• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden şüpheleniyorum :(

bnce hemn kötü düşnmene grk yok facebook suan amacından cıkms olsada aslında eski arkadaslarını bulmak ..vs içn kullananlarda hala var ..belki samimi bir arkadasıdr.. ama şifresini istedinde vermediyse bişy diyemiycem..:S

Arkadaşlar biz sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Bir sürü şey yaşadık, bir sürü şey atlattık. O beni hep çok sevdi, etrafımızdaki herkeste hep onun bana olan aşkına imrenirdi. Aramız hala iyi. Ama onun mail şifresini bildiğimi bilmiyodu. Maillerine arada bi ölesine bakıodum, şüphelendiğim için değil meraktan. Bugün mailine girdiğimde faceboka dün üye olduğunu ve bazı kız arkadaşlarıyla mesajlaştığını gördüm. Canım, cicim, fıstık falan yazmıştı kızın birine. :( Ona mesaj çektim kendini savundu ama çok kırıldım, üzüldüm. Napıcağımı bilmiyorum. Fikirlerinizi söylermisiniz??? :(:(:(

buna tam olarak aldatma denemez ama kızı beğenmiş demekki biraz vakit geçirmek için msjlaşmış..yaptığı yanlışmı??tabiki yanlış ama ne kdr engel olsakta yapıolar malesef bence iice bi konuş hemen bitirme sorular sor bakalım itiraf edecekmi eğer etmese açıkla herşeyi bidaha yakalarsan seni kaybedeceğini söle ya böle bişi yapmazsın yada yaparsan amenna ben olmam hayatında de tercih onun:jeyyar:

Arkadaşlar biz sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Bir sürü şey yaşadık, bir sürü şey atlattık. O beni hep çok sevdi, etrafımızdaki herkeste hep onun bana olan aşkına imrenirdi. Aramız hala iyi. Ama onun mail şifresini bildiğimi bilmiyodu. Maillerine arada bi ölesine bakıodum, şüphelendiğim için değil meraktan. Bugün mailine girdiğimde faceboka dün üye olduğunu ve bazı kız arkadaşlarıyla mesajlaştığını gördüm. Canım, cicim, fıstık falan yazmıştı kızın birine. :( Ona mesaj çektim kendini savundu ama çok kırıldım, üzüldüm. Napıcağımı bilmiyorum. Fikirlerinizi söylermisiniz??? :(:(:(

Yaaaaa bunların tumu aynıııııı...hiç bir dedigine inanma.Sevgilisinin haricinde hiç bir bayana bu tur kelimeler yazamaz.Yazıyorsa direkt asılıyordur.sana yazıyor mu erkek arkadasların boyle seyler?sen onlara yazıyor musun?.............ama o???? ben saf saf kendimi sevgilime adamısken sevgili sevgilim aynen boyle fotograflarının altına iltifatlar döşemişmiş hatunların."bu kadar guzel olmaya hakkın var mı?" vs vs vs...acıklaması neydi peki? "canım onlar benim kac senelik arkadasım.sormustu bana nasıl cıkmısım diye fotografta ben de jest olsun diye oyle yazmıstım." yok yaaaaa!!! sonra ne facebook u ne arkadaslık siteleri,ne msn yazısmaları cıktı meydana.Tum gercekleri kendimce ortaya cıkardıktan sonra benim adı ne oldu biliyor musun? TERBİYESİZ.evet evet bana söyledigi tum yalanları keşfedip yüzüne vurunca 8 ay boyunca kandırılan ben,duygularıyla oynanan ben oldum TERBİYESİZ....demem o ki tecrübe konusuyor.İstersen yat pusuya bekle,nasılsa balık yemi yedi diye başka eylemlere girişecektir.O zaman acıklamaları da boş olacak.bana kalırsa şimdikilerde boş ama sen bilirsin.Diyemez diyemez başka kızlara iltifat edemez edemez edemez.kötükedihüso

bence en iyisi buluşup kendisiyle konuş..
gözlerinin içine bakarak yalan söyleyemez herhalde ?

yine facebook yine facebook
hay şu facebooku açanın :mymeka::mymeka:
gün geçmiyorki arkadaş arama makinesi olan facebook haberi duymayalım
suyu çıktı artık
en iyisi üyelik iptali
ya ben ya facebook hadi bakalım kötükedihüsokötükedihüso

daha evlenmeden böle kaçamaklar yapıyolarsa evlenince düşünemıyorumm bana göre cok ters gercekten seven adamın aklının ucundan bile geçmezzz engel olamıyoruz yapıyolar maalesef gibi bi düşünceye katılmıyorum gercekten sevse yapmaz kii aklına baska kimse gelmezz

haa ben ille seni sevmıyorr demıyorum belki samimiyetten ileri gelerek yazmıştır cicim fıstık gibi keşke biraz daha bekledikten izledikten soraa kızsaydın onaa

bir de üste cıkmıyolar mıı hepsi aynııııııııııııı

bence hemen bitirme onu dinle belkide kacamak yapmak istemistir tam birsey gormeden bitmesi yanlis ancak daha dikkat et gozun uzerinde olsun daha kotusunude yapabilirdi bence ama sen dikkat ett

belki biraz ağır ve zor olacak ama derhal ondan ayrılmalısın.ilerde daha fazla acı çekmemek adına ayrılmalısın........... üzgünüm

bende 1 sefer sevgilimin mailinde öyle msjlar görmüştüm.:kızgın: bi kızdan gelmişti. bende senin gibi kızdım. ama bana normal arkadaşım, çok yakın ark olduğu için öyle muhabbet ediyo falan demişti.

ben normal arkadaşlarımla canımlı cicimli, bitanemli asla konuşamam ve ona da inanmamıştım .ya o arkadaşın ya ben demiştim. öylelikle konu bitmişti:delphin: ama uzun süre başına kaktım bunu:teytey:

çok kırılmıştım, çok şüphelenmiştim senağlama kız uzun süre yapıştı, mail atma dedikçe mailler attı vs vs ama çok şükür atlattık. demekki kız keyfine canım cicim bitanem demiyomuş:tomato:

yine facebook yine facebook
hay şu facebooku açanın :mymeka::mymeka:
gün geçmiyorki arkadaş arama makinesi olan facebook haberi duymayalım
suyu çıktı artık
en iyisi üyelik iptali
ya ben ya facebook hadi bakalım kötükedihüsokötükedihüso

fazlasıyla katılıyorum sana.. facebook çççooooooooook yararlı oldu bazı arkadaşlarıma ulaştım, ama sevgilimle aramıza tonla sorun soktu. en güzeli FACEBOOK suz Bİ HAYATTTsırnaşık şey

kesin tavrını koy,taviz verme sevgilisi olan adamın ne işi varmış öyle sitelerde,sonra daha çok başın ağrır kesin tavrını koy ki korksun kapatsın site mevzusunuda

Back
X