Sevgilime baba dedim... Utanıyorum

Bunu gercekten sorun yaptığına inanamiyorum baba dedin diye baba gibi mi hissedecek hey Allahim ya gercekten bunu dusundun mu yoksa bizimle kafa mi buluyorsun

bende amirime baba dedim üstelik efendim babam diye cevap verdim çok utanmıştım millet güldü birde.

Bence yıllar geçtikçe yüzünüze tebessüm yansıtan hoş bi anı olucak utanmana gerek yok bence sende bu konuyla dalga geçip daha rahat atlatabilirsin

Kızlar konulardan çok yorumları okuyup eğleniyorum bazen bunu söyleyecek yer burası değil belki konu sahibesi arkadaş kusura bakmasın. Gerçekten bunu da dert diyerek kafanızda tutmayın. saygılar.

Sevgiliniz ne güzel tiye almış konuyu, siz niye dert ediyorsunuz?

Ben de eşime Zaman Zaman 'Babiş eve şunu bunu al' derim, benim değil ama evin babasıdır çünkü.

Ayrıca bir insan sevgili ise yani bir tutku arzu besliyorsa Nasıl abilik - babalık taslayabilir? Sorun yaratmayın kenfinize.

Ben yalnızca annemin ve babamın kızıyım.Eşim kızım kelimesinden hoşlanmadığımı bildiği için söylemiyor ama bazen gayri ihtiyari söylediğinde bakışlarımdan anlayıp kıvırıyor.Sevgilinizin size kızım diye hitap etmesi yanlış.Buna izin vermeyin ,kibarca uyarın.Sizede bence kızım diye hitap edicek kişiler anne ,babanızdır.Yanlışlıkla baba diye hitap etmişsiniz bence utanılacak bir şey yok bunda

hahahaahahahah baba mı komik olmus ya sorun olucağını sanmiyorum

Baban, kardeşin olmak istiyorum ne demek ya fantezisi mi bu ve bu sizinde mi ilginizi çekti? Çok saçma, hiç gülmedim. Tuhaf ilişkiler.

Aferin kizima çok sevimli geldi bana
Benimki de bana der ondan heralde
=)

Ay gül geç ne var bunda
Bence sevimli olmuş

İlkinde diliniz sürçmüş, o da hazır cevabıyla olayı çok güzel espriye dönüştürmüş. Orası güzel de, sonradan ikiniz de lastik gibi uzatmışsınız konuyu. Sizin bu sürçmeye takmanız, sevgilinizin babanız olmak için tutturması, lafları filan. İşin tadını kaçırmışsınız. İkinizde de şakanın ayarı yok anlaşılan. Bu kadar uzatılıp suyu çıkarılınca tadı kaçmış. Yoksa ileride gülümsenerek hatırlanacak bir anı olarak kalabilirdi. Artık uyarın siz de, bıraksın babanız gibi konuşmayı . Hiç sevmem ben de böyle şakayı uzatıp suyunu çıkaran insanları. Ha sevgilinizin ciddi ciddi size baba olmak, abi olmak vs gibi takıntıları varsa bu da ayrı bir sorun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…