Sevgilime gelme diyorum , ısrarla gelecegım . Masrafları ben ödeyeceğim diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlar bile 76 lira
Coupling diye bir dizi vardı bilenler kesin çıkar. :d orada Jeff Murdochun hobisiydi. Partnerinin yeni aldığı tangalar gevsemeden yutuyordu:d :d

Yalnız bu yenilenleri keşfetmesi çok sıkıntı oldu zorunlunun :d

Zorunlu evlilik işi noldu bu adamdı dimi? Borcum var demiştin ona durumunu biliyor zaten be diye hiç yardımcı olmuyor. Adam bi yol parasına yiyor, içiyor, sevişiyor gidiyor. Açıkça iste masrafları karşılayamıyorum katkıda bulun harcamalara de. Bir önceki adama tuttuğun garsoniyer paraların gibi bu da seni kullanıyor gibime geldi. Kullandırtma.

Ağda dediğiniz şey su-limon-şeker...Bunu ucuza çözersiniz.

Ama tüm hafta sonu rahat rahat yiyip içelim derseniz pahalıya gelir. Adama alışveriş listesi yollayın, gelmeden alsın. Veya gelince internetten sipariş verip onun kartıyla ödeyin. Dünya kadar borcunuz var. Değil iç çamaşırı, fazladan bir cips bile almamalısınız bence.

Hersryi karsılayacaksa gelsin

Bırakın ödesin. Her geldiğinde şu kadar masraf ettim diye sayıp döken biriyle hala birlikte olduğuna göre sevgilinize müstahak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…