- 17 Ağustos 2011
- 25.645
- 163.326
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Belki içinde suwen vardır.Penti külotu…
Cidden böyle aktif bir hayatla ağda hiç bağdaşmıyorSadece 3 gelmeye mi evlenme teklif etti?
Çok acayip..ayrıca adama bir şeyler alıp alıp 'su kadar masraf oldu' mu diyorsunuz? Adam her şey dahil otel gibi lop lop yemek yerken hiç demiyor mu 'benim kartımdan temassız ode yemegi' diye???
Neresinden baksan elinde kalıyor
Agdayi bırak epilatore geç.
Donlarini hep yeniden almak zorunda değilsin,güzel olanları tekrar yıka kullan.
Adam gelince de yemeksepetinden o söylesin,önceden ödemesini yapsın..sen kapıyı ac ,yemeği içeri al..bu kadar basit
3 buluşmanın birinde tanıştılar, birinde evlenme teklif etti, birinde gerdeğe girdiler. Eee yeter daha neye geliyor bu adam her şey yaşandıSadece 3 gelmeye mi evlenme teklif etti?
Çok acayip..ayrıca adama bir şeyler alıp alıp 'su kadar masraf oldu' mu diyorsunuz? Adam her şey dahil otel gibi lop lop yemek yerken hiç demiyor mu 'benim kartımdan temassız ode yemegi' diye???
Neresinden baksan elinde kalıyor
Agdayi bırak epilatore geç.
Donlarini hep yeniden almak zorunda değilsin,güzel olanları tekrar yıka kullan.
Adam gelince de yemeksepetinden o söylesin,önceden ödemesini yapsın..sen kapıyı ac ,yemeği içeri al..bu kadar basit
Burada +18 sayfaları da var. Evli olsaydı sorabilir miydi edebiyle?Sevgilinizi terk edin. Sorun tamamen ortadan kalkar. Bunları buraya yazıp nasıl soruyorsunuz çok yazık sizi yetiştiren anneye babaya.
İlla edep illa edep.
Konunun evlilikle ne alakası var ki ne evlilik neler sordu?Burada +18 sayfaları da var. Evli olsaydı sorabilir miydi edebiyle?
Sizde haklısınız her türlü sorsun belki birşeyler öğrenir büyüklerinden.Burada +18 sayfaları da var. Evli olsaydı sorabilir miydi edebiyle?
İlle edep, diyen üyenin neye karşı çıktığını anlamak istedim. Kızın özel hayatı, kendince dert ettiği şeyi soruyor sadece. Edep diye girmek anlamsız geldi.Konunun evlilikle ne alakası var ki ne evlilik neler sordu?
Kimsenin neyi soracağına biz karar veremeyiz ki? Onun hayatı istediği gibi yazar anlatır ayrıca bu konuda yazdığı şeyde ben edepsizlik görmüyorum kendi tercihleri sonuçta bizi ilgilendiren bişey yok kiSizde haklısınız her türlü sorsun belki birşeyler öğrenir büyüklerinden.
Ya konudan ziyade seni o kadar çok merak ediyorum kierkek arkadaşım ayda bir kez ya da bir buçuk ayda bir kez benim evime geliyor . Şu zamana kadar yanıma 3 kez geldi , o geldiğinde ben her şeyi alıp hazırlıyordum , cunku o evden çıkmasın diye . Gören olmasın diye. Bana masrafı hayli külfetli oluyor ilk gelişinde pide yapmıştım , sonra pizza sonra tavuk felan derken bide bunun kişisel bakımı ağdası şusu busu bana en az 1500 e geliyordu. Benimde borcumun üzerine borç biniyor parayı sürekli döndürmeye çalışıyordum . Sevgilime borcumu söyledim. Aylık geçinmem gereken paranın 1300 TL olduğunu bana bir dahaki sefere geldiğim de bütün masrafları üstlenecegini
Söyledi bende kabul ettim . Ama bunu başarabilir miyim bilmiyorum . Başarmak zorundayım çünkü ekonomik şartlar çok kötüsizce ödemesi gerekir mi geldiğinde her şeyi alması doğru olurmu ? Her defasında başını ağrıtıyorum onun şu kadar masraf oldu diye , napayım gelmesini istemiyorum. Geldiğinde masraf yapıyorum
Benim kuaförüm Ekim ayında paket agdayi 50 liraya yaptı. Çok da temiz bir kuafor,yıllardır giderim. İstanbul'un ortasinda bir yer.Cidden böyle aktif bir hayatla ağda hiç bağdaşmıyor
Zorunlunun hobisi bu anladığım kadarıylaBenim kuaförüm Ekim ayında paket agdayi 50 liraya yaptı. Çok da temiz bir kuafor,yıllardır giderim. İstanbul'un ortasinda bir yer.
Don desen pentide gayet seksi stringler var , tanesi 29 lira , daha tatlişlari 49 , gecelik desen çeşit çeşit satenler 100 lira ...
Yani ne kadar masraf yapılır ki bir adama...
Oje moje parfüm deodorant zaten evde olan şeyler,tekrar tekrar almaay gerek yok. Düşünemiyorum ki bir adam gelecek diye ekstra ne kadar masraf yapılır ki?
Ben de anlamadım onu adam yiyor mu külotları her defasında yeni alıyor bu kız :dBenim kuaförüm Ekim ayında paket agdayi 50 liraya yaptı. Çok da temiz bir kuafor,yıllardır giderim. İstanbul'un ortasinda bir yer.
Don desen pentide gayet seksi stringler var , tanesi 29 lira , daha tatlişlari 49 , gecelik desen çeşit çeşit satenler 100 lira ...
Yani ne kadar masraf yapılır ki bir adama...
Oje moje parfüm deodorant zaten evde olan şeyler,tekrar tekrar almaay gerek yok. Düşünemiyorum ki bir adam gelecek diye ekstra ne kadar masraf yapılır ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?