- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
böyle bir durum başıma gelse direkt ağlamazdım tatlım. ağlamanın sebebi onun yüz ifadesi yüzünden bunu anladım ama erkekler biraz daha düz mantık düşünür bilirsin. kendini suçlu hissettiğinden ağladığını düşünmüş olabilir. ayrıca böyle bir durumda yapman gereken ağlamak değil, gerekirse işi espriye vurarak erkek arkadaşını övmek olmalıydı. "sen yanımdayken başkasına bakar mıyım" demişsin üzgünüm ama bana kalırsa bu cümle de yanlış. yani tamam iyi niyetli söylemişsindir tabi ki ama farklı anlamlar çıkabiliyor malesef. erkekler övülmeyi severler. biz nasıl arada güzel cümleler duymak övülmek istiyorsak, onlar da buna ihtiyaç duyuyorlar. başka bir erkeğe baktığını düşünürken kullandığı cümleden de belli zaten. olur böyle şeyler. belli ki seni yanlış anlamış. kendini bu kadar üzmene gerek yok bence tatlım.
Kusuruma bakma ama ağlayarak çok abartmışsın. Sevgilinin yapmış olduğu bana öyle abartılacak bir şeymiş gibi gelmedi.
Doğal olarak kıskanmıştır,insan sevdiğini kıskanmaz mı zaten? Sende haklısın,bakmadım nerden çıktı diyorsun.. Ufak bir yanlış anlaşılma.. Bağırıp,çağırmaya gerek yok. Sonra alttan almış zaten o ufak hatasını da anlamış. Kötü olmanı gerektirecek bir durum yok bana kalırsa..
Neden ağlıyorsun ki?
Eyvah yakalandım, napcam şimdi der gibi
Neyse, biraz paranoyak galiba sevgilin.
Evet çirkin bir şey söylemiş.
Ama halledilmeyecek bir şey değil.
Sevgilin sadece seni kıskanmış hepsi bu bunda güvenmiyor ya da çok kırılacak bir durum yok ki
bu durumda yok aşkım gözüm senden başkasını görmüyor veya ben birine bakmıyorum ki nereden çıkardın bunu diyip konuyu kapatabilirdin
fazla tepki vermişsin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?