- Konu Sahibi mydarkheart
öncelikle sana şunu söyleyim mesaj atmak kaç saniyelik şey? adam bi yandan gününü gün edip bir yandan sana mesaj atıyor olabilir.erkekler için çocuk oyuncağıdır bu ve o adam hiç güvenilir biri değil.senle ilişkisinde kendi egosunu tatmin etmiş.bu da sanırım internetten tanıştığın adam .hediye almayı düşündüğün.buna hele hiç güvenme derim.çünkü henüz yeni tanışmışsınız evlilikte yaş farkı sorun olur mu diye konu açmışsın.adam sana evlenme niyetiyle görüşmek istiyorum falan mı dedi sen mi hayal kurdun ?bir sürü olasılık var.1- bu adam evli olup kaçamak yapmak için netten kız ayarlamaya çalışıyor olabilir. 2-dolandırıcı olabilir.hani bir ara evlilik vaadiyle kazdınları kandıran ve askerim polisim diyen tipler vardı.ben böyle 2 kişiyi bizzat gördüm. 3-bekar olup gene kız ayarlamak için yapıyordur.okudun mu bilmiyorum erkekler interneti çoğunlukla bu işler için kullanırlar bununla ilgili bir araştırma vardı.şimdilik bunlarla seni uyarmak isterim.bu konunun devamını mutlaka bekliyorum .umarım hakkından hayırlısı olur.