sevgilimden soğuyor gibi hissediyorum

Bide evlenip çocuk yapmak istiyorum de tam olsun 🤦🏻‍♀️ neden kendine değer vermiyorsun ?

yorumlarınız için hiç birinize kızmadım büyük ihtimalle hepiniz büyüğümsünüz ve teşekkür ederim yorumlarınız için bana gerçeği gösterdiğiniz için bu gece onunla konuşup bitireceğim çok zorlanacağım bu süreçte sanırım

ben aslında kendine değer veren bunları asla kabul etmeyecek bi insandım ama beni o kadar çok manipüle etti ki ben kendi karakterimi değerimi kaybettim

sevgiliyken küfreden, hakaret eden bir erkeğin evlenince normal olacağını mı düşünüyorsun gerçekten? yaşımız da aynı sayılır ama bunun yaşla da ilgisi yok. sevgilinizin size en ufak saygısı yok. bu şekilde ilişki sürdürülmez. yol yakınken ayrıl. ayrıca sana barışalım diye yalvarmalarını da sevgi sanma. benim eski sevgilim de öyleydi 3 gün ağladı barışalım diye sonunda barıştım. ama aylar sonra o sıralar beni aldattığını öğrendim. yani olay sevgi değil bazı erkekler takıntılı oluyor sadece.

aslında çok uzun konu ama daha kısa anlatmaya çalışıcam bizim ilişkimiz uzak mesafe başta aynı şehirdeydik sonra uzak mesafeye dönüştü ve uzak mesafede sevgilim çok garip bi insan olmaya başladı yanımda değil ne yaptığımı ettiğimi bilmiyor diye kıskançlığının dozu aşırı arttı hep kıskançtı ama normal seviyedeydi aşırı kıskançlığı psikopatça bi hal almaya başladı en ufak yanlış bi şey yaptığımda en ufak bi şeyi haber vermeyeyim mesela bana kavga kıyamet küfürlerle sövüyordu sonra beni çok sevdiğini o yüzden böyle olduğunu söyleyip özür falan diliyordu ve bu bi süre böyle devam etti son zamanlarda iyice sapıtmıştı en küçücük bir şeyde bana görüldü atıyor mesajlarıma cevap vermiyordu defalarca arıyordum yüzüme kapatıyordu ve ben en sonunda ondan ayrıldım her yerden engelledim bana ertesi gün mail attı ve engeli açmamı istedi konuşmak istediğini yazdı mailden açtım engeli konuştuk benden defalarca kez özür diledi ve ayrılmamamız için bana yalvardı abartmıyorum lütfen ayrılmayalım nolur bitmesin ben başkasını sevemem sana çok haksızlık yaptım her zaman yanımda oldun senin değerini bilmedim falan dedi bende biraz süründürüp barıştım bununla ama şimdi hiç bir şey eskisi gibi değil sürekli kavgalarımız oluyor yine ve o olaydan sonra 2 ay falan geçti ve bana arada bir iki kere yine küfür etti o kadar söz vermesine rağmen ve ben bu zamana kadar sevdiğimden düzelir diye katlandım ama artık içimde o sevgiyi bile hissedemiyorum sanki ondan soğumuş gibiyim bana yaşattıkları beni mahvetti çünkü arada konusunu açıyorum eskisi gibi hissetmiyorum ben falan diye konuşmalarından anlıyorum bitirmek istemiyor böyle konuştuğumda korktuğunu hissediyorum beni seviyor ama sevgisi resmen zehirli gibi biraz içimi dökmek istedim buna ne yorum yapabilirsiniz bilmiyorum ama yorumlarınız varsa dışardan bi göz olarak açığım yorumlara bu arada ilişkimiz ciddi evlilik düşünüyoruz
'' Ağzıma s*çıyor ama bana aşık '' diyorsunuz yani. Hmmmm.

sevgiliyken küfreden, hakaret eden bir erkeğin evlenince normal olacağını mı düşünüyorsun gerçekten? yaşımız da aynı sayılır ama bunun yaşla da ilgisi yok. sevgilinizin size en ufak saygısı yok. bu şekilde ilişki sürdürülmez. yol yakınken ayrıl. ayrıca sana barışalım diye yalvarmalarını da sevgi sanma. benim eski sevgilim de öyleydi 3 gün ağladı barışalım diye sonunda barıştım. ama aylar sonra o sıralar beni aldattığını öğrendim. yani olay sevgi değil bazı erkekler takıntılı oluyor sadece

ya ayrılmak istediğimde beni dıygusal olarak manipüle etmeye çalışıyor sürekli bu yüzden mi bitecek biz birbirimizi çok seviyoruz böyle bırakırsan rahat olucak mısın gibi şeyler diyor ve beni vicdanımla baş başa bırakıyor balık burcu erkeği çok fazla duygusal manipüle yapıyor olayın sonunda kendimi abartıyor gibi hissediyorum ve bi şekilde ağzımdan girip burnumdan çıkıp barışmamızı sağlıyor

Yaşın o kadar küçük ki git kariyer yap kendine bir şeyler kat bir şeyler öğren. Nedir bu aceleniz anlamıyorum.

aslında çok uzun konu ama daha kısa anlatmaya çalışıcam bizim ilişkimiz uzak mesafe başta aynı şehirdeydik sonra uzak mesafeye dönüştü ve uzak mesafede sevgilim çok garip bi insan olmaya başladı yanımda değil ne yaptığımı ettiğimi bilmiyor diye kıskançlığının dozu aşırı arttı hep kıskançtı ama normal seviyedeydi aşırı kıskançlığı psikopatça bi hal almaya başladı en ufak yanlış bi şey yaptığımda en ufak bi şeyi haber vermeyeyim mesela bana kavga kıyamet küfürlerle sövüyordu sonra beni çok sevdiğini o yüzden böyle olduğunu söyleyip özür falan diliyordu ve bu bi süre böyle devam etti son zamanlarda iyice sapıtmıştı en küçücük bir şeyde bana görüldü atıyor mesajlarıma cevap vermiyordu defalarca arıyordum yüzüme kapatıyordu ve ben en sonunda ondan ayrıldım her yerden engelledim bana ertesi gün mail attı ve engeli açmamı istedi konuşmak istediğini yazdı mailden açtım engeli konuştuk benden defalarca kez özür diledi ve ayrılmamamız için bana yalvardı abartmıyorum lütfen ayrılmayalım nolur bitmesin ben başkasını sevemem sana çok haksızlık yaptım her zaman yanımda oldun senin değerini bilmedim falan dedi bende biraz süründürüp barıştım bununla ama şimdi hiç bir şey eskisi gibi değil sürekli kavgalarımız oluyor yine ve o olaydan sonra 2 ay falan geçti ve bana arada bir iki kere yine küfür etti o kadar söz vermesine rağmen ve ben bu zamana kadar sevdiğimden düzelir diye katlandım ama artık içimde o sevgiyi bile hissedemiyorum sanki ondan soğumuş gibiyim bana yaşattıkları beni mahvetti çünkü arada konusunu açıyorum eskisi gibi hissetmiyorum ben falan diye konuşmalarından anlıyorum bitirmek istemiyor böyle konuştuğumda korktuğunu hissediyorum beni seviyor ama sevgisi resmen zehirli gibi biraz içimi dökmek istedim buna ne yorum yapabilirsiniz bilmiyorum ama yorumlarınız varsa dışardan bi göz olarak açığım yorumlara bu arada ilişkimiz ciddi evlilik düşünüyoruz
Daha çok gençsin karşına daha iyi leri çıkar böyle değerini bilmeyen küfür eden birinden uzakdur bence kıskançlığında bir sınırı var dır allah hakkında hayırlısını versin inşallah

ya ayrılmak istediğimde beni dıygusal olarak manipüle etmeye çalışıyor sürekli bu yüzden mi bitecek biz birbirimizi çok seviyoruz böyle bırakırsan rahat olucak mısın gibi şeyler diyor
Evet tabiki için rahat edecek ayrılmak için illa aldatma gibi bir sebep mi olması lazım? Bırak şu psikopati daha küçüksün. disarda ne kadar doğru düzgün insanlar var.

ya ayrılmak istediğimde beni dıygusal olarak manipüle etmeye çalışıyor sürekli bu yüzden mi bitecek biz birbirimizi çok seviyoruz böyle bırakırsan rahat olucak mısın gibi şeyler diyor ve beni vicdanımla baş başa bırakıyor balık burcu erkeği çok fazla duygusal manipüle yapıyor olayın sonunda kendimi abartıyor gibi hissediyorum ve bi şekilde ağzımdan girip burnumdan çıkıp barışmamızı sağlıyor
Ha balık burcuysa sorun yok yani, her şeyi yapabilir karşındakine

Sizin ayrılacağınız yok, 2-3 seneye evlenip kocam şiddet uyguluyor eskiden çok iyi biriydi ne yapmalıyım tarzında kendinizi kandırmacalı konular açarsınız.

Böyle devam

inanma canım yalan söylüyor seven kişi hakaret etmez hiçbir şekilde

"Soğumuş gibiyim"
" İlişkimiz ciddi evlilik düşünüyoruz ".
Siz üremezseniz seviniriz.

Back
X