- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
adam açık açık demiş başkasına atıyodun da bana mı geldi bu mesaj diye.geldi yukarı buraya mı zor dayanıyosun dedi..başkasına atıyosun da bana mı geldi dedi benimde aklıma hiç bişey gelmedi o an..işyerimde başka çalışanlarla tartışmıştım zaten onları bahane olarak söyleyiverdim. Ya çevirmeyi beceremedim
katılıyorum benzer bir mesaj atınPatoron anlamıştır artık iş yerinde sıkıldığınızı zor dayandığınızı,özür mesajı atın size değil arkadaşıma atacaktım yanlışlıkla size geldi,evde sorunlarım var eve katlanamıyorum diye yazın sorunun iş yeri değil de ev kaynaklı gösterin.
Ay bende pek sevmediğim bi arkadaşımla olan sohbetimi ss alıp kankitoma atacakken o sevimsiz arkadaşa atmıştım sonra kavga kıyamet
Yanlışlık oldu de allahtan ayıplı bi şey yokmuş. Başka açıklamaya da gerek yok sorarsa düşünürsün
Bana gelen bi mesaj kopyalanip size iletilmis telefonmda ebimde de.ne ispatliycak mecbur inancakVarya şuraya zor dayanıyorum şeytan diyo çek git... diye msaj yazdım sevgilime atacaktım ki patrona gitti...Çekip gitmek istiyorum evet de hayat şartları işte anca lafta kalıyo..Hay Allah napıcam şimdi
Hoş olmamış bu dalgınlık ama müdürler WhatsApp gurubuna şeyinin fotosunu atan müdürün yanında esamesi okunmayacak dalgınlık seninki
Oha oda mi oldu
Virus iyi bi bahaneymis grcekten ya.ben olsam bu bahanenin uzeine yatardim.hattima çokmusler fln.ay cok utanc verici
Oldu oldu hatta guruptakilerden biri şaşkınlıkla arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi demişti.Yakın bir zamanda oldu hatta.Google bi yazın bakın
Hımm mantıklıııevde sorunlarım var dayanamıyorum sevgilime dert yanıyordum dersin
ayy inanamıyorum merak ettim baktım buldum hatta fotografın flu halini bile paylaşmışlar
Oldu oldu hatta guruptakilerden biri şaşkınlıkla arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi demişti.Yakın bir zamanda oldu hatta.Google bi yazın bakın
anaaaaa cvp geldımıVarya şuraya zor dayanıyorum şeytan diyo çek git... diye msaj yazdım sevgilime atacaktım ki patrona gitti...Çekip gitmek istiyorum evet de hayat şartları işte anca lafta kalıyo..Hay Allah napıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?