Sevgilime bayram hediye almadım ama almak istiyorum ne alabilirim?

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
İlişkimiz 1 aylık falan daha yeni :) onun bana hediye alıp almadığını bilmiyorum. benden bekleyip beklemediğini de bilmiyorum. ama eğer o bana bayram hediyesi aldıysa ben ona mahcup olurum. ama o almadıysa da almak istemiyorum. yani ilk hediye ondan gelse daha güzel olmaz mı sizce ? :) o almamışsa bile alsam mı ona hediye? evetse ne alsam? sizler ne aldınız eşinize veya erkek arkadaşınıza?

o almamışsa bile siz alabilirsiniz,hediye vermek illa karşılıklı olmak zorunda değil.düşündüğünüze göre içinizden gelmiş demek ki ilişkiniz çok yeni olduğuna göre klasik hediyeler işinizi görür,nasılsa yıllandıkça daha da zor olacak hediye seçmek giysi,parfüm,saat,ayakkabı gibi günlük kullanabileceği birşey alabilirsiniz

beğenmeyeceğinden de şüpheliyim ilk hediye ilk intiba güzel olmalı diye düşünüyorum. bi de su an çalışmıyorum çok pahalı bişey de alamam

beğenmeyeceğinden de şüpheliyim ilk hediye ilk intiba güzel olmalı diye düşünüyorum. bi de su an çalışmıyorum çok pahalı bişey de alamam

pahalı bişey almak zorunda değilsin ki,uygun fiyata güzel şeyler bulabilirsin.giysi en iyi alternatif gibi,ama tabi ki tarzını ve bedenini tutturabileceksen:44: ilişkinizin durumunu bilmiyorum ama anahtarlığa resminizi kazıtabilirsin,mesela şunun gibi

çok güzel fikir teşekkür ederim. ama henüz beraber resmimiz yok:)

bayramda heediye alındığını bilmiyodum heygidimhey doğum günü ve özel günleri hatırlasa yeter yani bayramı boşverdim ben hadi

erkekler bayramlarda hediye almaz genelde. o yuzden bence alma aldığınla kalırsın. Hem ilk hediyeyide sen verme bence

evet alma bence. o sana almışsa byramdan sonra herhangi bir zamanda hediye alabilirsin zaten ama bayramda alma bence

tabii ki de hediye alma.çok istiyorsan bayram hediyesi kendine birşeyler al.doğum günü falan dersen anlarım da erkekler onu bile düşünemiyor sen niye bayramda hediye alacakmışsın.sakın sakın sakın :))) iyi bayramlar..

ya ne bilim hersey güzel olsun istiyorum sanırım ondan . neyse almayım ben hediye en iyisi. o alırsa sonra bi ara ben de ona alırım

profiline baktım da canım bu yalancı sürpriz doğum günüyle ilgisi olan sevgilin mi başka biri mi ?

ondan ayrıldım canım... barışmayı çok istedi ama yaptıkları neler neler var onun... affedemedim.... yeni birisi var şimdi hayatımda.... inşallah bu sefer kalıcı olur mutluluğum :):)

şimdi konularını okuyorum da ,sanırım ilişkilerin iyi gitsin ,mutlu olayım diye biraz tavizkar davranıyorsun,alttan alıyorsun.yapma bunu abla tavsiyesi:) daha bir aylık adama ne hediyesi? öbürü 1 yıl hediye almamıs bir de sinirini hep senden çıkarmış,bir de ayrılırken kendini naza çekmiş yok iyi düşün kararını ver diye.sonra tabii geri döner hazır elinin altındaki kızı kaybetti çünkü.sakın yanlış anlama bunları yaşayan gören biri için o kadar açık ki durum.asla alttan alma kendi isteklerin kendi mutluluğun hep ön planda olsun ve hayır demeyi öğren inan o zaman daha çok saygı ve ilgi görürsün canım.

haklısın..... benim da biraz aklım başıma geldi ondan sonra geç de olsa.... hala bikaç gün önceye kadar mesaj atıyordu :)) sanırım hala bekliyor.... daha cok arar valla benim gibisini...

neyse bundan sonra daha temkinli davranacam. haklısın valla fedakarlık yapanın değeri yok maalesef.. tavsiyen için çok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…