• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime baska isimle seslendim ama anladi mi emin degilim

Geçenlerde kürtaj olmamısmıydın bu ne acele birliktelik beni ilgilendirmez tabiki ama sağlık açısından Problem değilmi bi operasyon geçirdin sonuçta

Adamin tek derdi sevismek demek ki, siz ne düsünürseniz düsünün, kimi sayiklarsaniz sayiklayin, onun icin önemli olan o an ki zevk... Dahada doyamadigi icin, yada elinin altinda simdilik yasayacagi baski biri yok diyede sesini cikartmiyordur... Yani ona göre önemsiz, önemli olan sevismek...:KK14:

adam duymuştur da iş üstündeyken yarım kalmasın diye bozuntuya vermemiştir:KK45:

sonradan çıkar kokusu

sen filancanın adını sayıklıyordun diye terk edilebilirsin

Adamin tek derdi sevismek demek ki, siz ne düsünürseniz düsünün, kimi sayiklarsaniz sayiklayin, onun icin önemli olan o an ki zevk... Dahada doyamadigi icin, yada elinin altinda simdilik yasayacagi baski biri yok diyede sesini cikartmiyordur... Yani ona göre önemsiz, önemli olan sevismek...:KK14:
Acikcasi bu ve buna benzer laf sokma amacli yapildigini dusundugum yorumlara saygi duymakla beraber dikkate almiyorum cunku isin icine cinsellik girdigi an direkt "sadece seks icin beraber" cikarimini yapan bircok insan var. Sevgilimle ne kadardir beraber oldugumuzu, yasadigimiz ve atlattigimiz seyleri bilmeden "aa bunlar sevisiyorsa tamam adamin tek derdi budur" sonucuna ulasmaniz cok dogru degil bence, yine de sizin dusuncenizdir bir sey diyemem elbette.

Kaldi ki oyle sirf sevismek icin sevgililik iliskisine girilmesine gerek yok, adamin tek derdi seks olsa iliski sorumlulugunu vs almadan pekala da yasar, izole bir cevrede yasamiyoruz.

Aynen bunu diyecektim de nasıl yazacağımı bilemedim...

Acikcasi bu ve buna benzer laf sokma amacli yapildigini dusundugum yorumlara saygi duymakla beraber dikkate almiyorum cunku isin icine cinsellik girdigi an direkt "sadece seks icin beraber" cikarimini yapan bircok insan var. Sevgilimle ne kadardir beraber oldugumuzu, yasadigimiz ve atlattigimiz seyleri bilmeden "aa bunlar sevisiyorsa tamam adamin tek derdi budur" sonucuna ulasmaniz cok dogru degil bence, yine de sizin dusuncenizdir bir sey diyemem elbette.

Kaldi ki oyle sirf sevismek icin sevgililik iliskisine girilmesine gerek yok, adamin tek derdi seks olsa iliski sorumlulugunu vs almadan pekala da yasar, izole bir cevrede yasamiyoruz.
peki o zaman neden iki insanın en önemli olduğu bütünleştiği vakit telaffuz ettiğin isime takılmadı? duyduğuna da eminsin bence...

Sadece sevisiyorsunuz diye bu kaniya varmadim... Arkasinda durabiliyorsaniz evlenmedende cinsellik yasaya bilirsiniz, ki siz durabiliyorsunuz, ah vah birlikte oldum demiyorsunuz, bu yüzden sizin düsündügünüz sebeplerden yazmadim... Iliski esnasnda yada normal zamanda bile baska bi adamin ismiyle sevgiliye hitap edipte oda tepki göstermiyorsa kusura bakmayin ama bana normal gelmiyor.... Bana göre önemsemiyor sizi... Tabii ki gercekten duyduysa ismi, ama söyledim diyorsunuz ve o ara nekadar dorukta olursa olsun duyar ve hatta onuruna dokunup yarida keser ama demek ki sevgiliniz icin onur kirici bisey degilmis, cünkü olaya duygusal yanasmiyor demek ki...:KK14:
Ayrica evet kullaniyorsa sevgili olmasi gerekmez sizinle baskasini bulabilir, ama demekki sizinle zevk aliyor daha doyamadida olabilir dimi ama...

Sadece sevisiyorsunuz diye bu kaniya varmadim... Arkasinda durabiliyorsaniz evlenmedende cinsellik yasaya bilirsiniz, ki siz durabiliyorsunuz, ah vah birlikte oldum demiyorsunuz, bu yüzden sizin düsündügünüz sebeplerden yazmadim... Iliski esnasnda yada normal zamanda bile baska bi adamin ismiyle sevgiliye hitap edipte oda tepki göstermiyorsa kusura bakmayin ama bana normal gelmiyor.... Bana göre önemsemiyor sizi... Tabii ki gercekten duyduysa ismi, ama söyledim diyorsunuz ve o ara nekadar dorukta olursa olsun duyar ve hatta onuruna dokunup yarida keser ama demek ki sevgiliniz icin onur kirici bisey degilmis, cünkü olaya duygusal yanasmiyor demek ki...:KK14:
Ayrica evet kullaniyorsa sevgili olmasi gerekmez sizinle baskasini bulabilir, ama demekki sizinle zevk aliyor daha doyamadida olabilir dimi ama...
Duydugundan emin olmadigimi bircok kez yazdim. Duymus olabilecegini dusunuyorum ama emin degilim, duymama veya duysa bile anlamamis olma ihtimali de gecerli. Zaten konuyu acis sebebim "kesin duydu tepki vermedi" degil, anladigindan emin degilim idi.
Daha once de soyledigim seyleri duymadigi veya ne dedigimi anlamadigi oldu, bu da oyle olmus olabilir diye dusunuyorum, agzini arasam mi hic karistirmasam mi diye sordum.

Her neyse sizin fikriniz bu olabilir tabii ki, sadece hemfikir degiliz o kadar. Tesekkur ederim yine de ilginize.

Sizde en çok dikkatimi çeken ne kadar kışkırtıcı yorum olursa olsun , usturuplu ve sakin cevap verebiliyorsunuz , çok güzel bir huy , konularınız da müsait yani ban yemeye, kk yi kötülemek adına demiyorum ama ben buraya bı arkadaşım için yardım amaçlı konu açtım benim arkadaşıma inanırmısın beddua ettiler bin pişman oldum açtığıma , o derece fena üyeler var burada neyse ... konuya dönecek olursa bence duymamış büyük ihtimal yoksa sorardı hiç kurcalamayın bence :KK52:

Tatlım yaptığının arkasında durabiliyorsun demişsin de ben tam olarak durabildiğini sanmıyorum. Zira yakın zamanda bir de kürtaj olmuş...

Tatlım yaptığının arkasında durabiliyorsun demişsin de ben tam olarak durabildiğini sanmıyorum. Zira yakın zamanda bir de kürtaj olmuş...
Hmmmm öylemi, bilemiycem... Tabii neden oldugu önemli, mecburimi yoksa dediginiz gibi yani arkasinda duramadigi icin mi? Eger zevk ugruna bi cana kiyildiysa yazik tabii ki....zaten iki yakalari bir araya gelmez artik... :KK14:

Ben de sevgiliyken yapmıştım bunu, uyuyordum şuan eşim olan sevgilim aradı uyandım bilinçsizce uykulu uykulu konuşurken ağzımdan o çıktı alışkanlık sinirlendiğimde eski sevgilimin adını uzatarak söylerdim eşim o kim ya dedi ay ne bileyim nerden çıktı dedim eşim olay çıkarmadı geniş mi oldu şimdi ? Olabilir böyle şeyler duysa sorarı belki de farketmemiştir o da o anda

Hanimlar merhaba,

Dun gece birliktelik esnasinda agzimdan sevgilimin adi degil baska bir isim cikti ama o esnada o ismi cikan kisiyi falan dusundugumden degil, bir anda cikiverdi. Ben kendime sok oldum zaten ama sevgilim duydu mu/duyduysa anladi mi emin degilim, hic tepki vermedi. Ama bayagi o isimle seslendim yani, duymustur diye dusunuyorum.

Bugun de halen bir sey soylemedi konuyla ilgili. Biz gun icinde cok mesajlasan bir cift degiliz, bugun de aynen devam etti ama simdi iskilleniyorum ya acaba soguk mu davraniyor diye dusunmeden edemiyorum.

Sizce agzini arasam mi, ararsam nasil arayayim ne diyeyim?

Hay bu dilim yaa.

Adam işine konsantre olmuş, senimi duycak allasen !

Back
X