Sevgilime gelme diyorum , ısrarla gelecegım . Masrafları ben ödeyeceğim diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece 3 gelmeye mi evlenme teklif etti?
Çok acayip..ayrıca adama bir şeyler alıp alıp 'su kadar masraf oldu' mu diyorsunuz? Adam her şey dahil otel gibi lop lop yemek yerken hiç demiyor mu 'benim kartımdan temassız ode yemegi' diye???
Neresinden baksan elinde kalıyor
Agdayi bırak epilatore geç.
Donlarini hep yeniden almak zorunda değilsin,güzel olanları tekrar yıka kullan.
Adam gelince de yemeksepetinden o söylesin,önceden ödemesini yapsın..sen kapıyı ac ,yemeği içeri al..bu kadar basit

Cidden böyle aktif bir hayatla ağda hiç bağdaşmıyor

3 buluşmanın birinde tanıştılar, birinde evlenme teklif etti, birinde gerdeğe girdiler. Eee yeter daha neye geliyor bu adam her şey yaşandı

Ne kadar rahat ya cocuk. Ayip olmasin diye insan gelirken yemegi alir gelir ya da disardan soyler. Parazit olmaya alismis iyice. Niye gorusuyosun ki hala bu parazitle?

Tam ilk mesaja ağlama etkileşimi atmak istiyorum, olmadığını fark ediyorum

Sizde haklısınız her türlü sorsun belki birşeyler öğrenir büyüklerinden.
Kimsenin neyi soracağına biz karar veremeyiz ki? Onun hayatı istediği gibi yazar anlatır ayrıca bu konuda yazdığı şeyde ben edepsizlik görmüyorum kendi tercihleri sonuçta bizi ilgilendiren bişey yok ki

Ya konudan ziyade seni o kadar çok merak ediyorum ki hani günlük hayatta ki davranışlarını hareketlerini , fiziksel ozellıklerını vs

Konuya gelirsek Koyver gitsin , adam bedavadan etinden sütünden faydalanmasın bari masrafları karşılasın yeme içme ağda , sen maddi olarak bu kadar yüklenme kendine .

Dışarı çıkmaması lazımsa gelmeden masraflar için parayı kartına göndersin zorunlu. Biraz destek olsun sana 2,000 göndersin.

Cidden böyle aktif bir hayatla ağda hiç bağdaşmıyor
Benim kuaförüm Ekim ayında paket agdayi 50 liraya yaptı. Çok da temiz bir kuafor,yıllardır giderim. İstanbul'un ortasinda bir yer.
Don desen pentide gayet seksi stringler var , tanesi 29 lira , daha tatlişlari 49 , gecelik desen çeşit çeşit satenler 100 lira ...
Yani ne kadar masraf yapılır ki bir adama...
Oje moje parfüm deodorant zaten evde olan şeyler,tekrar tekrar almaay gerek yok. Düşünemiyorum ki bir adam gelecek diye ekstra ne kadar masraf yapılır ki?

Zorunlunun hobisi bu anladığım kadarıyla Ama artık hobiler de lüks maalesef

Ben de anlamadım onu adam yiyor mu külotları her defasında yeni alıyor bu kız :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…