Sevgilime baba dedim... Utanıyorum

gurbetellerde94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
264
75
98
31
Herkese yeniden merhaba. Derdim başlıktaki gibi. Sevgilimle oturuyorduk bişey anlatırken dikkatim dağıldı. Tekrar ona doğru döndüğümde yanlışlıkla baba dedim. O da söyle babacım söyle aşkım dedi. Şimdi de ne zaman aklıma gelse gülüyorum babam diyor. Bir de o benim sevgilim öyle babam gibi hissetsin istemiyorum. Buna biraz kendi de sebep olmuş olabilir ben senin herşeyin olmak istiyorum der hep. Baban eşin arkadaşın kardeşin. Ayrıca onun sevmediği birşeyi yapmaktan vazgeçince aferin benim kızıma işte benim kızım gibi şeyler söyler. Bilemiyorum ama baba gibi hissetmesini istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aranızdaki ilişkiye hayretler içerisinde kaldım

aferin benim kızıma ne yaa

Amma abartmissin milletin ne dertleri var hayat devam ediyor. Yanlışlıkla demişsin gül gec

Kendi benliğinden ödün verme olurda evlenirseniz hep bunu ister senden eğer hoşlanmıyorsan de bunu kendisine benim babam var diyip mesaj da verebilirsin

Ayy güldüm :).
Sen baba demişsin o da dalga geçmiş niye kendini baban gibi hissetsin ikisi çok farklı şeyler ciddi ciddi söylemiyor heralde?

Bunun orjinali sevdigim kiz bana abi diyinceee degilmiydi bosverin yahu derdinizmi yok gulun gecin insanlik hali

İlkokulda bir erkek arkadaşım vardı çok yakındık. Bana anne anne diye seslenirdi bende yavrum evladım falan derdim. O günler geldi aklıma konuyu okuyunca.

Bende öğretmenime anne demistim. Hatta dünde anneme aşkım demek üzereyken durdurdum kendimi. Olur öyle şeyler.

Tam dersi durum olsaydı,O size anne deseydi kendinizi Onun annesi gibi mi hissedecektiniz.Gerçi bu kadar kv temalı sorun okuduktan sonra bu da ayrılık sebebi olabilir.

çok güldüm buna haha :)

yalnız benim sevgilim de babam gibi aferin benim kızıma diye pekiştireç verse bırak babayı babacığım bile derim

cidden ilişkiniz biraz baba-kız modunda gibi.sen onun sevmediği şeyi yapmaktan vaz geçiyorsun o da sana aferin benim kızıma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…