• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime baska isimle seslendim ama anladi mi emin degilim

Sevgilinin ve diğer söylediğin kişinin ismi benziyormu belki ondan anlamamıstir. Aycan Tarcan gibi nebilim

Sevgilinin ve diğer söylediğin kişinin ismi benziyormu belki ondan anlamamıstir. Aycan Tarcan gibi nebilim
Cok degil aslinda. Bu konuda en mantikli varsayimim sevgilimin o esnada beni dinlemiyor olmasi. Ya da bana yuksek sesli geldi ama aslinda kisik sesle soyledim duymadi. Bilmiyorum. Belki dediginiz gibi baska bir seye benzetti.

bu gede de hiç hararetli bir konu yok biraz sıkıcı mı ne :63:
Ay nolur hararet olmasin, surada fikir almak icin bir sey sordum olay molay cikmasin : (

Başka birini düşünmeden, agzindan başka birinin ismi ccikmaz cocuk degiliz hicbirimiz. Sitede çocuklarda var ama onlar şuan başka bir baslik altında sevgilisine kacmayi düşünüyor, biz onlardan değiliz. Yeme bizi :KK53:
katiliyorum :D ama soylemek istemedim konu sahibine :D baska isim eski sevgili cok entrsannnn :D

Cok degil aslinda. Bu konuda en mantikli varsayimim sevgilimin o esnada beni dinlemiyor olmasi. Ya da bana yuksek sesli geldi ama aslinda kisik sesle soyledim duymadi. Bilmiyorum. Belki dediginiz gibi baska bir seye benzetti.

Ay nolur hararet olmasin, surada fikir almak icin bir sey sordum olay molay cikmasin : (
yani hararetli bir konu olmadığından senin konunda takılıyorum demek istedim..yok canım ne olay çıkacak komik sadece :))

Ya duymadı seni sen gibi başka bişeyler düşünüyordu ya da senin sevgilin aslında F*** body olarak görüyor seni şimdilik ses çıkarmamış keyfine bakıyordur

bugünde farklı bir isimle seslenirsin.... fark ederse..... ne diyorsun sen derse...... kızma aşkım kaç gündür öyle uçuyorsun ki hiç beni duymuyorsun.... buda benim çok hoşuma gidiyor.... bugün de acaba ne kadar yükseklerdesin diye yine söyleyim dedim ama maalesef bakıyorum ki bugün fazla yükselememişsin üzüldüm dersin.... :KK70::KK70:

bugünde farklı bir isimle seslenirsin.... fark ederse..... ne diyorsun sen derse...... kızma aşkım kaç gündür öyle uçuyorsun ki hiç beni duymuyorsun.... buda benim çok hoşuma gidiyor.... bugün de acaba ne kadar yükseklerdesin diye yine söyleyim dedim ama maalesef bakıyorum ki bugün fazla yükselememişsin üzüldüm dersin.... :KK70::KK70:

çok çakalsın valla :) helal olsun

Bence hic kurcalama. Hic yoktan aklına kurt düşürme adamın. Bir gün buluştuğuuzda konuşurken kelimeleri ağzında evele gevele o birkac kere kelimeleri yanlıs anlasın sen de "aman canım sen de bu aralar her seyi yanlıs duyuyorsun" falan dersin :rolleyes:

Back
X