- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Düşünsene biz fluu haldeki fotoya yuhh diyoruz. Ya WhatsApp grubundaki garibanlar ne yapsın?ayy inanamıyorum merak ettim baktım buldum hatta fotografın flu halini bile paylaşmışlar
çok fena ya konu sahibi seninki bizimkiler bunun yanında hiçbir şey
fluyken bile nettiDüşünsene biz fluu haldeki fotoya yuhh diyoruz. Ya WhatsApp grubundaki garibanlar ne yapsın?
Arkadaşlar bu bi virüs olabilir mi diye soran müdür de ufo görmüş masum köylü kadar safmış
Konu sahibinin, senin, benim, dalgınlığımızı toplasak bir müdür etmeyizraad olun arkadaşlar
fluyken bile nettiDüşünsene biz fluu haldeki fotoya yuhh diyoruz. Ya WhatsApp grubundaki garibanlar ne yapsın?
Arkadaşlar bu bi virüs olabilir mi diye soran müdür de ufo görmüş masum köylü kadar safmış
Konu sahibinin, senin, benim, dalgınlığımızı toplasak bir müdür etmeyizraad olun arkadaşlar
Sorma yafluyken bile netti
ayy inanamıyorum merak ettim baktım buldum hatta fotografın flu halini bile paylaşmışlar
çok fena ya konu sahibi seninki bizimkiler bunun yanında hiçbir şey
Sorma ya
konunu sabote etmiş gibi oldum konu sahibi Kusura bakma. Ne yaptın patronla?
neyse en azından makul karşılamışPatron geldi başkasına atıyodun da bana geldi değil mi dedi..Personellerle tartışmıştım onun içindi filan dedim Şaşırdım heryerde olur böyle anlaşamamazlıklar senin güçlü durman lazım ufak şeylere kafanı takıp çıkıp gidecem olmaz falan filan dedi. Gerçek düşüncelerini söylediğini sanmıyorum
bursada müdür whatsap grubu yaznasıl baktınız ya..inetrnete mi düşmüş ki bu olay? merak ettim
Neyse geçmiş olsun,patron sakin karşılamış. Olur arada böyle dalgınlıklar bundan sonra biraz daha dikkat edersin :)Patron geldi başkasına atıyodun da bana geldi değil mi dedi..Personellerle tartışmıştım onun içindi filan dedim Şaşırdım heryerde olur böyle anlaşamamazlıklar senin güçlü durman lazım ufak şeylere kafanı takıp çıkıp gidecem olmaz falan filan dedi. Gerçek düşüncelerini söylediğini sanmıyorum
bursada müdür whatsap grubu yaz
Bursa müdür WhatsApp cinsel organ yaznasıl baktınız ya..inetrnete mi düşmüş ki bu olay? merak ettim
Demiştim senin dalgınlığın müdürün dalgınlığının yanında solda sıfır kalır.iiiyyy gördüm...benim dalgınlığıma bin şükür
Birde muhtar olayı var onada bakabilirsiniiiyyy gördüm...benim dalgınlığıma bin şükür
Ahhaha bak o Edirneli muhtar aklımdan çıkmış,unutmuşum.O da tüm mahalleye göstermişti.Birde muhtar olayı var onada bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?