sevgilime atacağım mesajı yanlışlıkla patronuma attım

adam açık açık demiş başkasına atıyodun da bana mı geldi bu mesaj diye.
aklına gelecek bişey yok yani evet deyip geçecektin.
çok ilginç ya durduk yere işinden de olcaksın.

katılıyorum benzer bir mesaj atın

Benimde çok korktuğum bişey bu :) Whatsappta deli gibi yardırıyorum işe ve patrona bi gün yanlışlıkla ona atıcam o olacak

Geçmiş olsun size. Yapacak bişey yok olan olmuş.

Ben de dershaneden bir kizla mesajlasiyordum bir keresinde. Mutlulugumu herkesle paylasan saftoroz biriydim. Hala biraz öyleyimdir. söyle puanim iyi böyle güzel vs. diye konusurdum. Ki o en iyi puan yapan ögrenciydi. Onla bu sohbeti yapmayi severdim. Neyse hadi bye falan yazdik. Iki dakika sonra bana gelen mesaj

- kim olacak su gicik "toprakkahve " varya , onla yazisiyordum.

Ben ;

- yanlis attin mesaji.

Dershane bitene kadar hic bir sey olmamis gibi davrandim . Sonra iyi arkadas olduk ama izini kaybettim kizin.

Başkasına atmış olman gerekse de buraya zor dayanıyorum kısmı her halikarda iş yerine zor dayandığın anlamına da geliyo. Patronun anlayışlı biriyse vardır bi hayır demekki öğrenmesi gerekiyomuş :)

Yanlış kişiye gönderdiğinizi söyleyip özür dileyin. Mesajda spesifik bir şey yok, her konuda bunu demiş olabilirsiniz. Stres yapmayın günümüzde yanlış kişiye mesaj göndermek artık olağan bir şey haline geldi :)

Varya şuraya zor dayanıyorum şeytan diyo çek git... diye msaj yazdım sevgilime atacaktım ki patrona gitti...Çekip gitmek istiyorum evet de hayat şartları işte anca lafta kalıyo..Hay Allah napıcam şimdi
Bana gelen bi mesaj kopyalanip size iletilmis telefonmda ebimde de.ne ispatliycak mecbur inancak

Oldu oldu hatta guruptakilerden biri şaşkınlıkla arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi demişti.Yakın bir zamanda oldu hatta.Google bi yazın bakın
Virus iyi bi bahaneymis grcekten ya.ben olsam bu bahanenin uzeine yatardim.hattima çokmusler fln.ay cok utanc verici

İkinci mesaj olayı hemen kurtarır.
Sonuçta patronunla sık mesajlaşan biri değilsiniz herhalde

"Ay agdaya gitmem lazim" mesajini 3 gunluk erkek arkadasima attim ben yanlislikla o mesaji havada tutmak istedim ama gitti yapcak bisey yok sana degil arkadasima yazicaktim dedim ama icerik belli yani cok utanmistim.
ama sen attigin msji pekala kivirabilirsin arkadasima yazacaktim size gitti falan diyr. direkt is yerinden cekip gitmek istiyorum falan dememissin.

birşey olmaz arkadaşıma göndereceğime yanlışlıkla size göndermişim dersin, iyi ki aşkımm seni çok özledim demedin

Oldu oldu hatta guruptakilerden biri şaşkınlıkla arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi demişti.Yakın bir zamanda oldu hatta.Google bi yazın bakın
ayy inanamıyorum merak ettim baktım buldum hatta fotografın flu halini bile paylaşmışlar
çok fena ya konu sahibi seninki bizimkiler bunun yanında hiçbir şey

İzaha gerek yok bence ya. Yanlış mesaj attım kusura bakmayın deyin. Tabi patronunuz ruh hastası, şizofren, paranoyak, iç dünyasında kendi kendine olaylar kuran, ileri derecede takıntılı bir şizofren değil ise sorun değil deyip kapatacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…