- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Ay bende pek sevmediğim bi arkadaşımla olan sohbetimi ss alıp kankitoma atacakken o sevimsiz arkadaşa atmıştım sonra kavga kıyamet
Yanlışlık oldu de allahtan ayıplı bi şey yokmuş. Başka açıklamaya da gerek yok sorarsa düşünürsün
Çok ilginç
Sevimsizse neden sohbet ediyosun
İnsan konuşmalarını başka birine neden atar ki
Umarım senden uzak durur
Bir yönden iyi olmuş aslında :) en azından görüşmek durumunda değilsin artık.Ay bende pek sevmediğim bi arkadaşımla olan sohbetimi ss alıp kankitoma atacakken o sevimsiz arkadaşa atmıştım sonra kavga kıyamet
Yanlışlık oldu de allahtan ayıplı bi şey yokmuş. Başka açıklamaya da gerek yok sorarsa düşünürsün
Ay keşke, bi süre rahat bırakmıştı beni ama sonradan yine dadandı.Asla anlayamadığım insanlarda başı cekiyor kendisiBir yönden iyi olmuş aslında :) en azından görüşmek durumunda değilsin artık.
Varya şuraya zor dayanıyorum şeytan diyo çek git... diye msaj yazdım sevgilime atacaktım ki patrona gitti...Çekip gitmek istiyorum evet de hayat şartları işte anca lafta kalıyo..Hay Allah napıcam şimdi
Mesajı attığınız saat mesai dışıysa kıvırma şansınız var.
O anda aileden hoşlanmadığınız birinin evine mecburen bu sıralar çok sık gittiğinizi ve rahatsızlığımı arkadaşınızla paylaştığınızı söyleyin. Size yanlış attım deyin geçin.
Zaten küçük bir yerdi işyeriniz, eminim bu tarz konuşmaya engel değildir ortam.
Mesai saati içinde gönderdiyseniz kıvıramazsınız.
sonra ne oldu?Ayyy ben de bigün arkadaşla tlfda konuşuyordum, başka bi arkadaşı çekiştiriyorduk.o sıra mesaj geldi. Tlf kapatınca baktım çekiştirdiğimiz arkadaş msj atmış. Msj yazdım" iti an çomağı hazırla, X mesaj atmış" diye , sonra ben akıllı bu msjı X kişisine attım yanlışlıkla
mesai saatleri içindeydik...kıvıramadım da zaten..napalım olan oldu artık
Hep şakalaştığımız biriydi yani şakacı diyeyim. Bi daha yazdım, arkadaşla senden bahsediyorduk da diye. Gülücük koydum, önceki yanlış attığım mesajın sonunda da gülücük vardı. . Bişi demedi ya gerçekten şaka yaptığımı düşündü yada önemsemedi bilemiyorum. Ama başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hissetmiştimsonra ne oldu?
x ne dedi
Peki sonuç ne oldu ben onu merak ettim hakikaten.
Ben öyle bir durumda olsam ve patron bana sorsa "çok canımı sıkan birşey yaşadım o yüzden o anki duygularım bunlardı" der geçiştirirdim. İnsanız neticede. Kimsenin de birşey demeye hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?