sevgilime doğum gününde ne alabilirim kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var..

saphira19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
118
0
0
İstanbul
4 gün sonra erkek arkadaşımın doğum günü ve ne alacağımı bilemiyorum , sınav dönemi pek dışarı çıkıp gezemiyorum da fikirlerinize ihtiyacım var yani kızlar .. şimdiden çok sağolun

kol saati olabilir künye kıyafet yada ben geçenlerde sevgilime tanışama yıl dönümümüze fanatik fenerli fenerbahçeli battaniye aldım daha göndermedim ama aldığımı biliyo inş başka şehirde yanına giderken götürecem ya biraz üretici olmak lazım diyeceğim seninki ne takım tutuyorsa battanıyede olabilir :1: belki tuaf ama bence güzel olur yinede sen bilirsin

kol saati olabilir künye kıyafet yada ben geçenlerde sevgilime tanışama yıl dönümümüze fanatik fenerli fenerbahçeli battaniye aldım daha göndermedim ama aldığımı biliyo inş başka şehirde yanına giderken götürecem ya biraz üretici olmak lazım diyeceğim seninki ne takım tutuyorsa battanıyede olabilir :1: belki tuaf ama bence güzel olur yinede sen bilirsin

canım şu saati al derim ben bunun siyahını aldım sende bunu al :))

new-casio-edifice-chronograph-men-s-watch-ef-550d-7av-ff8bb.jpg

canım şu saati al derim ben bunun siyahını aldım sende bunu al :))

new-casio-edifice-chronograph-men-s-watch-ef-550d-7av-ff8bb.jpg

vayyy harika çok beğendim çok güzel ya gerçekten tabi arkadaş yinede kendi bilir ama bunu da göz önünde bulundursun ben de aşkıma kışın doğum gününde aldım çok beğenmişti kaç gün söyle di defalarca teşekkür etti

Gömlek al cnm gömlek :52: yadaaa tuttuğu takımla ılgılı bısıler olabılır :52: yaz geldi kazak fln demicem.sigara kullanıyosa zıppo al :52: cerceve al resmınızı koy album yap fln resımlerınzden :52:
ımmmmm sonraa saat fln zevkını ıyı bılıyosan al.evden cıkamıyorum dıyosan netten alabılrsn,nette guzel seyler cıkıyo ılgnc hedıyeler fln..bak bi sen.aklıma dha bısı gelmedi valla :16:

kol saati almıştım ben de hehe. çerçeve aldım, içine fotoğrafımızı koyup vercektim, hala bastıramadım onu. bi de tuttuğu takımın anahtarlığını almıştım. hepsine çok sevindi. paran varsa kol saati, yoksa anahtarlık iyi seçenekler bence. ikisini de sürekli yanında taşıyabilir.
nasıl biri olduğuna göre çok farklı şeyler de olabilir, romantik bi hediye olsun istiyosan vs...

Back
X