- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ya daha çok gelirseBu seferlik ağda magda yapmayın belki bir daha gelmez
E bu durumda da ağda masrafı olmayacağı için ucuza gelmez mi zatenYa daha çok gelirse
Onlar bile 76 liraBen de anlamadım onu adam yiyor mu külotları her defasında yeni alıyor bu kız :d
Yemek masrafı artarE bu durumda da ağda masrafı olmayacağı için ucuza gelmez mi zaten
Coupling diye bir dizi vardı bilenler kesin çıkar. :d orada Jeff Murdochun hobisiydi. Partnerinin yeni aldığı tangalar gevsemeden yutuyordu:d :dOnlar bile 76 lira
Ay Zorunlu ne gerek var ya, adam dümdüz sevişmeye geliyor. Umrunda değil onun.Hayır şöyle diyeyim o geldiği zaman daha çok özen gösteriyorum
Hersryi karsılayacaksa gelsinerkek arkadaşım ayda bir kez ya da bir buçuk ayda bir kez benim evime geliyor . Şu zamana kadar yanıma 3 kez geldi , o geldiğinde ben her şeyi alıp hazırlıyordum , cunku o evden çıkmasın diye . Gören olmasın diye. Bana masrafı hayli külfetli oluyor ilk gelişinde pide yapmıştım , sonra pizza sonra tavuk felan derken bide bunun kişisel bakımı ağdası şusu busu bana en az 1500 e geliyordu. Benimde borcumun üzerine borç biniyor parayı sürekli döndürmeye çalışıyordum . Sevgilime borcumu söyledim. Aylık geçinmem gereken paranın 1300 TL olduğunu bana bir dahaki sefere geldiğim de bütün masrafları üstlenecegini
Söyledi bende kabul ettim . Ama bunu başarabilir miyim bilmiyorum . Başarmak zorundayım çünkü ekonomik şartlar çok kötüsizce ödemesi gerekir mi geldiğinde her şeyi alması doğru olurmu ? Her defasında başını ağrıtıyorum onun şu kadar masraf oldu diye , napayım gelmesini istemiyorum. Geldiğinde masraf yapıyorum
Ben de bundan arıyordum trendyolda varmışOnlar bile 76 lira
Memnun kalirsan etiketle beni^^Ben de bundan arıyordum trendyolda varmışfarklı aromalilari da var
Linki kaydır yengenccigimMemnun kalirsan etiketle beni^^
Hatta lazere yazdirsinValla utanma bir şey olmaz iste versin , evine gelip rahat ediyorsa sende rahatça yediniz içtiniz şeylerin parasını Ala bilirsin isteye bilirsin.
şok ve a101'in uygulaması var.Öyle yapalım en iyisi ama en uçuz marketten alalım diyoruz onunda uygulaması yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?