bulunmaya çalışılıyor.
Sen de önce tekme tokat dayak yedim demişsin,sonra tekme attı yazmışsın.

Tekme atması normal değil,şiddettir elbette.
Ama bana öyle geliyor ki,erkek arkadaşın döndüğünde barışacak ve bunu unutacaksın.

ya anlamiyorum vallahi billahi ben anlamiyorum

evli degisin birsey degilsin ne isin var senin orda

adam seni sakat biraksa yada öldürse ne olucak

ne cesarettir bu sizdeki yarabbim anlamiyorum

farkli dünyalardami yasiyoruz neler oluyor bilmiyormusunuz

duymuyormusunuz okumuyormusunuz oooff offffff :ssz:

tabi arayamaz polisi ararsa aileside haberdar olabilir

su hale bak yazik ya sana birsey ola ailenin halini düsünebiliyormusun :19::19:

Ailesi mi önemli şu saatten sonra en iyi koruyacak olan ailesidir zaten ama işte aile vs umursamayıp sonra şöyleydi böyleydi toplumdur erkekti demekte ne kadar doğru yada nasıl renk değiştirmektir bilemem.

Konu sahibi böyle korkun var ise internet var elinin altında yakın arkadaşlarına haber ver gelsinler çilingir ile alsınlar seni.

Cocukmusun kardesim ciddi olmadigin seyi neden soyluyorsun birde ugruna dayak yiyorsun
Bu forumdada bunu gordum kadinlarin yarisi blorf yapa yapa baslarina getirmediklerini birakmiyolar valla iyiki erkek degilim yani hic cekemezdim kadinlari .
Evlenince her kavgada bosancam dersin adam defol simdi git der blorf yapmaz o olur ders olur
Kulagina kupe olsun yapmayacagin seyleri soyleme icinde kalsin.

canım sen anlamıyo musun.sinirle dedim diyorum sinirle.onun gercek olmadıgını o da biliyodu.

Sabah ola hayır ola mı şimdi ? Senin fikrin nedir ne yapmayı planlıyorsun

sabah kapıyı açtığı anda evi terketmeyi planlıyorum bende.ama biliyorum bırakmıycak gideemezsin falan filan...

Ay kıyamamazmışta aşkına gidemezsin felan kusura bakma ama sen kendin kaşınıyorsun ya kapıyı açtı gidemedin dayak yedin ne olacak he bide kocam değilmi döverde severde de buraya bağla tam olsun. Bak arkadaşım bu iş öyle darp raporu alamayacak kadar dayak ile bitmez ya.

selam arkadaşlar.sevgilimin yanındayım bi kaç günlüğüne.bugün kavga ettik evlenmicem seninle dedim dememle tekme tokat dayak yedim.akşam evi terketmiym diye kapıyı kilitledi gitti nöbete(çalışmaya).sabah gelcek.yardım edin lütfen şimdi ben napıcam:(

egerr bu adama bır gunn daha katlanırsannn kusura bakmada bundan sonra yapacagı ınsanlık dısı muamalelerı de kabul etmıs oluyorsunn ve o saatten sonraa sıkayet etmeye hakkın bıle olmayacakk..derler ya alısmıs kudurmustan beterdır dıee aynenn öylee bununn devamıda gelecektırr...bence herseyın farkındasın elindennn kurtulmaya bakkk....yoksa canını vermeden kurtulman ımkansız olurr böylelerıne bı kaptırdın mıı kendınıı mezarda bıter ısınn kusura bakmaa ama böylee...gencecık bır ınsanınn bu duruma dusmesı ayrıca dehset verıcı zatennn...anan degıl babann degıllll katlanacak bır sebep göremıyorum bennnn....sabah geldıgınde sakin ol kavga etmee suyunagitt kaç kurtul elindenn daha ters davranırsan senı bırakmayacak gıbıgörunuyor....egerr bırakmazsa polısı ara yada bırakmazsan sabahta dıyorsan sımdı netteyken bı caresıne bak ...böyle bır psıkopattanhersey beklenırr...canını kurtarrrrr gerekırse bagırr ımdat dıe gece gece mutlaka bırı duyar gelırrr......polısı arar en azındannnn.....

Böyle sorular sorulan konularda doğal olarak aklıma ilkönce ..birisi gece gece canı sıkıldı da konu açtı..diye geliyor..

kusurabakmayın..
sevgilinizden tekme tokat dayak yemişsiniz üstüne bir de kaçmayasınız diye kapıyı üstünüze kilitlmiş:53: ve siz ne yapayım diye soruyorsunuz...ilginç..:51:

Samimiyetinize inanarak yorum yapayım yine de:

yaşınız kaç okumadım ama bu kadar rahat olduğunuza göre 16-17 falandır..

dövmenin yanısıra kapıyı üstünüze kilitleyen psikopat birisinin elinde mahsursunuz bu gece...

bir yakınınızı arayın ya da polisi , yardım isteyin..

bu kadar psikopat biriisinin sabah size ne yapacağı belli olmaz..başka ne denir ki?:51:

Yo ben anliyorum bende sana soru soruyorum cocukmusun diyorum ? Allah allah
sinirlendiginde oturcan bi uzancan agzindan burnundan nefes al ver nefes ak ver sonra soyle ne soyliceksen

yapman gereken belli aslında ama, yıne de sen bilirsin.
ben o dayaktan sonra eve sığamazdım sanırım.

diğerinde düştüğümüz insanlık hatasına düşeceğiz yine, yapmayalım. bırakalım herkes kendine hak biçtiği muameleye kendi katlansın. niyeti olan şu an polisi 5 kere arardı zaten. burnu sürtsün istiyordur belki sadece. tekmenin umurunda olduğunu bile sanmıyorum.

eğer umurunuzda ise hanımefendi yarın kafanızı kırmadan erkek arkadaşınız, evden bu gece çıkmanın yolunu bulun. belli ki ailenize şikayet edemeyeceğinizi biliyor "erkek arkadaş" evi olduğu için. siz de muhtemelen gizli iş içerisindesiniz, o sebeple can güvenliğiniz tehlikede. lütfen çıkın o evden.

sabah kapıyı açtığı anda evi terketmeyi planlıyorum bende.ama biliyorum bırakmıycak gideemezsin falan filan...

Anladım,sen şöyle afili bir terkediş sahnesi hayal ediyorsun.
Nayır nartık kalamam diyeceksin,o da özür dileyip ayaklarına kapanacak:)

Gerçekten ailenin haberi yoksa,en fazla ailene söylemekle tehdit eder diye düşünüyorum.

canım sen anlamıyo musun.sinirle dedim diyorum sinirle.onun gercek olmadıgını o da biliyodu.

valla bence sen içinde bulunduğun durumu anlamıyorsun. erkektir hem sever hem döver kafasında olan saf, cahil kızlardansın sanırım.

iyi ki gerçek olmadığını biliyormuş. gerçek olsa öldürürdü herhalde. gazetelere 3. sayfa haberi olurdun. hiçbir şey yapmasa da kapıyı kilitlemiş üzerine. acaba tüm bu yaşadıklarını algılayabiliyor musun? yoksa olayın şokundan gerçeği fark edemiyor musun?

şaka gibisin. yarın bir gün evlenirsin sen kesin. ama burada eşimden dayak yedim başlıklarını çoook görürüz. yok yok bazı kadınlar hakikaten akıllanmıyor. :31:

senin $u an polisi aramaman için 3 sebep var

1. si ,konu sahte sen bizimle kafa buluyorsun
2. si yedigin tekme yetmedi akillanman için , sevgilinin biraz daha yorulmasi lazim vede ellerine saglik diycem bunun için ona, çunku hakediyorsun orda durarak
3. sude sevgilin tekmeyi kafana atti senin devreler yandi, olayin vahimiyetini anlamiyorsun, anlayamiyorsun, olay ani muhakemesi,savunma , akil mantik vs hepsi uçmu$ durumda $u an sende ..

seç uçunden birini ..

Değil sevgilim anam babam eşim beni eve kilitleyemez.. Hem dayak yediniz hemde üstünüze kapı kitleniyor.. Hangi devirdeyiz yaa. Kendinize siz değer vermezseniz elbette karşıdaki odunda size değer vermez.. Ya bu gece orada deprem olsa yangın çıksa... Tehlikenin farkında mısınız? Dayak atıp eve kitleyen adam tecavüze yeltense ne yapacaksınız? Ama neyse Offline olduğunuza göre siz rahat bir uykuya çoktaan dalmışsınız..

Şiddetin hiçbir açıklaması olamaz arkadaşım, olamaz!!!
Senin derhal en yakın polis karakolunu arayıp şikayette bulunman gerekirdi.

Bu durumda denilecek sey belli, yapilacak sey belli.
Ama polisi arayip bu gece ordan cikmaya niyetiniz yoksa evde uslu uslu oturun o zaman.

senin $u an polisi aramaman için 3 sebep var

1. si ,konu sahte sen bizimle kafa buluyorsun
2. si yedigin tekme yetmedi akillanman için , sevgilinin biraz daha yorulmasi lazim vede ellerine saglik diycem bunun için ona, çunku hakediyorsun orda durarak
3. sude sevgilin tekmeyi kafana atti senin devreler yandi, olayin vahimiyetini anlamiyorsun, anlayamiyorsun, olay ani muhakemesi,savunma , akil mantik vs hepsi uçmu$ durumda $u an sende ..

seç uçunden birini ..

hahaahah hani bı gazetede haydar dumenın köşesi varya yazdığın cvp aynı ona benzemiş haydar dümen olsa ancak boyle yorumlardı helal olsun bu arada banada hiç inandırıcı gelmedi rastgele açılmış konu gıbı geldi bence yönetimin birşeyler yapması gerek yeni üyelikler hakkında iki konu acmıs iki satır yazmış gitmiş arkadaş sevgilim bana yalanmı soyluyor sevgılımden dayak yedim sıradaki konu ne çok merak ettim doğrusu :36::36:

Back
X