Sevgilime aldığım hediye!! Acill!

mmcgly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
37
0
46
Ankara
Merhaba :) yarın sevgilimin doğum günü.ona resimde gördüğünüz vosvosu aldım. Bu vosvosun içinde küçük bi resim çerçevesi var.Üstteki eşyaların bulunduğu zemin bi kapak, kaldırınca altından çerçeve çıkıyor. Aynı zamanda bi de kumbara. Neyse ben bunu aldım içine de renkli post-itlere yazdığım anılarımızı koydum. Yanına da belki içinizden bazıları görmüştür eskitme küçük rulo kağıtlar var ona bir şeyler yazıp vereceğim ama aklım karıştı biraz. Sizce uygun mu bu? Yani sevgilim bana alsa ben bayılırım ama bi erkek ne düşünür ki?

Eklentiler

• $IMG0466A.webp
    $IMG0466A.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 121
  • $IMG0467A.webp
    $IMG0467A.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 125
Sen çok ince düşünmüşsün ama yaşı 10-16 arası değilse hoşuna gitmez. Çocukça gelir ona bence. Yine de bir yanılma payı bırakıyorum.

Merhaba :) yarın sevgilimin doğum günü.ona resimde gördüğünüz vosvosu aldım. Bu vosvosun içinde küçük bi resim çerçevesi var.Üstteki eşyaların bulunduğu zemin bi kapak, kaldırınca altından çerçeve çıkıyor. Aynı zamanda bi de kumbara. Neyse ben bunu aldım içine de renkli post-itlere yazdığım anılarımızı koydum. Yanına da belki içinizden bazıları görmüştür eskitme küçük rulo kağıtlar var ona bir şeyler yazıp vereceğim ama aklım karıştı biraz. Sizce uygun mu bu? Yani sevgilim bana alsa ben bayılırım ama bi erkek ne düşünür ki?

Benim bildigim erkekler böyle hediyeleri seviyorlar,hele bu bir de eski model olursa,çok hoşlarına gider. Tecrübe konuşuyor:)) benim evde 3 tane erkek var.

erkekler genelde arabalri sevr, sen sevgilini taniyorsundur zaten bunu aldigina gore bu ture ilgisi vardir diye du$unuyorum
yazisina bakmak aklina gelirm bilmem ama araba için mutlu olabilir :)

Sen çok ince düşünmüşsün ama yaşı 10-16 arası değilse hoşuna gitmez. Çocukça gelir ona bence. Yine de bir yanılma payı bırakıyorum.
20 oldu işte :) Beğensin ya :( Bi keresinde model arabalar hoşuna gitmişti ama onlar klasik arabalardı tabi.

erkekler genelde arabalri sevr, sen sevgilini taniyorsundur zaten bunu aldigina gore bu ture ilgisi vardir diye du$unuyorum
yazisina bakmak aklina gelirm bilmem ama araba için mutlu olabilir :)

Ya hoşuna gider böyle manevi şeyler, yazılar falan.görmemesi imkansız illa ki görür de zaten benim yazılarla ilgili sıkıntım yok tek sıkıntım arabayı beğenir mi acaba :44: bi de anne babasının yanında vercem. Onlar ne düşünür ki:18:

onu en iyi sen bilirsin. bu ne ya çocukmuşum gibi bide bana oyuncak araba almış diye de düşünebilir. çok güzel bi hediye olduğunu da düşünebilir

ben eşime böyle birşey alsam bayılır... model arabalara uçaklara özllikle antika gibi duran taşıtlara yoğun bir ilgisi var. sevgilini en iyi sen tanırsın. kiminin bayılacağı kiminin bu ne be diyebileceği bir hediye olabilir..

İnşallah beğenir yaa :18: Öyle araba çocuk işi diyen birisi değil seveceğini düşünüyorum ama ben, ben aldığım için sevmesini değil cidden hoşuna gittiği için sevmesini istiyorumm :34: Bi de sizce doğum günü için basit bir hediye mi? Çok fazla param yoktu o yüzden böyle oldu ama bu da 25 lira yani şuncacık şey :D

Tam benim sevgilimlik hatta ben güzel bir araba gördükçe muhakkak alırım ve bayılır.
24 yaşında 10-16 arası olacak diye birşey yok.
Sen tanırsın seviyorsa böyle şeyleri bayılacaktır çünkü çok güzelmiş .

ay cok sirinmiş bayıldım. Ben de bir woswos hastasıyım.

Kızkardeşim de arabama koymam icin minyatür bi kırmızı woswos almıştı. Ama bunu hic görmedim nerden aldınız?

Ben de kendime yeni yıl hediyesi alayım :1:

Fikir de araba da çok hoş bence ya, hatta abartıp nereden aldığını sorsam ? :1:

canım bende tam bir woswos delisiyim. gördüğüm her woswos arabanın önünde durur foto çekinirimm. ben çok beğendim ama sevgilin ben çocuk muyum falan diyebilir. bide ailesinin yanında vermek zorunda msın. onların yanında vermemeni tavsiye ederim.

düşünülmüş, hazıra konmadan hazırlanmış her hediye beğenilir. üstelik hediye eden de sensin. çok sevinecek bence :)

Erkekler bu tur seylerden pek haz almaz maddiyat sorunun yoksa yanina bir de ne seviyosa ondan al mesela pc oyunu seviyosa yeni cikan versiyonu ya da saat parfum vs

Back
X