Sevgilimden şüpheleniyorum :(

kelebek21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
12
0
86
38
İstanbul
Arkadaşlar biz sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Bir sürü şey yaşadık, bir sürü şey atlattık. O beni hep çok sevdi, etrafımızdaki herkeste hep onun bana olan aşkına imrenirdi. Aramız hala iyi. Ama onun mail şifresini bildiğimi bilmiyodu. Maillerine arada bi ölesine bakıodum, şüphelendiğim için değil meraktan. Bugün mailine girdiğimde faceboka dün üye olduğunu ve bazı kız arkadaşlarıyla mesajlaştığını gördüm. Canım, cicim, fıstık falan yazmıştı kızın birine. :( Ona mesaj çektim kendini savundu ama çok kırıldım, üzüldüm. Napıcağımı bilmiyorum. Fikirlerinizi söylermisiniz??? :(:(:(

Arkadaşlar biz sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Bir sürü şey yaşadık, bir sürü şey atlattık. O beni hep çok sevdi, etrafımızdaki herkeste hep onun bana olan aşkına imrenirdi. Aramız hala iyi. Ama onun mail şifresini bildiğimi bilmiyodu. Maillerine arada bi ölesine bakıodum, şüphelendiğim için değil meraktan. Bugün mailine girdiğimde faceboka dün üye olduğunu ve bazı kız arkadaşlarıyla mesajlaştığını gördüm. Canım, cicim, fıstık falan yazmıştı kızın birine. :( Ona mesaj çektim kendini savundu ama çok kırıldım, üzüldüm. Napıcağımı bilmiyorum. Fikirlerinizi söylermisiniz??? :(:(:(

Pardon ama sevgilinizin başka bir kıza tatlı hitaplarda bulunmasının nasıl bir savunması oldu ki?:delphin:

kelebek21 sevgilin facebooka yeni üye oluyor.. ve üye olduğu gibi hemen kolları sıvayıp iş başına düşen çapkın imajını verdi bana.
Peki nasıl bi açıklama yaptı sana hayret doğrusu :uhm:Hakkında hayırlısı olsun kelebek21

zaten bu erkekler hep kendilerini savunurlar kötükedihüso
hatalı oldukları halde hemen sıyrılırlar hemen karşılarındakini hatalı gösterirler :oklava:
herşey ortada değil mi açıklama beklemeniz bile yersiz.
sizi seven bir kişi karşısındaki insana bu şekilde konuşur mu :uhm: ben onun sewgisinde de şüphe ederim..

Kesin ''normal arkadaşım,aramızda bişey yok,olamazda felan fıstık ''
Geçecen bunları geçecen Çok üzgünüm çoook
Biz bayanlar size pabucunuzu ters giydirecek kadar akıllıyız,bunu neden bi türlü kabul edemeyip,ufakça bahaneler türetip üreticiliğe hevesleniyosunuz ki...
Bırakın üretici olmaktan,kendiniz olun artık kendiniz...

Bence bir erkeğin,arada birşey olsun olmasın,bir bayana tatlı şeyler söylemesi mantıksız!
Açıklaması olmayan ve olmayacak olan bir durum

faccebook da yani yuva yıkan akdın rolünde oldu artık..gecen ben d eacıcaktım bi baktım hoşlanmadım arkadasımınkinden...yani sevgili bulma yeri gibi bir şey ya gereksiz.

Ben sizin yaptiginizinda normal oldugunu düsünmüyorum..

Neden mail adresini bildiginizi sevgiliniz bilmiyordu?

Sizin yaptiginiz ne kadar etikse onunkide öyle bana göre..

Ben sizin yaptiginizinda normal oldugunu düsünmüyorum..

Neden mail adresini bildiginizi sevgiliniz bilmiyordu?

Sizin yaptiginiz ne kadar etikse onunkide öyle bana göre..

Bilse ne değişcekti acaba?
Yapan her türlü yapar arkadaşım,bilse gizli gizli yapar,bilmese de öyle böyle yapar.
İçinde var demekki...
Neden mail adresini bildiginizi sevgiliniz bilmiyordu diye sormak yerine bence neden sevgiliniz mail adresini sizden gizlemiş siye sorun...
Yorumunuzu doğru bulmadım ,saygı duyuyorum bununla beraber...

acaba bu kızlar eski sevgilileri mi? belki çocukluk arkadaşıdır ve aralarında dostluk vardır ve bu yüzden demiştir. şahsen bnm de çocukluktan erkek arkadaşlarım var onlar bnm için kız ark gibi. onlara da canım diye hitap ettiğim oluyor. yok eğer böyle değilse, durum biraz kötü. çünkü bu gibi sevgi içeren sözcükler önüne gelen herkese söylenmez diye düşünüyorum ben.. a.s.

Ya arkadaşım ona hala sevgilim diyebildigine inanamıyorum.Bu nasıl bi sevgidir ki senden başkasına canım fıstık vs yazabilir.pes yani ...

sanirim iliskileri cok acik yasamiyoruz...ben sevgilimin sifresini 3 yildir bilirm bi süre sonra karsilikli olarak birbirmize bütün mail adreslerinin sifresini verdik..bu güvensizlikten degil sadece aramaizda gizli sakli olmadigi icin...ama ne o mailimi bendne öncen okudu ne de ben onunkini simdi sen 2 yillik islikin oldugu halde sifresini bildigini sakliyorsun o senden facebook ta hesabi oldugunu ve kizlarla oldugunu sakliyor..bence cok acik oynamamissiniz...
belki bu sekilde bir olayla karsilasmasan onun sifresini bildigini hic demeyecektin ama söyle bir düsünürsen o kiside belki bundan rahatsiz..tabiki yaptigi sey hic hos degil afedersin ama essekligin daniskasi o zaman ne yapcaksin simdi yaptigi aciklamalari dinlemeyeceksin eger kötü bi niyeti yoksa bunu gizli kacak yapmazdi..

yani benim erkek arkadaslarimdan bana canimli guzelimli konusan cok. ayni samimiyetten abicim, leyn, canim kelimelerini bende kullaniyorum ama asla boyle bir sey olamaz. onlarin da dusundugunu sanmam. paylasimlar ve yillar insanlari samimilestiremez mi? :tomato:illa kotu bir sey mi olmali?:1no2:

paylaşımlar ve yıllar insanları samimişetirir de, samimi olduğu kızları da bu arkadaşımızın bilmesi gerekmez mi?? önce hemen kesin hüküm vermemek gerek dedim kendimce ama şimdi bana da mantıksız geliyor, 2 yıllık ciddi ilişkisi olan bir erkeğin başka kadınlara tatlı söler söylemesi hiç normal gelmedi..ciddi olmayabilir,dalga geçiyor olabilir belki ama, senden sakladığı bir yüzünü gördün en azından..

Canım benimde facebookta üyeliğim var ve bazı arkadaşlarım ordan messaj atıyor ki içinde güzel kelimeler oluyo fıstıkta onlardan biri ki bu samiyetden gelen bişe
mesala ''canım bu resmin çok güzel kız sen nedakar büyümüşsün fıstık''
aşkım bitanem yazmadıkca sorun yok abartma ;)

+keşke sende facebooka üye olsaydın başka bir isimle ve maille üye olup ekleseydin ve ona farklı yaklaşsaydın ozaman tepkisi ne olurdu ona göre davranırdın
+ben hiç bir zaman mail şifreleirmi sevgilime vermem o hatayı bir kere yaptım kız kardeşiyel benim ağzımdan konuşmuş birdaha töbe vermem :@

oooooooo.....o iş bitmiş yaa güzel szöler sevgili arasında geçer.sana sölediği sözleri kelimeleri başkalarınada sölüosa.sizin ilişki özellikten çıkmış...salla bence onuuuu

Back
X