SEVGİLİME ANLATMALI MIYIM YARDIM EDİN

Lütfen gülünç olmayın, kendinize saygınız olsun. Sevgiliye eski sevgiliyle yaşananları anlatmak kadar abes bişey olamaz.

Bence anlatmayın. Çünkü her anlattığınız zaman gelecek ayrılmasa bile sizden koz olarak kullanılacaktır. Kimseye yaşamınızla ilgili hesap vermek zorunda değilsiniz ayrıca şuan görüşmediğiniz insanlarla muhattap olup sizin hakkınızdaki söylediklerine itibar edecekse zaten gitsin buna da üzülmeyin. Su akar yolunu bulur zamanla

Geçmişi saklayacağın hiç kimseyle birlikteliğin olmasın
Bunu bilgi ver diye demiyorum seni sen olarak sevecek kabullenecek karşındaki
kafasındaki şekle düşünceye seni sokuyorsa bu olmaz bu sen olmazsın

Bilmesine gerek Yok bence sakın anlatmayın.Herkesin geçmişi kendine.O SiZin hayatınız SiZin özeliniz kimse kimseyi geçmişiyle yargılama hakkına sahip değil kaldıki dönüp birde kendine bakmalı bu durumda acaba kendisi sütten çıkmış akkaşık mı.Bilse ve öğrense dahi sevgisini aşkını buna göre mi şekillendiricek eğer öyleysede hiç işiniz olmasın öyle biriyle de

neden senin kız arkadşaın gidip sevgiline senin geçmişini anlatsın ki? ya da neden ne şekilde adamın kulağına gitsin?

kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin. anlatma da zaten.

Erkek arkadasinizin kimseyle yakinlasmasi olmamissa soylemelisiniz, olmussa soylemeyin kendi yaparken iyi kadin yaparsa ben istemem diyen adamdan hayir gelmez.

Sevgilinizin ilk sevgilisinin siz olduğunuzu düşünmüyorum. Keza o da illa ki biriyle yakınlaşmıştır. Tabi ki yine de bilemem. Fakat bence söylememelisiniz. Zamanında yaşamışsınız ve bitmiş. O defter kapanmış, mazide kalmış. Söylediğin takdirde ya senden ayrılacaktır ya da yıllarca başına kakacaktır.

Kızın belgesi, ispatı var mı? Yaşadığınız şey geçmişteki sevgilinizle sizin aranızda kalmış gitmiş.. Arkadaşınıza anlatmış olsanız bile bunu nasıl ispatlayabilir? Öyle bir şeye cesaret edemez o kız, he ederse de inkar edin gitsin.

Erkekler bu konularda ikiyüzlü maalesef, onlar yaparsa gurur kaynağı, kadınlar yaparsa "hata"...
Asla açık açık anlatmayın ne yaşadığınızı vs. bu zihniyette biri o dürüstlüğünüzü haketmiyor...

Sevgilinle yakinlasman hakkinda arkadasinin neden bilgisi var?

Evlilik oncesi cinsellik sevgilin icin onemli olabilir anlarim ama kendisi el degmemis bir bakir ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…