Onun o ruh hali banada yansıyor sürekli geleceğimizi düşünür oldum böyle ne olacak diye. Oda düşünüyor evlendiğimizde aklın bişeyde kalsın istemiyorum seni rahat yaşatmak istiyorum diyor.
Kardeşler ne kadar kucuk ve bir kac sene icinde evlenme planiniz mi var?
Eger kardeşler cok kucukse ve siz de evlenmeyi planliyorsaniz umitsizlige dusmus olmasi normal, 2 ev gecindirmek + kucuk kardeşlere bakmak ona kalacaksa bu işsizlikte de aklina gelmiş kafasini mesgul ediyordur haliyle.
Bilemedim bizim de boyle işsiz zor zamanlarimiz oldu eşimle ama sadece ikimizdik başka insanlarin sorumluluğu yoktu ustumuzde. Aile evinin babasi olup hem de evlilik gelecek dusunmek zor, cok iyi kazanmazsa.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim evet öncesinde böyle problemlerimiz yoktu ilk defa oluyor evet çok çalışkan biri de dönüş olmuyor işte güzel yorumunuz için tekrar teşekkür ederimSadece işsizlik yüzünden aranız gerildiyse üzülmeyin. Allahım büyüktür bir kapı açar inşallah.
Sevgiliniz de çalışkan bir adamsa iyi bir iş bulur inşallah.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
Sanırım bir süre daha sabredeceğim bu süreçte işe girerse ve bana yaklaşımı aynıysa ciddi şekilde konuşmayı düşünüyorumBence bir süre kendi haline bırakıp zaman verin duruma göre bakarsınız
İnsan kaynaklarında çalışıyordu işletme mezunu. Maddi olarak evlenincede yardımda bulunurdu sanırım açıkçası bu konuyu hiç konuşmadık. Maaşından bir kısmını gönderir diye düşünüyorum tabi bizi mağdur etmemek kaydıylaEvlendiğiniz zaman aileye yine sevgiliniz mi bakacak?
İş bulunca düzelir her şey. Mesleği nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?