sevgilime atacağım mesajı yanlışlıkla patronuma attım

ayy inanamıyorum merak ettim baktım buldum hatta fotografın flu halini bile paylaşmışlar
çok fena ya konu sahibi seninki bizimkiler bunun yanında hiçbir şey
Düşünsene biz fluu haldeki fotoya yuhh diyoruz. Ya WhatsApp grubundaki garibanlar ne yapsın?
Arkadaşlar bu bi virüs olabilir mi diye soran müdür de ufo görmüş masum köylü kadar safmış

Konu sahibinin, senin, benim, dalgınlığımızı toplasak bir müdür etmeyizraad olun arkadaşlar

fluyken bile netti

fluyken bile netti

Sorma ya
konunu sabote etmiş gibi oldum konu sahibi Kusura bakma. Ne yaptın patronla?

Patron geldi başkasına atıyodun da bana geldi değil mi dedi..Personellerle tartışmıştım onun içindi filan dedim Şaşırdım heryerde olur böyle anlaşamamazlıklar senin güçlü durman lazım ufak şeylere kafanı takıp çıkıp gidecem olmaz falan filan dedi. Gerçek düşüncelerini söylediğini sanmıyorum

neyse en azından makul karşılamış

Neyse geçmiş olsun,patron sakin karşılamış. Olur arada böyle dalgınlıklar bundan sonra biraz daha dikkat edersin :)

Ay kızmayın ama güldüm vallahi
Ben de bir kere abime "tamam birtaneciğiiim" diye mesaj atmıştım sevgilime gönderecekken. Sonra nasıl kıvırdım bir ben bir Allah biliyor

Bence durumu izah edin bir sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…