sevgilimden şüpheleniyorum (GÜNCELLEME)

cressa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
73
30
3
24
merhaba arkadaşlar 9 aydir bi ilişki içerisindeyim size anlatacağım lütfen yardımcı olun başlarda çok iyi ilerliyorduk uğraşıyordu benim için bir gün arkadaşıyla eve gitti evde eski flörtü vardı...
biraz önce böyle bir konu açtım biliyorum hatalı bir ilişki ama benim istediğim ayrılmak değil onu uğraştırmak peşimde koşturmak istiyorum bu olayı kullanıp benim için uğraşacak mi öğrenmek istiyorum yapmalı miyim

Aaa sizinle birlikteyken eski flörtü ile yakınlaştığını yazmamışsın olmadı şimdi.

konunun yarısı yok sanırım. ee evde eskı flortu varmıs napmıslar? ne ogrendın? sorun ne? ugrasıyordu ne demek bı kere sevgılıysen neden ugrassın? 9 aydır pesınde kosturuyosun hıc yuz vermıyodun sımdı eskı sevgılısıyle gorustu senı unutur mu pesını bırakır mı dıye mı dusundun??

Peki ya o da sizin yaptiginiz tarzda; amacim birkac tanesini ayni anda idare edip hala ayrılmayan kekoyu tespit etmek diye düsünüyorsa?

Yavrum senin pesinde kosunca senin egon tatmin olacak. Onun gonlu sende OLMAYACAK. Sen varken eski kiz arkadasiyla yakinlasmis+ eski kiz arkadasinin engelini 3 gun once acmis. Sen halaaaa pesimden kossun diyosun. Sence kimin pesinden kostugu cok acik degilmi??

hayır konunun öncesini başka bir başlıkta anlattım zaten bunu güncelleme olarak yazdım

neden pesınde kosturmak ıstedıgını anlamadık tumden bence:) sen bulunmaz hınt kumasımısın . ınsan degıl mı o?
bunu da mı yazmıstı ben neden gormedım tuh konuyu kacırmısım

Peki ya o da sizin yaptiginiz tarzda; amacim birkac tanesini ayni anda idare edip hala ayrılmayan kekoyu tespit etmek diye düsünüyorsa?
konu sahibide mi 2 3 adamı idare ediyor?bir de sevgilisi mi var?o adamında başka sevgilisi mi var?imdattt ne biçim konu bu .konu başlığında hiçbiri yazmıyor

Esas konu nerede diyenler için :

C cressa aynı konuyu 2 farklı başlığa 2 kez açtınız , 2 konuya da cevap yazılmış.

Şimdi de güncelleme diyerek 3.bir konu oluşturdunuz.

Gerçekten yanıt almak istiyorsanız , tek konu üzerinden ilerlemeniz daha doğru olacaktır.

Bu dizi cok tutar bak benden soylemesi. Tam bir Turk filmi tadi aldim ben. Ayy cok heyecanli. Sonra konuyu guncellemeyi unutma olur mu.

ha şimdi gördüm.buraya sanki diğer konuyu herkes okumuş gibi yazmış.

İstedigi cevaplar gelene kadar zorlayacak zannımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…